Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 347,374
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Yusuf, koltuğun çok güzel olmuş.İyi günlerde kullan.

Etiketler

buralpdi' Alıntı:
basamak için ağır hizmet çekmece rayları var onları kullanarak bir sistem yapılabilir

Levent bey basamak da nerden çıktı? Yapabilirsek bana da lazım.Önerilerinizi bekliyorum

Ömer abi zaten senide düşünerek 3-5 tane lazım dedik...

Arkadaşlar merhaba,

Dün karavanımın su tesisatını yaptırmak için usta arayışı içinde idim, Urla da bir usta buldum ve beraber sistemi döşedik.
İlk defa kafama göre bir usta buldum ve sistem tam istediğim, planladığım gibi oldu,usta elektrik dahil bir çok konuda bilgili
ve meraklı,İzmir bölgesindeki arkadaşların bu konularda ihtiyacı olursa tavsiye edebilirim,ayrıca 12 volt hidrofor (debisi 11.7 normal
karavanlarda kullanılanlar 5 cıvarındadır debisi harika) ihtiyacı olanvar ise ben Çankayada bir mağazada buldum çok güzel bir makine 90 Tl ya aldım,
mağazanın telefonunu verebilirim.
Selamlar
Oğuzhan

gozdemed' Alıntı:
Levent bey basamak da nerden çıktı? Yapabilirsek bana da lazım.Önerilerinizi bekliyorum

zaten bir tane yapsak herkesi basamak sahibi yapacağız ;D ;D ;D
bende sıra ona gelmediği için basamağa yoğunlaşamıyorum, şu an kafamda tuvaleti nasıl güzel ve kullanışlı yaparım tilkileri dolaşıyor

Levent, Senin sorunun su olacak, deve boynundan atıkları depoya yollayabilmek için her seferde bol su dökmek gerekecek, 5-7 litrelik sifon kullanma luksün olamayacağına göre, 2 litrelik bir sifon icatı yapman gerekecek gibi görünüyor...Aldığın klozetin deve boyunsuzu olsaydı çok güzel olacaktı..Bence portatif tuvaletin altını delerek kullanılacak sistemi bir gözden geçirsen iyi olur, en azından atıklar direkt depoya gider, az bir su ile içi durulanabilir...Yada portatif tuvaletin sadece üst bölümünü kullanarak, alt bidonu hiç kullanmayıp, alt bidon yerine özel bir aparat yapıp direkt olarak atığı depoya yollayabilecek bir sistem düşünmelisin gibi geliyor..Genel ve son tercihinden bahsedersen onun üzerine neler yapabiliriz bizde düşünebiliriz...

atiladi' Alıntı:
Levent, Senin sorunun su olacak, deve boynundan atıkları depoya yollayabilmek için her seferde bol su dökmek gerekecek, 5-7 litrelik sifon kullanma luksün olamayacağına göre, 2 litrelik bir sifon icatı yapman gerekecek gibi görünüyor...Aldığın klozetin deve boyunsuzu olsaydı çok güzel olacaktı..Bence portatif tuvaletin altını delerek kullanılacak sistemi bir gözden geçirsen iyi olur, en azından atıklar direkt depoya gider, az bir su ile içi durulanabilir...Yada portatif tuvaletin sadece üst bölümünü kullanarak, alt bidonu hiç kullanmayıp, alt bidon yerine özel bir aparat yapıp direkt olarak atığı depoya yollayabilecek bir sistem düşünmelisin gibi geliyor..Genel ve son tercihinden bahsedersen onun üzerine neler yapabiliriz bizde düşünebiliriz...

120lt net suyum var beni üç gün tuvalet ve diğer ihtiyaçlar için sıkıntıya sokmaz, hedefimde zaten bu, üç gün elektirik dahil hçbirşeye ihtiyaç duymayacağım karavan yapmak
klozetteki deve boynu koku için şart, olmazsa olmazlardan, sifonu ayarlarız 3lt yaparız

yaybek' Alıntı:
Çok teşekkürler Ömer abi sayenizde bizde tekli koltuk sahibi olduk ;)

Yusuf kardeşim sana ne yapsam azdır.Senin yardımların sayesinde kısa zamanda işi toparladık,bana kalsaydı sanırım sene sonuna kadar uzardı.Teşekkür ederim.

atiladi' Alıntı:
Ömer abi zaten senide düşünerek 3-5 tane lazım dedik...

Atilla bey,depodan Yusuf bahsetti bende umutlandım,yapılacaklara kadar mutfakta bidon kullanmatı düşünüyorum.Duş gideri çok acil değil.Levent beyin düşündüğü basamakta iyi bir proje .Sende bunun için bir iki proje vardır sanırım.Cumartesi YUsufun ordayım.

Selamlar

Ömer abi hele şu yaşam alanı bitsin sırayla diğerlerinide halledeceğiz depo ve basamak hepimizin ihtiyacı nasıl olsa modelimiz hazır yapımı daha kolay olacak. ;)

Yusuf istediğin ölçü

DSC008870.JPG

Arkadaşlar elimde 2 adet PSA gurubu ön koltuk var sehbalarıyla beraber biz 1 ay önce çıkmacıdan tanesini 200 liraya aldık bunların ikiside aynı desen ve çok temiz isteyen arkadaşlara uygun bir ücret mukabilinde ;) verebilirim fotoğraflarını çekemedim en kısa zamanda fotoğraflayıp buraya eklerim.

Arkadaşlar dün bir adet inverter kaynak makinası aldım bundan sonraki çalışmalarda daha güzel kaynak yapma imkanım olacak en güzel yanı 6 kg gibi bir ağırlığı oması diğer makinayı taşımak için yardım gerekiyordu ;D

Bauhausda 2 yıl ürün 3yıl da mağaza toplam 5 yıl garanti ile satılıyor 399 lira 10 taksit.
OTTO TECH 160 AP İNVERTER KAYNAK MAKİNASI 160 AMPER

Ürün Açıklaması
• Monofaze
• Musluklu torç ile tig kaynağı yapabilme özelliği
• 2.5 ve 3.25 elektrodu sürekli yakabilme
• Mükemmel performas
• Düşük enerji tüketimi
• Hassas akm ayarı
• Jeneratör ile uyumluluk
• Rutil,bazik, döküm, paslanmaz elektrod
• Hafif ve kolay taşınabilir
• Düşük ve yüksek voltaj koruması
• Aşırı ısınmaya karşı termik koruma

OTTO-TECH-160-AP-INVERTER-KAYNAK-MAKINASI-160-AP.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri