metin0035' Alıntı:Sayın yaybek Yusuf kardeşim kolay gelsin.İlgi ve alakana teşekkürler.19 İnç bize göre gibi çünkü belli bir yaş sonrası gözler TÜV TÜRK vize den geçmiyor.Uzak yakın far ayarı kaçıyor anlarsın.Bende o yüzden büyük aldım.İleride İNŞALLAH büyük bir motokaravan sahibi olursak diye hedefleri büyük tuttuk yani. Yani.LCD TV nin bağlantı aparatını sonra senden gözlemlerim.Tekrar ellerine sağlık. Emeğin en güzeli alın terinin tuzunu taddığın anlarda en iyi sen anlarsın.Sevgi ve saygılar.
Bülent bey çok teşekkürler inanın sizin bana vereceğiniz en güzel hediye yaptığım işlere kıymetli yorumlarınız katılım arttıkca övgüler arttıkca çok mutlu oluyorum hediye beklentim olduğu için deyil ama bu açılış işi artık farz gibi oldu bu kadar değerli abileri dostları kırmak olmaz hele bitirelim bakalım kısmet birgün bir araya geliriz belkimayıstosböce' Alıntı:Yusuf kolay gelsin..Arkadaşlar yusufa da bir hediye almak lazım,toplu olursa da varım,herkes kendi alcaksa da. Yusuf ben aracın kokpiti için torpido bakım sütü hediye etmeyi düşünüyorum senin için mahsuru yoksa,alacaksanda alma ,araç gıcır gıcır olsun açılışta.gelirsem ben veririm gelemezsem adresine kargolarım.Aslında konuşulmuş birşey varmı bilmiyorum şile ağvada herkesin gittiği beğendiği bir yerde açılış yapılabilir konuşuldu ise ben kaçırmış olabilirim kusura bakmayın.
arı' Alıntı:Torpido sütleri vb. ürünler zamanla torpido kaplamalarının çatlamasına neden olduğunu söyleyenler var. Bu konuda Bülent Bey sanırım BİR BİLEN.
Satıcılara sorduğumuzda kimse ayranım ekşi demiyor. Herkes kendi malını methediyor, diğer ürünleri karalıyor. Biraz bilgi alabilirsek hazır konusu açılmışken.
Teşekkürler.
Ahmet Arı.
Ahmet abi biz İkitelli'deki keresteciler sitesinde Delen adında bir firmadan aldık oküma kontra 15mm 95 lira 8mm 55 lirayaarı' Alıntı:Yusuf merhaba,
Hem senin hemde diğer kendi karavanını kendisi yapan arkadaşları heyecanla takip ediyoruz.
Bence de açılış iyi olacak, bu vesile ile burdan yazılarıyla tanıdığımız değerli dostlarla ve karavanları ile tanışmaktan mutlu olacağız.
Senden bir ricam olacak. Mahzur yoksa gerek kontra, gerekse diğer malzemeleri aldığın, kontrayı kestirebileceğimiz yerin telefonlarını ve/veya adreslerini ünvanlarını yazarsan sevinirim. Bu gün (cumartesi) öğleden sonra malzemeleri almaya gideceğiz.
Ben Kadıköyden Fetih Mobilyacılar sitesinde araştırdım . Fiyatlar şöyle: (TL )
Cinsi Marin Kavak Kayın
8 mm 170x220 60 37
15 mm 170x220 (ladin) 108 69,50 100
18 mm 83,50
Montaj ve uygulamayı da Davutpaşada yapacağım göz önüne alınırsa İkitelliden almak daha uygun olacak.
Ahmet Arı