Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 350,294
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

ne sanmıstın ?
cabuk unutmuun :smiley:

Etiketler

Yusuf Merhaba, Dolap kapakları için Hafele ürünü basmalı kilitler var. Tanesi yerine göre 15 Tl cıvarında.
Fetih Mobilyacılar Sitesinde Şahinler aksesuarda var.

Ahmet abi o basmalıları biliyorum fakat bende 10 tane kapak var 150 lira yapar sadece düğmeye o para verilirmi daha başka bir yol bulabilirmiyiz acaba.

sn ahmet kardesım
bahsettıgınız basmalı kılıtler karavanda kapakları sabıtlemek amaclı kullanılabılırlıgı var ıse, ayrıca sıze zahmet olmassa ben yırmı adet almayı dusunuyorum . bu kılıtler ımalatcı fırma ve dıstrubutoru tarafından ızmır e hangı fırmaya gonderılıyor. veya gonderılmıyorsa , benım ıcın bır zahmete katlanıp bana alıverıp kargoya verebılır mısınız . onceden sıze ucretı ve masrafını hemen banka hesabınıza veya adresınıze ulastırabılırım. tesekkurederım.
selam ve sevgılerımle mahmet.

Zahmet ne demek Mehmet Abi,
Ben kendime de alacağım o zaman sana da alır gönderirim. Veya İzmirde nerede satıldığını öğrenirim. İstanbulda İmes de Hafelenin kendi satış mağzası var.
Hafele, Dudullu Organize San. Böl. 1. Cd. No: 10 Esenşehir Ümraniye Tel: (0216) 528 59 00
http://www.hafele.com.tr
Bu adresleri bilgin olsun diye belirttim. Ben kendime alırken (ay sonuna doğru) sanada alabilirim.

ahmet kardesım
bılgı verırsen hemen havalenı cıkarırım.
cok tesekkur ederım
mehmet

Mehmet Abi,
Yanılmıyorsam bir metal birde plastik tipi vardı. Fiyatları da farklıydı. Geçmiş gün plastik 13 metal olan 16 tl cıvarında idi. Ben mağzaya gittiğimde mevcut çeşitleri ve fiyatlarını sana bildirir istediğini de alıp gönderirim.

ahmet kardesım.
verdıgın sıteyı ıncelemekte ıdım
henuz basmalı kılıt goruntusunu bulamadım.
eger mumkun olursa kendıne aldıgın bır ornekten foto koyabılırmısın dıye dusunuyorum.
cok zahmet vermeye de cekınıyorum.
cok tesekkur ederım ahmet verecegın bılgılerı beklıyorum.
selam ve sevgılerımle mehmet.

Zahmet olmaz abim dostlara yardım görevdir. Daha önce resmi vardı. Bulunca tekrar koyarım.

Mehmet bey katalogta kilitler-mıknatıslar-çıtçıtlar bölümünde var,yaybeğin sayfasında fotosu vardı ama 50 sayfa bak bak bitmez.

sn bulent vey mayıstosboc
sıte ıcınde dolastıgımda hemen hemen hepsını ınceledım fakat ben orjınal karavan kapak kılıdının bır kopyası ıle karsılasabılırım beklentısı ıle baktıgım ıcın her halde resımlerden pek benzetemedım herhalde. nasıl bır sey oldugunu gercekten merak edıyorum. tesekkur ederım.

Mehmet Abi,
Bahsettiğimiz kilitden ekli MARİNTEK in sitesinde de var. Buradan da inceleyebilirsin.
http://www.marintek.com.tr/marintekdeniz/?catId=448&gId=1249

Bu basmalı düğmeler benim kapaklara uymayabilir çünkü benim kapaklar mobilyanın içine değil üstüne kapanıyor,bakalım nasıl çözeceğiz.

Yusuf Merhaba,
Bu ve benzeri ürünleri satan mağzalara (Eminim İkitellide vardır. Bulamazsan Fetih mobilyacılar sitesinde Şahinlerde var) araban ile gittiğinde dolabına uygun alternatif çözümler bulacaklardır.

Ahmet abi ikitelli'deki Keresteciler sitesinde bakmadığım mobilya aksesüarcısı ve hırdavatcısı kalmadı hiç birinde yok bunun gibi bir üründen haberleri dahi yok Çağlayan'da varmış bir kere gittim orada bir firmadan mıknatıslı tutacak aldım 2 tane takınca fena değil birkaç kapağa deneme amaçlı taktım normal şartlarda hiç açılmıyor fakat yinede kilitli sistem en iyisi bir şekilde halledeceğiz.
İlginiz için teşekkürler.

Yusuf, çarşambadan sonra içim bir zaman belirleyelim kısmet olursa gel, ben seni götüreyim mağzaya. Orada öyle ilginç aksesuarlar varki onları da inceleriz ufkun genişler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,857
Kayıtlı Üye Sayımız
166,652
Kaydolan Son Üyemiz
ayeser

Çevrimiçi üyeler

Geri