Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 347,076
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

haydı ahmet bey kardesım. yeter kı basla. mutlaka her sey yolunda gıtmeye de baslayabılır. senın begendıgını herkesın begenme mecburıyetı yok . ama bızım forumda oyle kaba arkadasımızda yok .alenen begenmedık demezler . uzaktayım ama sunu bıl kı gonlum kendısı ve aılesı ıcın cabalayınlarla.
bu ıs olur ha gayret kardesım mehmet.

Etiketler

aslanahmet' Alıntı:
Tebrik ederim Yusuf. Bu gün çocuklar gibi şensindir sanırım. Her günün böyle olsun. Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. En güzel gezileri, kampları yapman temmennisi ile...

Ahmet abi çok teşekkürler umarım sende en kısa zamanda arzu ettiğin karavana kavuşursun.

Ahmet Arı abi hakkımdaki güzel yazınız için teşekkürler sizde inşallah en kısa zamanda bitirirsiniz,bu arada senin karavan Türkiye'deki işsizliğe çözüm olabilir kimin kapısına çekseniz iş başı yapıyor bayağı bereketli :D abi aslında ykın olsak buyrun gelin burada yardımcı olalım beraber yapalım diyeceğim ama benimde işlerim yoğun hep araya sıkıştırdım ama malzeme konusunda ne isterseniz alabilirsiniz işinizi görmek adına elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Sevgili Yusuf, cok sevindim. Tirnaklarinla becerdin. Valla kiskanmamak elde degil. Gule gule kullan.

İnanılmaz...

Cidden şahane...

Resmen hepimizin gözleri önünde usul usul bu olayı gerçekleştirdin ya Yusuf...

Helal olsun sana...

En mutlu günleri karavanınla yaşamanı dilerim...

Güle güle kullan...

taiga' Alıntı:
İnanılmaz...

Cidden şahane...

Resmen hepimizin gözleri önünde usul usul bu olayı gerçekleştirdin ya Yusuf...

Helal olsun sana...

En mutlu günleri karavanınla yaşamanı dilerim...

Güle güle kullan...

Sayın Taiga güzel dilekleriniz için teşekkürler.

Yusuf Bey hayırlı olsun. İnan Beşiktaş'ın şampiyon olması kadar sevindim.

Kısa zamanda son derece kaliteli bir sonuç elde ettin.
Geçmiş olsun olay tamamdır.
Artık gezi yazılarını bekliyoruz.
Kameravan ile kazasız belasız mutlu geziler diliyoruz.

Yusuf artık seni yurt içi gezi notları bölümünde görmek istiyoruz :smiley:

Yusuf Abi hadi hayırlı olsun :smiley:
Kazasız belasız güzel gezilerde kullanın inşallah.
Hepimize örnek yazı dizisi ve örnek olan bir karavan yapımı oldu.
Hepimiz bir ohh çektik ruhsatı görünce :D

yaybek' Alıntı:
Ahmet bey çalışmanız için bende teşekkür ederim emeğinize sağlık yaklaşık 2 haftadır bir nedenle sitedeki karavan bölümünü gördüm inceledim zaten geçmişten beri aklımda olan ama hiç bu kadar inceleme fırsatım olmadığı için işin bu kadar kolay olacağını hiç düşünmemmiştim sahibinden com sitesine girdim 2.el karavan ilanlarına baktım 6-7-8 bin ytl ye çekme karavanlar var bu bende bir heves uyandırdı 2 haftadır deli danalar gibi dolanıyorum evde ve işte sürekli forumları okuyup siz tecrübeli abilerin dostların yazılarını okuyorum faydalanmaya çalışıyorum yaklaşık olarak kafamda bazı şeyler netleşmeğe başladı konu ile alakalı hergün yazılarınızı tavsiyelerinizi fikir alış verişlerinizi ilgi ile takip ediyorum bende bir karavan sahibi olmak için yanıp tutuşuyorum ve yazın bir an önce gelmesini bekliyorum benim 2006 model bir renault kango arabam var onun için çekme karavan arıyorum tabiki öncelikle çeki demiri kısmını halletmem lazım ve sizin kangodanda camper olabileceğine dair araştırmanız beni bayağı mutlu etti demekki çalışılınca ve istenince insanın hayel ettiği şeye sahip olması hayata geçirmesi tabiki Allahın izniğle hiç zor değilmiş.Ben tekrar tüm gezenbilir sitesindeki ve tüm forumdaki dostlara teşekkür ediyorum bilgilerini bizlerle paylaştığı için.

yaybek' Alıntı:
Ahmet bey teşekkürler verdiğiniz bilgi için zahmet edip benim için araştırma yapmışsınız.Yalnız ben çekme karavandan vazgeçip motokaravana döndüm gibi dün TGRT de kameraman olan aynı zamanda GEZENBİLİR üyesi olan değerli abim Halit ABAY'la görüştüm kendisi yaklaşık 15 lılık tecrübesiyle çekme ve motokaravan arasındaki artı ve eksilerden bahsetti beni motokaravan konusunda ikna etti bu saat'ten sonra yapmam gereken ikinci el keseme uygun bir motokaravan bulmak yada bir panelvan bulup motokaravancı dostlarında görüşlerini alarak kendi motokravan'ımı yapmak olacak diğe düşünüyorum da inşaallah şartlar beni yeniden fikir değişikliğine götürmez saygılar Fox tv.kameraman Yusuf AYBEK yaybek@hotmail.com.

yaybek' Alıntı:
İnsel bey karavanınız hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanmanızı dilerim.Bende yaklaşık üç aydır düştüğüm karavan sevdası yüzünden arabamı sattım ve uzun zamandır aradığım maxi ducato'nun kaporasını dün verdim yarın kısmetse noter satışını yapıp arabayı teslim alıyorum karavan yapımı konusunda siz değerli karavansever dostların yardımına başvuracağım gerekli olan malzemeleri nereden en uygun fiyata alabilirim konusunda yardımlarınızı bekliyorum elimde yeterince teknik donanım ve birazda el becerisi var yardımla hayalini kurduğum rüyalarıma giren karavanıma kavuşmayı ümit ediyorum forumdaki yazılarınızdan çok faydalandım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Yusuf Aybek 0532 6785060

Sevgili Yusuf,

Nereden nereye...

Azminle sonunda başardın. Ailen ve sevdiklerinle nice güzel gezilerde güle güle kullan.

Artık karavanınla yapacağın gezileri anlatmanı bekliyoruz.

Sevgiler...

Ahmet

bartek' Alıntı:
Yusuf Bey hayırlı olsun. İnan Beşiktaş'ın şampiyon olması kadar sevindim.

Sayın Bartek takım tutmam ama tarafını tuttuğunuz takımın şampiyon olması kadar benzetmeniz beni çok sevindirdi inşallah sizde hayalinizdeki karavana kavuşursunuz.

Ferhat abi,Ahmet (aslan) abi,ve Volkan kardeş sevincimi paylaştığınız için sizlere ayrı ayrı teşekkürler.
Benimle birlikte tüm dostların aynı duyguları yaşaması çok sevindirici.

yasiko' Alıntı:
Sevgili Yusuf,

Nereden nereye...

Azminle sonunda başardın. Ailen ve sevdiklerinle nice güzel gezilerde güle güle kullan.

Artık karavanınla yapacağın gezileri anlatmanı bekliyoruz.

Sevgiler...

Ahmet

Ahmet abi çok teşekkürler bana ilk günleri hatırlattığınız için evet nereden nereye gerçekten bayağı tırmalamışım sonuç hepimizi mutlu etti bir sevindirici olayda açık kasa arabadanda karavana yapım izninin UKKF tarafından çalışmalarla alınması buradan federasyon yöneticilerinede teşekkürler ediyorum.

Yusuf arkadaş , başarını ve azmini tekrar kutluyorum. Allah mutlu ve kazasız günlerde kullanmak nasip etsin.
Bu arada ABS siz araçlara da karavan ruhsatı verilir olduğunu ispat edip , aracını kendi yapmak isteyenlere de örnek oldun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri