Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 347,056
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

orsaalabanda' Alıntı:
Yusuf, uygulamış olduğun renkler ve ince işçiliğin, güzel cilaların ahşabın sıcaklığını ve doğallığını çok güzel yansıtıyor. Zevkler tabi ki tartışılmaz ama bana kalırsa modern kumaş desenleri ile ahşabın sıcaklığı bağdaşmıyor. Elbette dallı-güllü klasik desenler kullan demiyorum ama nasıl anlatsam? En azından hani meşhur burberrys deseni vardır. Parfüm şişelerinin üzerinde de bu desen var. İlle de ekose kullanacaksan İngiliz-iskoç tarzı buna benzer birşeyler olamaz mı? Sadece bir fikir...

Kardeş işte işin içinden çıkamadığım için sizlerin değerli fikirlerine baş vurdum benim vurgulamak istediğim desen değil renkler aslında dediğin gibi dallı güllüde olabilir ama sadeye yakın olması lazım zaten mekan dar iyice daraltmasın.

Bu'da olabilir hoş duruyor

BURBERRY-ATKI-100-CASHMERE__14802821_0.jpg

Etiketler

Ben yatak minderleri için pamuklu bodrum-milas kumaşlarından kullandım. Açık krem ham pamuk rengine yakın kendinden desenli. Bu tür kumaşların çok değişik çok otantik modelleri var ama sonuçta ben yalnızca üzerinde yatacağım. Oturma grubu için bu açıklıkta bir rengi temiz tutması çok zor olur.

Bize yakın sayılır bir firma konu ile alakalı çokca ürün var bölgenin tüm döşemecileri buradan mal alır daha öncede alışveriş yapmıştım bol ürün ve renk desen seçeneği var yarın fırsatım olursa bakacağım.

http://www.dosansunger.com.tr/urunler.asp

bu fotolardaki desenler ilgimi çekti bunların renklerine bakacağım.

449792742.jpg

3294641375.jpg

orsaalabanda' Alıntı:
Ben yatak minderleri için pamuklu bodrum-milas kumaşlarından kullandım. Açık krem ham pamuk rengine yakın kendinden desenli. Bu tür kumaşların çok değişik çok otantik modelleri var ama sonuçta ben yalnızca üzerinde yatacağım. Oturma grubu için bu açıklıkta bir rengi temiz tutması çok zor olur.

Evet haklısın hele benim çocuklarla açık renk hiç bağdaşmıyor ;D

Düz renk düşünüyorsan bir fotoğraf atayım. Aynısı olmasa da senin ahşap tonlarına yakın bir örnek. Kumaş mavi şönil.
Ama bak peşinen söyleyeyim etkilemek istemiyorum :D

Hatlar karıştı şimdi :D Ben aslında karavan camiasına sızmış bir ajanım. ;D

Etkilenmemek elde değil kardeş dediğin kadar var çok güzel duruyor gerçekten.
İlgin için teşekkürler
Yada aklıma geldi bulunmaz Bursa kumaşından yapsak bulabilirsek tabi ;D ;D

Bursa bu işlerin merkezi tabi ki. Yardıma hazır olduğumu zaten biliyorsundur. Önce renk ve desen işini netleştir. Gerekirse fiyat araştırması da yaparım uygun olursa buradan alıp gönderirim.

Karavanım olsun, minderi çuvaldan olsun :smiley: :D

Şaka bir yana suni deri ya da suet güderiyi de bir düşünmeni isterim.

suni derilerin maksimum ömrü 5 sene, sonra çatlamaya başlıyor yaparken bunu dikkate almalıyız

Ben, E5 acıbadem bölgesindeki döşemelik kumaş satıcısından satın almıştım. Bu gibi satıcılarda serisi bitmiş ve kumaş toplarında bir miktar kalmış kumaşları uygun fiyatla satıyorlardı. Ne kadar kumaş gerektiğni hesaplayıp satın alabilirsiniz. Ben koyu mavi renkli üzerinde müzik sembollerine benzer desenler olan bir kumaşı beğenmiştim.
-----------------
kumaş almaya giderken yanına senin mobilya renginde boyanmış ahşap parçası al, senin daha net karar vermeni sağlar, mutlaka ve mutlaka eşinide yanına al, neticede kullanacak olan kendisi , ikiniz beraber uygun kumaşı bulacağınıza eminim
-----------------
Pardon hanım beğenmişti.... ;D ;D ;D

kumaş almaya giderken yanına senin mobilya renginde boyanmış ahşap parçası al, senin daha net karar vermeni sağlar, mutlaka ve mutlaka eşinide yanına al, neticede kullanacak olan kendisi , ikiniz beraber uygun kumaşı bulacağınıza eminim

Suni deri,deri bana karavan için biraz itici gibi geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

SON KONULAR

Geri