Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 347,136
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Bizleri mycamper.info Var etti Özdal bey . Ben sizin sayfayı ezberledim adeta. Yusufta hatim etmişti :smiley:
mycamper' Alıntı:
Yusuf kardeş,
45 sayfa oldu, belki hiç yazmadım ama, inan yapım aşamalarını sürekli takip ettim. Gerçekten seni taktir ediyorum azminden ve sonuçtan dolayı.

Ben bundan bir kaç sene önce kişisel sitem olan mycamper.info'yu açıp, insanlara "kendi camperini kendin yap" derken, bu kadar ileri gidileceğini düşünmemiştim. Siz resmen motokaravan yaptınız... Helal olsun. Bundan sonra, camperini kendisi yapmak isteyenler sizleri takip edecek. Güzel kamp fotograflarını bekliyoruz...

Öncelikle ailenle birlikte, güzel günlerde kullanmanızı diliyorum.
Çok iyi birşey yaptın Yusuf...

Etiketler

Yusuf karavanda son gelişmeler neler, yoksa boşmu oturuyorsun artık yazmıyorsun

Levent abi yoğunluktan yazamıyorum,bugün Karaköy perşembe pazarına gittim bayağı malzeme aldım su tesisat işi bugün bitiyor kısmetse.
Dün mutfak malzemelerini aldık tencere tava çatal kaşık vb.iş yapmaktan foto çekmeye ve yazmaya fırsat kalmıyor amcaoğlu yoktu 10 gündür yanlız çalışıyorum,bu arada evde işler çıktı tek başıma tırmalıyorum şimdi acil olarak perde işim kaldı onuda çözersem yola çıkacak duruma gelecek ümid ediyorum.
İlgin için teşekkürler.

hayırlısı, güle güle git, güle güle gel inşaallah çok güzel bir tatil olur, çok güzel ve rahat geçeceğine eminim

Çok teşekkürler Levent abi güzel dileklerin için.
Abiler sisteme suyu bastım depoya çeyrek kadar su doldurdum test için pis su giderlerini bağladım çıkışınada 3.25 küresel vana koydum boşaltmak için,arkaya ayrıca seyyar el duşu koydum,sadece perde kaldı yarın kısmetse perdeye bakacağım bakalım ne yapabiliriz.

Bugün Karaköy'e gittim biraz malzeme ihtiyacım vardı,bayağı dolaştım meğer ne çok firma varmış orada yat gemi yedek malzemesi satan aradığınız herşeyi bulabilirsiniz.
dün bahsi geçen torba seyyar duşa bakacaktım fakat o yeraltı çarşıların hepsini boşaltmışlar ve inşaat halinde gezdiğim yerlerdede göremedim,hatta Tolga (Afro) ya lazımdı keşke telefonu olsaydı arar ihtiyaç devam ediyorsa bir tane alsaydım diye düşündüm.

Yusuf çok sağol. Tahmin ettiğin gibi ihtiyaç devam ediyor. Bu hafta içinde karaköye bakacağım. Dokunup gözümle görmeden birşey almayı sevmiyorum. Bu yüzden internetten sipariş vermeden önce karaköy'e ben de bir ineceğim. Yine de telefonumu yazayım.

0544 812 41 82

Altgeçidin inşaat halinde olduğunu yazmışsın. Orada Atlas Outdoor ve tophaneye doğru başka outdoor magazaları var. Belki onlarda bulabilirim.

Görüşmek üzere.

Eğer bahsettiğiniz 3-4 litrelik su kapasitesi olan seyyar duş torbası ise ithalatçısı andoutdoor'dur : www.andoutdoor.com
Yerleri Sirkeci'de, ama Karaköydeki Atlas yada Meydan Outdoor'da da bulunabilir.

Yusuf kardeş sana merak ettiğim bir soruyu sormak istiyorum, aküleri arabanın altında bir yere koymayı hiç düşündünmü, elimin altında araba olmayınca ben bakamadım, sen hiç böyle bir araştırma yaptınmı, sen oturma gurubunun altına koydun yer kapladı o akülerin yerine başka birşeyler konabilirdi, gündüz vaktin müsait olunca bir bakarmısın

Levent abi aslında düşündüm ama oraya çok sağlam bir kutu yapmak lazım birde akülerin yüksekliği bayağı var hatta üstündede ayrıca boşluk bırakmak lazım,bu seferde çok aşağı sarkacak yere yakın olacak ayrıca çalınma riski olabilir diye düşündüm ,ama aslında doğrusu akülerin özellikle sulu tip olanların yaşam alanında durması sağlık yönünden iyi değil bakalım zaman içinde bir çözüm bulabilirim belki iyi bir hesap kitapla alta alabiliriz.

Bugün perdeleri taktırdım İkitellide sanaiye gittim kalın olanlarından taktırdım rengi açık kahve yani benim yatağa dönüşen oturma gurubunun renginde uyum da sağladı koşturmaktan foto çekemedim en kısa zamanda foto çekeceğim.

yaybek' Alıntı:
Levent abi aslında düşündüm ama oraya çok sağlam bir kutu yapmak lazım birde akülerin yüksekliği bayağı var hatta üstündede ayrıca boşluk bırakmak lazım,bu seferde çok aşağı sarkacak yere yakın olacak ayrıca çalınma riski olabilir diye düşündüm ,ama aslında doğrusu akülerin özellikle sulu tip olanların yaşam alanında durması sağlık yönünden iyi değil bakalım zaman içinde bir çözüm bulabilirim belki iyi bir hesap kitapla alta alabiliriz.
kia hyundaı kamyonetlerin bakıyorum altta ve görünür biçimde açıkta kutusu bile yok, yer varsa altta olmasında fayda var su tankı koyduğumuza göre aküde konabilinir, gerekirse bir kilit takılır diye düşündüm....

Haklısın abi biraz zamana ihtiyacım var yoruldum artık hele bu ilk seferi hayırlısıyla yapalım zaten eksiklikler bayağı kendini gösterecek duruma göre yeni değişiklikler olacak sakin kafayla araya onuda katarız.

Değerli dostlar gözlemlediğim gittiğim her yerde tanıdık tanımadık herkes sormadan mutlaka 3-5 kişi arabanın içine dalıyor ve iç geçiriyor herkesin ortak sözü ah şu emeklilik hele bir gelsin meğer herkesin içinde bir uhde,temelde kampcılık ve karavan özlemi var fakat gerek maddi imkansızlıklar gerek nereden ve nasıl başlayacağını bilememek yaygınlaşmasına engel toplumu biraz bilinçlendirsek çok güzel olur sonuç.

yanlış anlama, sendeki bazı hatalar bizim gözümüzü açıyor ;D ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri