Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)
Evvetttt Sevgili Yusuf.
Mutlu son dedikleri bu olmalı.
Bugün ruhsatı alıp sevincini benimle paylaşınca öyle duygulandımki anlatamam. Sanki benin karavanım bitmiş kadar sevindim.
Senin açtığın yolda, senden aldığımız özgüven ile (İlk önce Sn Özdal Beyin ilk tanıştığımda verdiği teşvik dolu sözleri unutamam. ) bende karavanımı yapmaya başladım. Seninle gerek buradan gerekse telefon ile görüşmelerimizde aldığım bilgive taktikler işimi öyle kolaylaştırıyorki anlatamam.
İnanıyorumki bundan sonra senin hikayeni ve değerli dostların tavsiyeleri ile karavan yapmak rüya olmaktan çıktı, herkesin ulaşabileceği bir gerçek haline geldi.
Evet herkes senin kadar becerikli, hünerli olamayabilir, Alet edavat ve çalışma yeri konusunda şanslı olamayabilir.
Ama yeterki kafaya koysun, ve vakit ayırabilsin. Ben de senden aldığım şevk ile uzun zamandır planladığım karavan yapma isteğimi eylem haline dönüştürdüm. Bir arkadaşın uzun süredir boş olan Topkapıdaki dükkanında çalışacaktık ki 1 yıldır boş olan dükkana talep yağmaya başladı ve kiraya verildi. Bizede pılıyı pırtıyı toplamak düştü malesef. Yıne İmalat esnasında yardım edecek ve 2 aydır boşta gezen kuzenim işe girdi ve gece gündüz, hafta sonları dahil çalışmaya başladı. Neyapacaksın ekmek parası. Ona da canın sağolsun dedim.
Ama kararımı vermiştim ve dönüşü olmayan yola girmiştim birkere...
Ölmek var DÖNMEK YOK...
Neyse bundan sonrasını anlatacağım ve yaptıklarımı anlatacağım benimde yeni bir forum açma vaktim geldi sanırım.
Sağ olasın Yusuf, İyiki varsın Yusuf, İyiki bu işe başladın Yusuf.
Allah seni ve sevdiklerini ömrünün sonuna kadar karavanından ayırmasın, mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin, kazadan beladan esirgesin. Bu dileğim tüm karavancılar için geçerli.