Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 347,100
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Evet eksikler ufak tefek işler şu haliyle zaten ihtiyacı karşılıyor zaman içinde o eksikleri tamamlayacağım bu eksiklerde biraz duygusala takılan ileride hallolacak eksikler,ilginiz için teşekkürler kalın sağlıcakla.

Etiketler

her birimiz evimizin tam dekore veya dizayn etmeden ziyaret edilmesini istemeyiz perdeler , sehpalar , çiçekler , hatta en ufak süs eşyaları bile yerli yerinde olsun misafirler öyle gelsin isteriz yanılmıyorsam işte KAMERAVANI yakından inceleme fırsatı bulan birisi olarak görüşüm : KAMERAVAN yaşanacak hale geldi gelmesine hatta yaybek yusuf kaerdeşimiz kendinden beklenenin çok çok daha fazlasını bile yapmış ellerine sağlık ama dediğim gibi son rötüşleri bitirmeden ayrıntılı resim eklemek istemiyor sanırım bunun yanında böyle bir iş yapmak isteyen herkese yetecek kadar resim ve bilgi sayfalar dolusu mevcut bulunuyor .
yaybek yusuf kardeşimiz böyle canlı yayın yapar gibi ilgilenenleri bilgilendirmeside yukarıda görüldüğü gibi kendisini 20 bin kişiyi izletme ve okunma şerefine erdiyor .
emeklerin zayi olmasın yusuf kardeşim ellerine sağlık . izinde gideceklerede şimdiden kolaylıklar diliyorum .
selamlar.

Yusuf kardeş son mesajlarında bezginlik algılıyorum, topla kendini tatil yaramadı galiba, seni kırbaçlayacak diye düşünüyordum ters etki yaptı, daha bitmedi karavan, havalar biraz serinlesin kendine gelirsin merak etme, eksikleri yavaş toparlarsın :smiley: :smiley:

Sayın Seyyah-34 çok teşekkürler,yavaş yavaş halledeceğim kısmet olursa.

Levent abi bezginlik değilde bu aralar işler biraz yoğunlaştı zaten yorgun geliyorum işten birde işin duygusal kısmıyla biraz alakalı rölantiye aldım,Bu sabah saat 05,30 gibi kalktım baktım hava yağacak gibi bulutlanmış,yağmurda bir deneyelim daha keyifli olur diye düşündük aldık çocukları saat 06.00 gibi Küçükçekmece sahilinden girdik sahil yoluna Zeytinburnu'na kadar ilerledik yağmurda güzel yağıyordu,Denize en yakın duracak yerin Menekşe plajı olduğuna kanaat getirdikten sonra geri döndük ve sabah kahvaltısını yağmurunda sona ermesi ve toprağın o güzel kokusu eşliğinde menekşe sahilinde yaptık çokda güzel oldu,işe gideceğimden saat 10.00 gibi eve döndük.

Kısa süreli gezilere devam edeceğiz zaman buldukça.Kalın sağlıcakla.

Ben Yusuf'a hak veriyorum. Benim de ufak tefek eksiklerim belirdi. Açılır-kapanır yatağımı sağlı-sollu ayrı ayrı açılır hale getirmem gerekiyor. Sonuçta 70 cm. mdf yi kesip fazladan iki menteşe takacağım ama bu iş gözümde büyüyor. Elime alet-edevat alasım gelmiyor.
Kışın kurtlanırız hepimiz nasıl olsa :D

havalar serinlesin sizleri görürüm ben ;D ;D ;D

Karavan yapımına kendi tecrübem mart ayında başlamak en güzeli hem havalar yumuşamaya başlıyor hem önümüz yaz olduğu için yaz'a yetiştirmek adına heyecanlı bir çalışma oluyor,Mart,Nisan,Mayıs yapım aşaması Haziran son rutuşlar bürokratik işlemler ve test Temmuz ayı ver elini Anadolu ;D

Aksi durumda yaz'ın çalışmak zor sıcaklarda herkes deniz kenarında karavanın gölgesinde otururken çalışmak acı verir şevkini kırar insanın.

Kışın ise soğuktan iş yapılamaz eğer kapalı bir garajınız yoksa tabi,

Helal olsun Yusuf kardeş.Siteye yeni üye oldum ama iftardan beri senin karavan öyküsünü okuycam diye sabah işe gideceğim halde okumayı bitirdim.Şu an gözlerim yanıyor ama bu başarından dolayı tebrik eder çoluk çocuklarınla nice gezmeler.Darısı biz meraklılara.

fatıh bey .
hos geldınız. aynı duyguları paylasabılecegımız ınsanlarla bır araya gelmekten mutluluk duyuyorum.
mehmet.

Merhaba Mehmet Bey hoş gördük .İnşallah karavancılık hakkında bir çok şey öğreneceğim.

Yusuf karavana benden habersiz birşeyler yaptınmı, son durum ne ipin ucunu kaçırdım ben ;D ;D ;D

fagul' Alıntı:
Helal olsun Yusuf kardeş.Siteye yeni üye oldum ama iftardan beri senin karavan öyküsünü okuycam diye sabah işe gideceğim halde okumayı bitirdim.Şu an gözlerim yanıyor ama bu başarından dolayı tebrik eder çoluk çocuklarınla nice gezmeler.Darısı biz meraklılara.

Fatih bey sanırım sizde zehirlendiniz ;D ;D ;D
Geçen dönem bende bir kereliğine siteye bakmak için girdim bir dahada çıkamadım ve sonuç kendi karavanımı yapmak kısmet oldu darısı siz değerli dostların başına.

Yusuf buzdolabındaki sorun çözüldümü

buralpdi' Alıntı:
Yusuf buzdolabındaki sorun çözüldümü

Evet abi benim buzdolabı tam bir yılan hikayesi oldu ;D Biliyorsunuz tatil sırasında biraz sıkıntı yaşamıştık,buzdolabının mevcut modül ve elektronik kontrol ünitesi sıkıntılı idi ilk harekette ekovat kalkış problemi yaşıyordu motor yerinden fırlayacak gibi oluyordu biraz gürültüden sonra normale dönüyordu fakat soğutmada çok iyi idi termostat kapatınca tekrar çalışmıyordu bende manuel olarak kapat aç yapıp sistemi çalıştırıyordum birkaç telefondan sonra firma sahibi Ahmet bey bana başka marka bir elektronik beyin gönderdi bu senin arızayı giderir dedi,ve 2 parça olan elektronik parçayı tek olan bir parça ile değiştim ve dolap çok güzel ve sessiz hiçbir denaraj problemi olmadan çalışmaya başladı,termostadıda fazla değil 1.dereceye ayarladım çok güzel dur kalk yaptı sistem iyi gidiyordu taki ben ekstradan motora bir fan takayım derken kısa devre yaptırdım :-\ beyin göçtü,beynin üzerindeki markayı netten buldum Ankarada bir imalatcı sahibi Ahmet bey çok değerli bir beyfendi Ahmet bey sağolsun beyni tamir etmeyip yenisini gönderdi onuda taktığımda bir koku duydum cihaz dolabı çalıştırmadı uzun bir uğraştan sonra tekrar hem Manisayı Hem Ankarayı aradım bana tekrar modifiye edilmiş bir beyin gönderdiler bu sefer çalıştı vede güzel çalıştı ben bu arada dışarı çıkmadım ama birkaç gün çalıştırdım test için güzel sorunsuz çalışıyor vede iyi soğutuyor kısa sürede buzluk buz tutuyor enerjiyide çok az harcıyor motor üstüne havalandırmadan doğru gelecek şekilde bir fan taktım dolabın arkasındaki hava sirkülasyonuna katkı olsun rahatlatsın diye.Bu arada çocuklar 2 günlüğüne dedsine gitti bende işler yoğun yolda zaman kaybetmeyim diye yanıma tüm yedek giyecek vs.alarak dolabıda doldurarak çektim arabayı şirketin önüne 2 gün şhow yaptım hatta birgün bizim şef (onuda zehirledik şu an karavan arıyor ;D) misafirim oldu.

Kompresorlu buzdolabi icin fana gerek mi var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri