Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 347,136
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

ben sana çok dua ediyorum merak etme, sen benim kahramanımsın ;D ;D ;D, senin yüzünden karavan hayalim depreşti, birde araba bulursam tam olacak :-\ :-\ :-\

birde şu geziyi tamamlayıp gel bakalım ne eksikler çıkacak 8) 8) 8)

takılıyorum sana kızmıyorsun değilmi

Bu gün Atlas'da bir elemanla tanıştım. Aldığımız sandelyeleri nerede kullanacağımızı sordu. "Karvanda" deyince hemen atladı. Belgesel fotoğrafçılığı yapıyormuş. Bir pikabı varmış. Satıp bir karavan almayı fotoğraf çekmek için gittiği turlarda en ıssız yerlerde bu karavanda kalmayı düşünüyormuş. Ben de pikabı satmasına gerek olmadığını. Pkap üstü karavanlar da olduğunu söyledim. Sitenin adresini verip forumlara davet ettim.

Yusufun da dediği gibi bu hayalle yaşayan ama nereden başlayacağını bilemeyen çok insan var.

Bu arada eşimin dikkatini başka birşey daha çekti. Biz motora binerken nasıl bir şekilde motorcuları çekiyor ve birbirimizi buluyorsak, şimdi de karavancılarla birbirimizi bulup tatlı sohbetler yapıyoruz. Çok güzel birşey.

Allah kaza bela vermesin, ağız tadı ile güle güle git güle güle gel kardeşim, şuna eminimki çok güzel bir tatil yapacaksın, hakettin

Ne münasebet abim herhalde şaka yapıyoruz,yalnız çokmu gereksiz yazıp dostları meşkul ediyoruz,geçenlerde sayın Rüzgar buradan kendilerine saygı ve selamlarımı gönderiyorum arkadaşlarına beni tanıştırırken bunlar bir karavan yaptı 45 sayfa yazı yazdılar 2 çivi çakıp 2 sayfa yazı yazıyorlar demişdi ;D

Evet Tolga bu forumu ve buradaki insanları çok seviyorum iyiki varsınız,buradan öğrendiğim çok şey var benim için burası vazgeçilmez platform.

;D ;D ;D ;D ;D ;D valla biz hem çalıştık hem sohbet ettik, sadece karavan yapımını anlatmış olsaydık, herhalde insanlarıda biraz kasardık, tatlı bir 45 sayfa olduğunu düşünüyorum, beğenen de olcaktır beğenmeyen de, herkesi memnun edemezsin, takma kafana

yok abi sıkıntı yapmıyorum sadece benim sayfada yeni mesaj var işaretini gören dostlar tamam yeni bilgiler paylaşımlar var yapım aşaması ile ilgili düşünüp girince kendi armızdaki bu muhabbetlerle karşılaşırlar diye endişelendim

Yusuf,
Ben 2 çivi çakıp 2 sayfa yazılmasını hiç yadırgamıyorum, bu bilgi paylaşımıdır. Eksiklerin, hataların bir daha yaşanmamasını, nasıl yaparım sorusunun cevabını bulmaya neden olur.
O nedenle yazmaya devam, yaza yaza paylaşa paylaşa doğruyu buluyoruz.
Oğuz

Çok teşekkürler Oğuz abi elimizden geldiğince kendimizi yetiştirmeye ve kendi standardımızdaki doğaseverlere yol göstermeye hem hobi olarak hem imkansızlıktan ancak benim gibi yaparak belki karavan sahibi olabilecek dostlara örnek olmaya çalışıyoruz ufak tefek hatamız olduysa affola.

buralpdi' Alıntı:
Yusuf kardeş sana merak ettiğim bir soruyu sormak istiyorum, aküleri arabanın altında bir yere koymayı hiç düşündünmü, elimin altında araba olmayınca ben bakamadım, sen hiç böyle bir araştırma yaptınmı, sen oturma gurubunun altına koydun yer kapladı o akülerin yerine başka birşeyler konabilirdi, gündüz vaktin müsait olunca bir bakarmısın
Bahsettiğiniz Hyundai kamyonetler şaseli araçlardır. Ducatoda şase olsaydı aküyü alta mote etmek kolay olurdu.
Bu konuda en mantıklı çözüm Oğuz abi'in tavsiye ettiği yatlarda kullanılan akü kutuları. Küçük bir havalandırma borusu ile dışarıya irtibatlandırmak da bence ihmal edilmemeli. Akülerin içerisinde biliyorsunuz asit bulunuyor. Asit buharı dışarıya sızıyorsa solunması tehlikeli. İkinci önemli konu ise yine akülerden çıkan hidrojen gazı. Hidrojen aracın tavanında birikir ve çok yanıcı bir gazdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri