Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 347,131
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Gecmis olsun Yusuf Bey.
Iyi gunlerde kullanin, cok sevindim.
anladigim kadariyla Tuv'de bir standart yok. yani onu da kendimize gore uydurmusuz. insanlarin ongoru ve insiyatifine bagli hersey. icinde insan olan bir cok seyde standart aramak zordur ama bizde cesitlilik daha cok oluyor.
Saniyorum daha once karavanlarini fenni muayeneye sokan arkadaslar sizi yaniltmislar. karavanin ilk tescilinde ayni zamanda proje de kontrol edilecegi icin fenni muayene asamasinda en ince ayrintisina kadar olcum yapilir. bu tuvden once de boyleydi. Alkovani 5 cm uzun oldugu icin karayollari muayene memuruna tonla para yediren birini taniyorum.
Bir yil sonra gireceginiz muayenede bunlarin hicbirini olcmeyecekler.

Etiketler

Sayın Ergun ölçmezlerse iyi yaparlar çünkü yeterince stres yaşadım,ömrümün son 8 ayı bana 8 yıl gibi geldi,ilginiz için teşekkürler.

Bugün oturma gurubu ve yatak örtüleri dikildi usulden deneme amaçlı yerine koyduk sanırım güzel oldu ;)

Ayrıca lambaları ve düğmeleride taktık sisteme elektrik verdik.

06062009474.jpg

06062009477.jpg

07062009480.jpg

07062009481.jpg

Güle güle kullan, güzel olmuş.

Bir sorum olacak; karavan ruhsatlı araçlar 2 yılda bir mi yoksa her yıl mı muayeneye giriyor?

Maalesef Hakan,

Karavan ruhsatlı araçlar her sene muayeneye girmek durumundalar.

Sevgili Yusuf, sonunda becerdin. Tebrik ederim. Mutlulugunuz daim olsun. Sevgiler

İşte şimdi işin en zevkli kısımları. KAMERAVAN'ın makyajı yapılıyor. ::smiley: Gün geçtikte daha da güzelleşiyor.

Tekrar tebrikler. Yolun açık olsun...

Tebrikler, Yusuf Kardeş...

Kameravan'ını kazasız-belasız, güzel günlerde ağız tadıyla kullanmanı diliyoruz.. Oluşumunun her anını ilgiyle izlediğimiz aracınla ve sizlerle birgün, biryerlerde karşılaşmak bize zevk verecektir..

Sağlıklı günler ..

Ülker&Yavuz

Tebrikler...Tebrikler...Tebrikler...

" Yaşamında herkes muhakkak bir kere birinci olur!.. " diye çok hoşuma giden bir söz vardır.
Daha ana döl yatağında milyonlarca spermin yarışıyla başlıyoruz yaşama ve birinci gelip viyaklıyoruz ebenin kucağında.
Ve bu yarış, bu mücadele tam bir ömür boyu sürüp gidiyor. Bazen kelebek ömrü olsa da.
Aslında düzgün insanlar zaten mücadeleden kaçmazlar, adamın canını sıkan belden aşağı vurulmasıdır.
O; onuruna yedirip aynı karşılığı vermek istemez ve " namusumla çalışıp didinirken bu puştluk neyin nesi!.. " der haklı olarak.
Emeğime ter kattım, yaşam harcımı kardım....
Kime ne, bu puştluk niye.
Haklıdır çığlığında elbet.
Böylesini hak etmediğini düşündüğü için de, insan müsveddesinin, insana yaptığı can sıkar.. Moral bozulur, hayata küsülür, " lanet olsun be...gideceğim buralardan..." diye isyana yelken açar.
Ama nereye... Belden aşağı hesap yapan o kadar çok ve o kadar her yerlerde ki...
Nereye?
Ve zaman içinde anlar ki, hayat böyle bir şeydir.
Böyle bir şey.
Tebrikler!.. Genç arkadaşım Yusuf kardeş.
Tebrikler!.. Hiç bir hesabı kitabı olmadan bu süreci takip eden ve iyi niyetle ve samimiyetle destek olan güzel insanlar.
Tebrikler!.. rüşvete zemin hazırlamak için kıçımın kılını ölçenler...

Sayın HİÇ in Haldun ULUENGİN bey in TÜRKİYE de insanın yaşamı ve bürokrasisinde ki yorumuna katılmamak elde değil .Çok iyi uyarlamış.Sözlü atıfta bulunup yazdıklarını kalben ve fikren destekliyorum.Maalesef TÜRKİYE bu ....Bunu değiştirmek için her vatandaşın üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekiyor.Bu ana kadar duyarsız herkes 3 maymunu oynadı.Görmedim ,duymadım,bilmiyorum.Halbuki problem yaratacağımıza problemi çözme yoluna gidilse herşey hallolur.Neyse Haldun bey bizleri mücadele edenlere Tercüman oldu TEŞEKKÜRLER. Sevgi ve saygılarımla....

Yorum ve iyi dileklerini esirgemeyen tüm dostlara çok teşekkürler sizlerin desteklerinizle bu duruma geldik.

Bugün ruhsatı emniyete verdim yalnız tadilat faturasını unuttuğumuz için uzunca bir sıra numarasından sonra memur faturan yok işleme koyamam dedi ve evrakları geri verdi,bende sayın Cevdet Çelikörs beyi aradım sağolsunlar faturayı ayarladı faks çektiler,4 saatlik evrak sıra faks bekleme derken işleme başladık bu kez memur senin proje tarihi geçmiş cezası var dedi neden dedim proje onaylandıktan sonra 1ay içinde ruhsatın işleme konulması gerekiyormuş Cevdet bey 3 ay olarak ısrar etti ama memur bana girin emniyetin sitesinde yönetmeliklerde var dedi ve 46 lira ceza yazdılar,ceayla birlikte ödeme artınca cebimdeki para yetmedi tekrar evrakları geri verdi para olmadan işlemde yok dedi ben yine kala kaldım zaman geçiyor çıktım dışarı koştura koştura istinye'ye gittim araba yanımda değildi minibüse bindim.kan ter içinde geri döndüm tekrar sıraya girdim evrakları verdim cezayı ve ruhsat parasını ödedim,perşembe günü gel ruhsatını al dediler. ??? ??? ???
Ruhsatı elime almadan inanamayacağım saat 10.00 da gittiğim emniyetten 15.30 da çıktım,stres üstüne stres.

Ha, ha Yussf sanki benim başımdan geçenleri anlatıyormuşsun gibi bir hisse kapıldım. Resmi dairelerde işlerim hep böyledir benim de. Evrak unutmam ama illaki bir terslik çıkar.
Sağlık olsun geç olsun temiz olsun.
Sağlıcakla kal
Oğuız

Teşekkürler Oğuz abi sanırım size ve bana mahsus bir olay değil hemen hemen herkes zaman zaman bu gibi tersliklerle karşılaşıyorlar adamlar masa başında allame i cihan oluyorlar onlara göre herkes potansiyel suçlu ya insan biraz kibar olur anlatır,insan hergün bu tarz işleri yapmadığı için konuyu tam bilmeyebilir eksikleri olabilir alırsın evrakları kardeşim senin şu şu evrakların eksik yönetmelik gereği yapmam mümkün değil,şu şekilde düzenletip gelin halledelim dese vatandaşda üzerine düşeni yapar,adam nerdeyse evrakları kafamıza çarpacak surat birr karış dersin mahallenin dayısı kaba kaba konuşuyor neyse yapacak şey yok yönetmelikler tüzükler vatandaşa kapalı konular onlar ne derse biz onu yapmak zorundayız alternatifimiz yok başımızı öne eğip tamam demekten başka yapacağımız bir şey yok,adamlarla ters düşmeyede gelmiyor zaten yoksa bugün git birdaha gelme oluyor.

yaybek' Alıntı:
Teşekkürler Oğuz abi sanırım size ve bana mahsus bir olay değil hemen hemen herkes zaman zaman bu gibi tersliklerle karşılaşıyorlar adamlar masa başında allame i cihan oluyorlar onlara göre herkes potansiyel suçlu ya insan biraz kibar olur anlatır,insan hergün bu tarz işleri yapmadığı için konuyu tam bilmeyebilir eksikleri olabilir alırsın evrakları kardeşim senin şu şu evrakların eksik yönetmelik gereği yapmam mümkün değil,şu şekilde düzenletip gelin halledelim dese vatandaşda üzerine düşeni yapar,adam nerdeyse evrakları kafamıza çarpacak surat birr karış dersin mahallenin dayısı kaba kaba konuşuyor neyse yapacak şey yok yönetmelikler tüzükler vatandaşa kapalı konular onlar ne derse biz onu yapmak zorundayız alternatifimiz yok başımızı öne eğip tamam demekten başka yapacağımız bir şey yok,adamlarla ters düşmeyede gelmiyor zaten yoksa bugün git birdaha gelme oluyor.

Söylediklerinde yerden göğe değin haklısın. "Ceberrut devlet" konusu uzun bir konu, konuşmaya kalksak çok zaman alır..

Sonuna geldin, neşeni bozma. Bu forumun gücünden söz etmiştim daha önce. Forum yetiştirdi; o da herşeyini paylaştı. Konunun bu en güzel örneği, iki gün sonra geliyor...

Cavid Sezen

Cavid abi siz değerli dostların desteği olmasa benim gibi konu ile ilgili hiç bir bilgisi olmayan için çok zor olurdu bu iş hepinize ayrı ayrı teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri