Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 347,056
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Sayın Erdenbay ilginiz ve güzel dilekleriniz için teşekkürler ABS'siz araçlar karavan olamıyor başlığını atan bendim :-[ :-[ :-[
Fakat sayın Cevdet Çelikörs bey bu sorunu çözdü bu bağlamda kendisinede teşekkür ederim.
İyi bir örnek olabildiysem ne mutlu bana.

Etiketler

Oluyormuş, bitiyormuş değil mi Yusuf?...

Çoluk çocuk nice mutlu geziler dilerim...
Cavid Sezen

Gezi yazıları için hiçbir bahanen kalmadı sevgili Yusuf :smiley:
Ailenle birlikte huzurlu mutlu geziler dileğimle..
Oğuz

Sayın Yaybek ben yaptığım karavandan aldığım zevki izah edemem .Ben dolapları koymadan tavanı döşemiştik kımızı diye pavyonmu dedler nezaman giri dolap koyunca anladılar . Çok duygulandım hayırlı uğurlu olsun.Bu vesile ile bütün arkadaşlara selam ve sevğiler.
lhttp://www.gezenbilir.com/index.php?topic=20903.40
Erol

gezmen' Alıntı:
Oluyormuş, bitiyormuş değil mi Yusuf?...

Çoluk çocuk nice mutlu geziler dilerim...
Cavid Sezen

Cavid abi evet yapınca oluyormuş ama yapana kadar ne sıkıntılar yaşadığımızı hep beraber gördük,önemli olan sonuç bundan sonra sıra gezmeye geldi güzel dilekleriniz için teşekkürler.

teos' Alıntı:
Gezi yazıları için hiçbir bahanen kalmadı sevgili Yusuf :smiley:
Ailenle birlikte huzurlu mutlu geziler dileğimle..
Oğuz

Oğuz abi gezi yazıları hakkında birşey diyemem ben gezerim ama yazma kısmı bana biraz uzak,kalem işi başkadır herkes yazamaz hakkını vererek yazamaz mesela sayın Hiç,okuyunca sanki yaşıyorsunuz bakalım hele yola bir çıkalım belki zorlrasak 3-5 kelime yazarız fotoların altına.

eroll' Alıntı:
Sayın Yaybek ben yaptığım karavandan aldığım zevki izah edemem .Ben dolapları koymadan tavanı döşemiştik kımızı diye pavyonmu dedler nezaman giri dolap koyunca anladılar . Çok duygulandım hayırlı uğurlu olsun.Bu vesile ile bütün arkadaşlara selam ve sevğiler.
lhttp://www.gezenbilir.com/index.php?topic=20903.40
Erol

Erol bey inanın bu forumdaki dostların desteği olmasa idi işin başında yaşadığımız sıkıntılardan dolayı az kalsın arabayı satıp bu sevdayı erteliyordum,iyiki varsınız.

sayın (yaybek)yusuf aybek sağlıkla kullanmanız dileğimle saygılar kemal orhan

Sayın yaybek Allah kazasız belasız gule gule kullanmak nasıp etsın, Yolun acık olsun....

Gözün aydın Yusuf darısı başımıza, seni izlerken yorulduk, şimdi hem kendin için, hem de bizler için bol bol gezersin. Amcaoğlu'nunda eline sağlık. İkinizide ortaya çıkardığınız KAMERAVAN için tekrar tekrar tebrik ediyorum. Herzaman GEZEKALIN. Selamlar,

Yusuf tebrikler herkese ilham kaynağı oldun sanırım herkes benim gibi yavaş yavaş alet edevat almaya başlamıştır

Artık doğal ortamında bitmiş, güzel resimlerini de görelim... Hayırlı olsun ...Nice güzel gezilerde kullanman dileğiyle... Paylaşımların için teşekkürler...

Sayın Abucam inanın ben o kadar çok istiyorumki tatil fotolarını koymayı fakat işin sonuna geldik iş bitmiyor araya başka işler giriyor mesela bugün çok yakınımız birinin düğünü vardı tüm günüm gitti hiçbir iş yapamadım.neyse sırf alt atık su deposu 1 haftamı aldı ince kontradan arabanın altındaki şase arasına göre yaptığım depoyu polyester ile kapladım yanlız her sürdüğün kat sonrasında 1 gün bekliyordum hatta iki yanlarıda ayrı ayrı yaptım hem içini hem dışını neyse yarın son rutuş ve testten sonra yerine takacağım sonrasındada muslukları takıp su tesisatını döşeyeceğim gerisi yavaş yavaş olur,ilk fırsatta tam fotolarını paylaşacağım,ilginiz için teşekkürler.

evet yusuf kardeş hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan inan kendi karavanım olmuş kadar sevindim
oooooooooohhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeee :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

SON KONULAR

Geri