Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 350,298
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

hafele satış noktası

İstanbul:

Argestar Tic. Ltd. Şti.
İkitelli Organize Sanayi Bölgesi
Keresteciler Sitesi, 2.Blok, No: 2-4
34306 İkitelli
Tel: 0(212) 670 43 67 (3 hat)
Faks: 0(212) 670 43 73
http://www.hafele.com.tr

Yusuf pratik çözümler bulabilirsin, çok ucuz maliyetli
mesela cırt dediğimiz malzemeler değerlendirilebilir
sonrada yavaş yavaş kaliteli malzeme ile değiştirirsin

Levent abi aldığım mıknatıslı çıtçıtlar bayağı iş görüyor ama yinede kilitli sistem en iyisi benim şu tavan işini çözemedim daha öylece duruyor oto döşemeciye baktım istediğim gibi bir malzeme yoktu ,bakalım güzel vinleksler var krem yada beyazın biraz kirli beyaz denen tonundan altına 1cm lik sünger koyarak uygulayıp kenarlarınıda ince dekoratif çıtayla dönsek sanki olacak gibi hem kirlenince silmeside kolay olur gibi.

artık acele etme, neticede karavan artık yürüyor, önümüzde koca kış var hepsi hallolur

sevgılı yusuf kardesım.
leven beyın dedıgı gıbı kısa kalabılır . tavan ıcın , levha halınde en olcusu hatırımda degıl fakat boy serbest oldugunu tahmın ettıgım polyester plaka dusunulebılır. kolay kıvrım alabılmesı yapıstırıcı ıle yapıstırılabılmesı gıbı kolaylıkları var . bır de tavana yapıstırılan sungerın nem tuttugu ıcın paslanmaya neden oldugunu da gordum. ıstenırse polyester levha boyanabılır , dosemelık kumas ıle kaplanabılır.
kış uzun daha neler gelır aklımıza kımbılır. hoscakal selamlar

yaybek' Alıntı:
Abi aküyü hallederiz sadece biraz zaman lazım,koltuk meselesine gelince koltuğu yedekli yapacağız belki illegal olacak ama muayeneye giderken kendi koltuğunu koyacağız diye düşünüyorum bakalım olabilecekmi.
Tavana yatak ve içten merdivenli ciddi bir iş beni aşar :-\Ahmet abinin dediği benimde aklıma geliyor İnsel abinin Wosvosda vardı ileride büyük olana orası yeter güzel bir işcilikle oraya bir yatak uydurabiliriz.
Ben Karaburun tarafına kaçıyorum becerebilirsen 2 gün kalırım olmadı yarın akşama dönerim hafta sonunu fırsat bilen içinde 5 gencin olduğu abart egzoslu bagajı ful bas tiz hoperlör dolu Şahin marka arabalar gelmeden dönerim yada onların olmadığı bir yer bulurum.
yusuf kardeşim yine bir günlüğüne eve geldim ve bu ilginç yazını okudum
evet aynen yusuf aybek mesajın da dediği gibi o gün karaburuna geldi ve önceden yazdığı gibi o şahin marka aracın oralara yusuf tan önce geldiğini gördü ve böyle ilginç bir tahminde bulunurak piknik ve sahillerin analizlerin nasıl yapıldığını önceden belirliyebildiğini bunu çektiği resimlede bana daha sonrada benim yazlık olarak kullandığım bahçeli evime uğradığı esnada bu garip tahmini benimle paylaştı aynen bahsettiği gibi o şahin araçlardan birine rsatgelmişti tabiiki sanıyorum yusuf kardeşim bu tarz şahinlerden ve araçlardan kastı öyle ıssız sesiz yerlerde gürültü kirliliği yapmalarından rahatsızlığını belirtmek için yazmıştı .. bizde ailece yusuf kardeişim ve ailesini vede yeni inşaa ettiği karavan kameravan- ı bahçemizde ağırlamnın keyfini yaşama fırsatı bulduk . ve oğlu ahmetin bahçemize armut ağacının dibine düşen bir armutu alıp müsait bir yere ekip ;D babasından bunu sulamasını istemesini hiç unutamıyorum babası gibi çevreci olucak bence..
yusuf kardeşimi bahçemizde tekrar görmek dileğimle kendisine ve ailesine saygılar sunarım

Kemal abi teşekkürler o gece Karaburun'da deniz kenarında dalgaların sesiyle ve rüzgarın tatlı esintisi ile çok güzel bir gece geçirdim uykunun en tatlısını uyudum diyebilirim.tekrar görüşmek dileğiyle kalın sağlıcakla.

Kahveyi içme fotoğrafı yok ama pişme fotoğrafını siz değerli dostlarla paylaşmak istedim.

gökçeada son (6).jpg

Kömür ateşinde kahve keyfi başka olur,zevkle yazınızı takip ediyorum

Tam 56 sayfa...
Sonuç fotoğrafları merakla taradım ama rastlayamadım.
Eğer bitti ise, ilk giriş mesajındaki fotoğrafların altına yenilerini tarih belirterek ve güncelleyerek yüklerseniz son halini kolaylıkla görebiliriz.
Kolaylıklar.

:-[ :-[ :-[ sayın Lila ilginiz için teşekkürler utandım doğrusu bizim ataların bir sözü var elden kalan 50 gün kalır diye,takdir edersinizki büyük bir yükün altından çıktım çokca beyin fırtınası yaşadık yoruldum açıkcası,karavan yürür vaziyete gelip tatilide yapınca bir rehavet çöktü ama şöyle bir silkinip kendime gelebilirsem ufak tefek eksikleri tamamlayıp tam fotoğraflarını siz değerli dostlarla paylaşacağım.

Tatil yapıldığına göre epey bir şey yapıldı demektir.
Hayat hızla akıyor, kararlarımızı değiştiriyoruz bazen, önemli gördüklerimizin sıraları da değişebiliyor.
Sayfaları tararken kaçırıp kaçırmadığımı sormak adınaydı yazdıklarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,857
Kayıtlı Üye Sayımız
166,653
Kaydolan Son Üyemiz
7A Mühendislik

Çevrimiçi üyeler

Geri