Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 347,076
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Sayın Cem beyin söylediklerine harfiyen katılıyorum.Bende aynen sorun çıkmadan kolayca hiçbir şeyi halledemem.Üzerine titrerim mutlaka bir şey olur.İnce eler sık dokurum.Herşey benim başıma gelir.Ama yılmak yok Ölmek de yok yapmaya ve sorunları halletmeye devam. sevgiler.

Etiketler

Abiler biraz duygusal olacak ama içimden geldiği için yazıyorum çocukluğum 8 yaşına kadar köyde geçti sonrasında sınıf atladık 8 sene'de ilçede babamın görevi nedeniyle kaldık ,6 çocuklu ailenin 3 numarası idim babam devlet memuru takdir edersiniz imkan durumunu ve çocukların hepsi okuyor o dönemler ilçede sadece 3-5 kişide bisiklet vardı onlarda hali vakti yerinde olan kişilerdi ki o dönemde bisiklet almak şu zamandaki kadar kolay değildi,biz akşama kadar o bisikleti olan arkadaşların peşinde ilçede koşturup dururduk bir tur verecekde bineceyiz diye durumunu bildiğim için babamdan isteyemiyorduk bile,ama şimdi geri dönüp baktığımda ne günler geçirip buralara gelmişiz ve kendi karavanını kendisi yapar duruma gelmişiz hayat akıp geçiyor geride hepsi birer anı olarak kalıyor ömrümüz nereye kadar yeter bilemeyiz hep stresle yaşamak zorundamıyız biraz larç olup hayatıda biraz tiye almak gerekiyor aslında ne var yani tüv projeye 1 seferde onay vermemiş 2. seferde geçeriz kısmetse.

YAŞASIN KARAVANLI GEZİLERİMİZ.

Cem kardeş ve Metin abi desteğiniz için teşekkürler altarnatif yok bunu onlarde biliyor aslında konu ile alakalı bir ibrikci kıssası var ama.

Kolay değil sınıf atlamak öyle :D Karavancı demek, zengin ekabir takımı demek. Nasıl karavancı olunur? Parayı basıp hazır satın alarak. Sen ne yaptın? Bütün hesapları alt üst ettin. O zaman cezasını çekeceksin. Şener Şen'in bir filminde Ayşen Gruda ile arasında geçen bir dialog vardı. ''Hem parası yok, hem.....'' bilenler bilir. Kamuya açık bir platformda ötesini yazmaktan hicap duyarım. :D İstenmeyen modelsin onlar için.

Cem Bey; Agziniza saglik. konuyu cok guzel ozetlemissiniz.
Yusuf Bey; Kolayliklar diliyorum. Hayirli haberlerinizi bekliyoruz.

motor numarası benimde başıma geldi, hemen sanayiye çektim vatandaş matkabın ucuna tel fırça bağlamış motor numarasını sana hemen temizliyor (10tl) numaranın nerde olduğunu bilsem kendimde yapardım, hemen muayene tekrarı yaptırıp aracı alan arkadaşada yerini tarif ettim baktı ve geçti, yoksa onların istediği gibi yok yetkili servise git yok kağıt imzalat, hiç gerek yok

orsaalabanda' Alıntı:
Kolay değil sınıf atlamak öyle :D Karavancı demek, zengin ekabir takımı demek. Nasıl karavancı olunur? Parayı basıp hazır satın alarak. Sen ne yaptın? Bütün hesapları alt üst ettin. O zaman cezasını çekeceksin. Şener Şen'in bir filminde Ayşen Gruda ile arasında geçen bir dialog vardı. ''Hem parası yok, hem.....'' bilenler bilir. Kamuya açık bir platformda ötesini yazmaktan hicap duyarım. :D İstenmeyen modelsin onlar için.
Cem kardeş amacımız onların hesaplarını alt üst etmek değil bırakalım bol paraları ve lüks karavanları onların olsun bize bizim kendi emeğimiz ile yaptığımız karavanlarımız yeter bizler başkalarının malını kıskanıp benimki neden ondan daha lüks değil diyen zihniyet olmaıp tam tersine arkadaşımızın yada bir kere merhaba dediğimiz kişinin bile karavanına kendimizinkinden çok sevinen bir ruh haline sahip kişileriz paramız az olabilir ama gönlümüz zengindir,kendi karavanını yapmak isteyen dostlara bir faydam olduysa bu benim için en mutluluk verici olaydır.

Sayın Ergun çok teşekkürler güzel dilekleriniz için.

Levent abi yarın ilk işim bende arabanın altına bakıp motor numarasını aramak olacak.
Bugün tahlil sonuçları için hastaneye gittim şükür hiçbir sıkıntı yok gece uyurken sırtım biraz açık kalmış hepsi bu,geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm dostlara teşekkürler.
Sonra karaköye gittim orada meyer ne çok yat malzemeleri satan dükkan varmış ve bolca çeşitli ürün ben bir adet lavabo aldım üçgen olanlardan plastik ve çok dayanıklı ithal ürün 60 lira bir tanede aydınlatma panosu 8 düğmeli sigortalı ve led ışıklı (açık düğmeyi gösteren) 40 lira 2 adet pissu deposuna giriş ve çıkış için hortum bağlama aparatı.

04062009466.jpg

04062009467.jpg

04062009468.jpg

04062009469.jpg

04062009470.jpg

lavabo iyi denk gelmiş, aslında hiçbir şeye kafayı takmamak lazım ama biz hemen olsun bitsin istiyoruz, lavabo sorundu bak nasıl çözüldü, bu malzemeleri nereden bulacağımızı bilmediğimiz için herşey problem oluyor, senin araştırmaların arkadaşların önerileri derken bundan sonra karavan yapacak insanlar rahat edecek

citroen jumper 2,5 d motor numarası yağ çubuğunun hemen arkasında
ararken önce oraya bir bak

buralpdi' Alıntı:
lavabo iyi denk gelmiş, aslında hiçbir şeye kafayı takmamak lazım ama biz hemen olsun bitsin istiyoruz, lavabo sorundu bak nasıl çözüldü, bu malzemeleri nereden bulacağımızı bilmediğimiz için herşey problem oluyor, senin araştırmaların arkadaşların önerileri derken bundan sonra karavan yapacak insanlar rahat edecek

Haklısın Levent abi biz heves ve merakla hemen olsun bitsin istiyoruz bu sebeple strese giriyoruz artık dediğiniz gibi neyi nereden bulacağız konusundada bayağı yol aldık biz biraz yorulduk ama bizden sonraki dostlar bize teşekkür edecekler buda bize yeter diye düşünüyorum

Bu arada bizim Varedero'muz yok ama bir ara Mondial'ımız vardı. ;) ;D

Bugün 2 adet 220x120x8h sert olan sünger aldık yatak ve oturma gurubu için 400x140 yatak için sade koltuk kumaşı,270x140 oturma gurubu için desenli yine koltuk kumaşı aldık Dösan diye bir üretici ve toptancı firma var İst.Bahçelievlerde çok uyguna altık toplam 140 lira dikiminide beleşe getireceğiz ablam hallediyor sağolsun. ;D ;D ;D

Renkler fotoda biraz farklı ama yaklaşık bunlar.

05062009471.jpg

05062009472.jpg

Abiler,dostlar muayeneden geçtik şükür artık araba motokaravan resmi olarak tescil işinide hallettimmi tamamdır kim tutar bizi.

yaybek' Alıntı:
Abiler,dostlar muayeneden geçtik şükür artık araba motokaravan resmi olarak tescil işinide hallettimmi tamamdır kim tutar bizi.

Yusuf bey hayırlı olsun. İnanın çok sevindim. Şimdiye kadar karavanla bir alakam olmamasına rağmen sizin karavan yapım aşamalarını sonuna kadar okudum ve çok hoşuma gitti. Artık emeklilikte diye düşündüğüm karavan tatili için sizin bu konuyu rehber olarak kullanacağım Ellerinize sağlık teşekkürler.

sayın (yaybek)yusuf aybek selamlar çok sevindim hayırlı olsun.işte olay tam ortak düşüncemizdeki gibi bugün git yarın gel zihniyeti.ama önemli olan işin hallolması mücadeleye devam.kolay gelsin.saygılar kemal orhan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri