Yusuf..
Zirve
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)
Arif bey merhaba öncelikle aramıza hoş geldiniz,doğa ve karavan sever dostların katılımından çokca keyif alırız,araç seçiminde bizim arkadaşların çoğunun ortak görüşü PSA gurubu araçlar yani Ducato,jumper ve Boxer hem ekonomik hem seri araçlar hemde mobilya uygulanırlılığı güzel,İveco'lar daha hantal araçlardır ve yakıt tüketimi psa grubu araçlara nazaran biraz fazladır diye biliyoruz ama tercih sizin tabiki Ankara'da sayın Karavan1'in (Oğuz bey) aracını yapan Bülent kardeşimiz var eğer yaptıracaksanız kendisiyle bağlantı kurmanızı tavsiye ederim ulaşma konusunda yardımcı oluruz.
centilmen' Alıntı:Dostlar merhaba Yusuf arkadaşım hayırlı olsun karavanın keyifle kazasız belasız kullan inşallah.Ben Ankaradan Makina Mühendisi Arif Ümit Tiryaki..Eşim ve ben de tam bir doğasever ve kampçıyız. Bu güne kadar çadır kurabildik ama hep karavan hayali ile.Artık bir araç alıp camper yapmak istiyorum epeydir de araştırma içindeyim.İveco aracta karar kıldım ama ruhsat proje işleri korkutuyor ve satın alma aşamasında bir yanlışlık yaparak geri dönülemez bir hatadan sakınmak istiyorum..Buldugum bir araç camlı minübüs olarak 14artı 1 geçiyor birde camsız panelvanlar var.Bu konuda tüm yardım ve bilgiye ihtiyacım var. Ankarada güvenilir bilgi kaynagı ve proje burosu, tadilat yaptırabileceğim yerler falan..Yardımlarınızı bekler sevgi ve saygılarımı sunarım.
Arif bey merhaba öncelikle aramıza hoş geldiniz,doğa ve karavan sever dostların katılımından çokca keyif alırız,araç seçiminde bizim arkadaşların çoğunun ortak görüşü PSA gurubu araçlar yani Ducato,jumper ve Boxer hem ekonomik hem seri araçlar hemde mobilya uygulanırlılığı güzel,İveco'lar daha hantal araçlardır ve yakıt tüketimi psa grubu araçlara nazaran biraz fazladır diye biliyoruz ama tercih sizin tabiki Ankara'da sayın Karavan1'in (Oğuz bey) aracını yapan Bülent kardeşimiz var eğer yaptıracaksanız kendisiyle bağlantı kurmanızı tavsiye ederim ulaşma konusunda yardımcı oluruz.