Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 347,156
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

yaybek' Alıntı:
temelde kampcılık ve karavan özlemi var fakat gerek maddi imkansızlıklar gerek nereden ve nasıl başlayacağını bilememek yaygınlaşmasına engel

Kısa ve öz olarak ancak böyle anlatılabilirdi, kutlarım...

Cavid Sezen

Etiketler

Yusuf kardeş gezi ve arabanın son fotolarını istiyoruz unutma sakın, bol bol fotoğraf çek

Levent abi şu an eksikleri tamamlamaya çalışıyorum cuma günü izine ayrılıyorum becerebilirsem cumartesi çıkarım yola olmadı pazar günü dün Praktiker'den bahsi geçen bir tarafı sünger bir tarafı folyo olan mat aldım evde artan kumaşlar vardı kalın beyaz bir kumaşla ön cam ve yan camlara göre kesdik bu kumaşlarla aynı ölçüde mat kesip mat'la üst üste getirip birbirine diktik kenarınada yine bir sıra şerit bant kesip aynalara gelen yerlerini kestik fenada olmadı eldeki kumaşı saymazsak 15 liraya güneşlik işini çözdük benim ablanın eline sağlık o olmasa terzi bulmak gerekiyordu.

24062009498.jpg

25062009502.jpg

25062009503.jpg

25062009504.jpg

25062009505.jpg

Dün jeneratörü çalıştırıp sisiteme bağladım ve şarj edip etmediğini kontrol ettim gayet güzel şarj ediyor.akşamları 2 saat çalıştırıp hem şarj hem tv.hem aydınlatmada kullanabilirim yerine göre.

24062009497.jpg

PERDEN VE JENARATÖRÜN HAYIRLI OLSUN. GÜLE GÜLE KULLAN.
JEN. KAÇ KW FİYATI, NEREDEN ALDIN YAZARSAN MEMNUN OLURUZ.
YETERLİ HAVALANDIMASI OLAN BİR KUTUDA ÇALIŞTIRIRSAN GÜRÜLTÜSÜ AZALIR MI ACABA?

ön cam gölgeliğini iyi düşünmüşsün, güle güle kullan

arı' Alıntı:
PERDEN VE JENARATÖRÜN HAYIRLI OLSUN. GÜLE GÜLE KULLAN.
JEN. KAÇ KW FİYATI, NEREDEN ALDIN YAZARSAN MEMNUN OLURUZ.
YETERLİ HAVALANDIMASI OLAN BİR KUTUDA ÇALIŞTIRIRSAN GÜRÜLTÜSÜ AZALIR MI ACABA?

Ahmet Arı abi çok teşekkürler,abi jeneratör 900 watt ama net olarak 600 watt veriyor yani 6 adet 100 lük lambayı yakabiliyor benim tv 45 watt,receiver 35 watt bir yada iki 60 lık ampul 120 watt şarj cihazının ne çektiğini bilmiyorum ama çok olmasa gerek yani toplamda rahat yetiyor saydığım cihazlara,gürültü meselesine gelince arabanın altında yada biraz uzağa alınca hiç rahatsız etmiyor daha doğrusu kafaya takmazsan rahatsız etmiyor :D
ben bu cihazı 2 sene önce aldım şu an tüm yapı marketlerde var ortalama fiyatı 150 lira çin malı ama iş görüyor aslında kendiliğinden kutusu olup sessiz çalışan modeller var ama onlar pahalı 1000 lirayla 1500lira arası.

Levent abi teşekkürler daha dikim aşamasında dikimde bir hata oldu söküldü takrar dikildi az bir işi kaldı bitince fotosunu ekleyeceğim.

Arkadaşlar dün dikimini bitiremedik saat geç oldu sabah işe geldim öğleden sonra dönünce tamamlayıp ön cam siperliğinin fotolarını göndereceğim gecikmeden ötürü özür diliyorum sdece yan bantları kaldı.

Buda 60 lık çanak ve oğlum Ahmet Faruk.

Gittiğim yerde bulabilirsem iki tane taşı tahtanın üzerine koydummu bu iş tamam olmadı iki adet poşete kum doldurup üzerine koydummu ağırlık tamam küçük olduğu için rüzgarda az etkiler,

Benim küçük bir uydu bulucu cihazım var saatimde de pusula var hiç çanak olmasada etrafımda istanbul için söylüyorum Türksat tam kıble yönü gibi ince ayarınıda cihazla yaptımmı tv.ve çanak kurulumu yaklaşık 10 dakika gibi.

26062009506.jpg

26062009507.jpg

Aslında 45 lik çanaklarda var piyasada ama ben bulamadım heryerde yok zaten aldığım arkadaş 45 lik çanak ile sinyalde zorlanırsın dedi zaten aralarınca aman aman bir farkda yok.

YUSUF,
OĞLUNDA PEK YAKIŞIKŞIYMIŞ ALLAH BAĞIŞLASIN.
PERDE DE ANTENDE GAYET GÜZEL OLMUŞ ELİNE SAĞLIK.
GÜLE GÜLE KULLAN.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri