Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 347,100
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

İnsel abi buzdolabının içinde olduğu bölmede iki adet havalandırma var dolabın çalışmasından mevcut hava sirkülasyonu yetmiyor ve içerisi bayağı ısınıyor o bögede hava sirkülasyonunu sağlamak için hem buzdolabının üreticisi hem Ankaradaki beyin imalatını yapan Ahmet bey takarsan faydası olur dediler bende 12 volt bir pc fanını alttaki hava girişine taktım.

Etiketler

yakında bir karavan şirketinin pardon holdiginin patronu olarak yusuf kardeşimden randevu alırsanız sakın şaşırmayın diye hatırlatmak istedim bazı işler şaka ile başlıyor kimbilir ;D ;D
veya düşünebiliyormusunuz amerikada ki gibi bir karavan mahallesi gibi bir semtin belediye başkanı oluvermiş yusuf kardeşim yokcnm neden olmasın henüz çok genç . bende ihtiyar heyetinde olurum olur biter ;D ;D ;D

yusufçuğum neyse buda ramazan şakaları olsun diye yazdım oğlun ahmedin gözlerin öperim a.e.o.

Kemal abi teşekkürler patron ben değilde burada karavancılığı yıllardır yapan deneyim ve bilgi birikimi olarak bizim en az 10 gömlek üstümüzde olan abiler var onlar olur,bizede naçizane bir görev verilirse karavancılık adına birşeyler yapmaktan zevk duyarım. ;)

Yusuf 9-10 sayfaya baktım ama pes ettim :smiley: buzdolabı olarak sen ne almıştın,neden ve kaça.

Bülent bey manisada uzman soğutma var 600 lira + kdv ama ben artısını istemedim ;)
http://www.otobuzdolabi.com/fridge.htm

Ben BC133 modelini istemiştim BC133P geldi bende değiştirme ihtiyacı duymadım sadece kapak içi dizaynı farklı.

Sayfaların hepsini okuma olanağım yoktu ancak okuduğum kadarıyla sizlerin güzel bir dayanışma ve yardımlaşma içinde olduğunu gördüm. İnsanı heveslendiren bir çaba sergiliyorsunuz. Yusuf bey karavanınız hayırlı uğurlu olsun :smiley:

Nursel hanım ilginiz için teşekkürler.evet buradaki değerli dostların katkılarıyla naçizane bir şeyler yapmaya çalıştım beğenmeniz bizim için mutluluk kaynağı.

Sevgili Yusuf,
Karavanın bitmiş resimlerinden isteriz...Sevgiler...

abucam' Alıntı:
Sevgili Yusuf,
Karavanın bitmiş resimlerinden isteriz...Sevgiler...

Vallahi öyle
Sayfalar önce ayni dilekte bulunmuştum.
Şöyle ayrıntılı resimleri görsek de iyiden ilham gelse bize de ne güzl olurdu.

Yusuf ben bu evye ocak satan arkadaşların sitelerinde birtane bile hem ocak hemde evye olan ürüne rastlamadım.
http://www.ankastreevi.com/

''Levent abi yeni ürün bir tır dolusu getirmişler hatta modüler olarak ek parçalarıda varmış onunla ilgili çok konuşmadım ama gerektiğinde bilgi alırız telefonları var.

Diğer parçaları almamış olsa idim bunun gibi tek bir ürünle işi bitirirdim çok hoşuma gitti yalnız 100x60cm---120x60cm olanları varmış ellerinde.''

birde'' lavaboyu 40x50 krom aldım ocak için ikili olandan otomatik ateşlemeli ve gömme olanını 152 liraya spariş verdik'',nasıl fiyat performanstan memnunmusun.

cypriot' Alıntı:
Vallahi öyle
Sayfalar önce ayni dilekte bulunmuştum.
Şöyle ayrıntılı resimleri görsek de iyiden ilham gelse bize de ne güzl olurdu.

Sayın Cypriot haklısınız fakat daha bitiremediğim eksikler var onlarıda yapmadan çekmedim en kısa zamanda tamamlayıp paylaşacağım malum kriz bu aralar bayağı duygu yoğunluğu yaşıyoruz bu sebeple tamamlayamadım affınıza sığınıyorumşbiliyorumki ilk olması sebebiyle benim karavanı sahipleniyorsunuz hep beraber fikir alışverişi ile yaptık haklı olarak sonucu görmek istiyorsunuz hepinize çok teşekkür ediyorum inşallah bir gün bir yerde hep beraber toplanıp daha yakından tanışıp güzel anlar paylaşırız.

Bülent bey siz başka bir siteye bakmışsınız aşağıdaki siteden almıştım ürünü kataloğa koymamışlar fakat ellerinde var ama 2 göz ocak olanı kaldımı depoya bakalım dediler elektriklisi varmış ben kendilerine bir arkadaşı yönlendireceğim dedim tamam arasın yardımcı oluruz dediler ,aşağıda linkte adres ve telefon bilgileri var,Recep bey var konuyu biliyor bir görüşürseniz yardımcı olurlar.

http://www.wilson.com.tr/

Spariş verdiğiniz ürün Wilson ise aynı fiyata almıştım ve memnunum.

'' lavaboyu 40x50 krom aldım ocak için ikili olandan otomatik ateşlemeli ve gömme olanını 152 liraya spariş verdik' yusuf bu senin cümlen alıntı yapmadığım için yanlış anlaşıldı sanırım,daha sipariş vermedim senden gelecek bilgileri bekliyorum.Senin verdiğin adresten bu adrese yönlendiriyorlar sitede bir link açmışlar yani ikiside aynı site ama ben recep beyi bilmiyordum bir mesaj atayım.

Lavabo ve ocağın bir arada olduğu bir kombinasyonu alabilseydiniz çok rahat ederdiniz.En küçüğü ikili ocak ve lavabo bir arada 48X46 cm.Rüzgardan gaz sönünce otomatik olarak gazı keser.Güvenlidir ve tezgahı da fazla kaplamaz ve yemek hazırlamaya epeyce geniş bir yer kalır. Bu söylediklerimi yemek yaparken yıllar boyu hatırlarsınız umarım.
Reimo nun kataloğunda bu bilgiler var.Benim verdiğim örnek 705103 no.lu ürün.Fiyatı € 128.50 civarında. Pahalı bile olsa değer. Çünkü daima el altında göz önünde olan bir aksesuar.

RÜZGAR

Sn.gezmen e uyarısı için teşekkürler.Dalgınlıkla 3. yerine 2.ürünü refere etmişim.Doğrusu 3. üründür.Ben uzun yıllardır kullanıyorum,çok memnunum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri