Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 347,136
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Yusuf çok sevindim,
Hayırlı, uğurlu olsun. Bundan sonrası kolay artık. Ailenle mutlu, bol gezili günler diliyoırum. Bol fotolu, gezi anılarını okuyor olacağız artık :smiley:))
Oğuz

Etiketler

Yusuf Bey
Karavanını güle güle kullan. Mutlu geziler dilerim.

Oğuz abi çok teşekkürler evet bundan sonrası daha kolay olacak ümid ediyorum.

Sayın Kenan Akça güzel dilekleriniz için teşekkürler.

calısmayı bırakıp sımdı geldım . acınca da senın mutlu haberını aldım .
hayırlı ugulu olsun yusuf kardesım. sımdı arkana yaslan yemegınıde yemıs olmalısın. bır de sade kahvenı ıc. elıne gecen en ufacık bır fırsatta topla coluk cocugunu vur kendını yollara. hıc plan yapmadan sadece yola koyul . haydı hayırlı yolculuklar. mehmet.

Süpriz değildi ,emeğinin ve hırsının karşılığını aldın .İyi günlerde neşe ve sıhhat içinde sevdiklerinle en güzel yerlerde gez ve yaşa .Plan ve proğrama bağlı kalmadan emeğinin bir tadını al .İlk molan da odun ateşindeki odemli çaydan benim için de bir bardak demli olarak iç ve manzaranın keyfini sür.Geri ye baktığında acaba diye kendine sordunmu?Başarabilecekmiyim diye.İşte başardın ve mutluluğunu herkesile paylaştın.Daha nice başarılar diliyorum.Sevgi ve saygılar.Darısı benim ve benim gibi hayal edenlerin başına.İNŞALLAH

Yusuf arkadasım hayırlı olsun, Guzel guzel gezmen dıleyınlen, kazasız belasız...

Haydi bakalım geçmiş olsun. Güzel ve mutlu gezilerde kullanman dileğiyle...Yapıtların boyutu farklı olsa da aynı sevinçleri paylaşıyoruz bu günlerde :D

Yusuf bey,
gözünüz aydın ,hayırlı olsun. Azminiz ve başarınızdan dolayı sizi tebrik eder , karavanızı iyi günlerde kullanmanızı dilerim.

Yusuf bey,hem muayene hemde rahatsızlığın için büyük geçmiş olsun.ben de bir haftadır muayene için uğraşıyordum.Malum benim karavan 68 model.bugün muayeneye girdim,arka firenlerde,dörtlü ikaz lambalarında ve aracın yakıt cinsinde problem çıktı ama önümüzdeki hafta halledilecek galiba.bende biraz rahatladım.

Yusuf tebrikler surec hizlibir sekilde tamamlandi,hayirli olsun. Sayin zugurt gezenci sizede kolay gelsin
Umarim festivale gelebilirsiniz.

Bülent bey teşekkür ederim.bu yılki gezi programımda Ağustos ayı başlarında Düzce de olacağımdan festivale katılamıyorum.Yusuf bey inşallah katılır.

Muayene işiniz bitmiş, sevindim. Uzatma dakikaları oynanıyor artık. Yılbaşı öncesi ve sonrası, moral sıfır gibiydi, değil mi? Gün doğmadan neler doğuyormuş bak!...

Cavid Sezen

Gözün aydın Yusuf. Çok sevindim. En kısa zamanda geziler yapabilmen temennisiyle.

Çok teşekkürler abiler ve ablalar tebrik ve iyi dilekleriniz için.Allah karavanı olanlara daha donanımlı yeni birtane olmayanlarada tez zamanda hayalindeki karavanı nasib etsin.

Ha ha, Yusuf'un bu dileğine amiiiin demiyecek kimse var mı ? Çok sağol Yusuf, aynı dilekler senin için de geçerli... Hep pozitif yaklaştın konulara, yaşamın da pozitif devam etsin dileklerimle...
Oğuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri