Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)
Erol bey merhaba kusura bakmayın hafta sonu full arabada çalıştığımız için ancak bu saatlerde bakabiliyoruz foruma ilginize alakanıza ve güzel dileklerinize teşekkürler,Yaşar abiye aldığımız arabayı iyiki almamışsınız içine düştüğümüz durum aynısını yaşayacaktınız en az bizim üzüldüğümüz kadar üzülecektiniz Allahtan elimizden az çok iş geliyorda zararı en aza indiriyoruz kendimiz tadilatını yapıp işi kurtarmaya çalışıyoruz,aslında araş 21 yaşında yani karavan aynı sene yapılmış 21 senelik bir arabada bu ve buna benzer sorunlar olabilir normaldir ama bizim sıkıntımız adam hiç çalışmamış,çalışmayı sadece arızalı yerlerin üstünü kapatarak yapmış anlayacağınız shtekarlık yapmış,arabanın tüm sıkıntısından haberi vardı ve hepsini gizlemiş durun daha bakalım neler çıkacak arabada daha ön tarafa yani motor ve aksamlarına daha girmedik bir kere egzost manifolt dahil baştan sona kadar değişecek neyse ben bu işten yeterince ders aldım bir dah benzer bir durumla karşılaşırsam daha dikkatli olacağım mesele o firmanın olup olmaması değil herhangi bir firmanında olabilir yalnız şu an sahibinden.com da ilanı olan bir araca gidip baktım ama benzer bir durum o araba içinde söz konusu ama bu bizim aldığımız kadar değil,kasayı başka bir araca adapte etme meselesine gelince yeni bir duyuma göre artık karavan yapım firmalarının haricinde yapma kasa yani alkovenli yada semi integral olan kasları vatandaş kendisi yapamayacak yani sizin bu kasayı koyacağınız araca yeni gibi ruhsat çıkarmanız gerekecek bu sefer sizden üretim belgesi vb.isteyecekler sanırım sorun olur yada iyice araştırmak lazım kafanıza takılan soruları burada paylaşırsanız bizden daha tecrübeli arkadaşlar var size daha sağlıklı bilgi verebilirler kalın sağlıcakla.