Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 347,606
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

kasa içinde sıkıntı yok zaten belki duruma göre göz önünde dolap kapakları olacağı için onlara uygulama yapılabilir.
ilgin ve önerin için teşekkürler abi.

Etiketler

tavan olayınıda gri tonlu duvar kağıdı çekelim, hatta gri tonun içerisinde mobilyaların renginde çizgiler olursa harika olur. baktık beğenmedik sonra kağıt olduğu için kolayca başka şekillere sokabiliriz. otoların tavan döşemelerinde kullanılan kumaş alırız 3mm kontraplağın üstüne 5mm sünger koyarak kumaşı gerdirip tavana monte edebiliriz. mutfak olayına kafayı takma çok koku yapacak yemek ve kızartmaları karavanın önünde piknik tüpüyle yaparsın..

Haklısın abi zaten yemekleri çok zaman odun ateşinde dışarıda yapmak düşüncesindeyim. ;) :D

altına singer ve üstü kumaş daha ağır durur gibi duvar kağıdı dasa basit düşer diye düşünüyorum bakalım zaman herşeyin ilacı.

yaybek' Alıntı:
Sayın Fireman67 öncelikle aramıza hoş geldiniz size önerim Kkf.yön.kurulu üyesi aynı zamanda karavan ve doğa sever olan Makina mühendisi sayın Cevdet Çelikörs beyle görüşmeniz benim ve birkaç arkadaşın proje ve onaay işini kendisi çözdü isterseniz size özel mesaj olarak yelefonunu atarım.
Memnun olurum, mail adresim ertbalci@hotmail.com, bu konuda tüm arkadaşların bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak isterim. Herhangi bir konuda yardımcı olabileceğim bir şey olursada seve seve yaparım. Ben Beyoğlu İtfaiyesinde çalışıyorum. Çalışma sistemimiz 24-48 olduğu için boş vakit konusunda fazla sıkıntımız yok. Yakın çevremde böyle bir işe girişen olursa gönüllü çıraklığınıda yaparım.
(bu arada yangın söndürme cihazını kolay ulaşabileceğin bir yere monte etmeni tavsiye ederim. Allah göstermesin ahşabın, cilanın boyanın bol olduğu bir yerde heleki mutfak ve lpg olacağıda düşünülürse, umarım ihmal etmezsin)

tabana ne düşünüyorsun

eğer kumaş döşeyeceksek tavan havalandırmanın alt taraftaki çirkin görüntüyüde yok ederiz. yeni parçayı tavana alıştırırken kapak boşluğunu alttan konacak sacı oturacak şekilde oyup montajını yaparız

Sayın firaman67 yangın tüpü konusu çok önemli tabiki arabamda 2 kg lık bir tüpüm var birde 6 kg lık bir tüp aldım bir yerden doldurtup koyacağım onuda arabaya geçmiş yıllarda karşılaştığım bir olayı anlatayım tüpün ne kadar önemli olduğu konusunda ciddi bir örnek.Bir gün anadolu yakasından avrupa yakasına geçiyordum 2.köprüden devam ederken Okmeydanı ayırımını geçtim baktım bir yarım otobüs iveco sanırım sağa çekmiş içinden dumanlar çıkıyor hemen yanaştım kontrollü bir şekilde durdum yetişdiyimde arabanın içi bembeyaz tozdu alev sönmüşdü yardım ettim aküyü falan söktük tam söndüğüne kanaat getirdikten sonra biraz konuştuk trafik denetlemeleri sıkılaşmış yangın söndürme konusunda çokca ısrar ettikleri için dün aldık dedi tüpü düşünün bir gün önce ysc.tüpü alıyorsunuz ve arabanızda elektrik kontağından yangın çıkıyor böyle bir durumda tüpün olmadığını düşünürseniz sonuç ne olurdu,ha birde bu bağlamda elektrik işinede dikkat etmek gerekir eğer işi bilmiyorsak mutlaka bir bilenden yardım almak gerekir.

buralpdi' Alıntı:
eğer kumaş döşeyeceksek tavan havalandırmanın alt taraftaki çirkin görüntüyüde yok ederiz. yeni parçayı tavana alıştırırken kapak boşluğunu alttan konacak sacı oturacak şekilde oyup montajını yaparız

Evet Levent abi bir bakacağım kumaşcılara en doğru ürünü bulup onu uygulamak gerekir hoşda olur sanırım.

Bugün 16.00 dan sonra ve hafta sonu 2 gün artık montaja geçecegim bayağı şekillenecek gözle görülür bir ilerleme kaydetmiş olacağız inanın çok heyecanlıyım öyleki ufak tefek hataları hiç umursamıyorum,biliyorumki bir zaman sonra keşke acele etmeyip daha dikkat edip şunu şöyle yapsaydım diyeceğim.

Hassasiyetine çok memnun oldum. Tedbirimizi alalım Allah kullanmayı nasip etmesin. Meslek icabı bu tür vakalarla çok karşılaşıyoruz.
Bir tas suyun bile halledebileceği küçük bir kıvılcımla başlıyor herşey.
Karavanın gelişimini büyük bir keyifle takip ediyorum. Kısmet olursa ziyaret etmek te isterim.

yaybek' Alıntı:
Evet Levent abi bir bakacağım kumaşcılara en doğru ürünü bulup onu uygulamak gerekir hoşda olur sanırım.
oto kumaşı satan firmalarda, tavan için kullanılan kumaşlar var, koltuk için yapılmış kumaş alma tavan kumaşının kendine has bir yapısı var
tabikide hoş olur ve güzel durur

sayın freman67 sefaköy'deyim 16.00 dan sonra evdeyim hafta içi bu hafta sonu full izinliyim müsait olursanız buyrun gelin 0532 6785060----05053852540

buralpdi' Alıntı:
oto kumaşı satan firmalarda, tavan için kullanılan kumaşlar var, koltuk için yapılmış kumaş alma tavan kumaşının kendine has bir yapısı var
tabikide hoş olur ve güzel durur

Abi tabiki oto kumaşcısına bakacağız benim hatam yanlış anlaşılmaya sebep verdiğim için özür.

şu ruhsatını da bir eline alsan hayırlısıyla, en çok ben sevineceğim bu işe 8) 8) biliyorum problem yok ama ben biraz bahtsız deve olduğum için ::smiley: ::smiley: tedirginliğimi hala atamadım üstümden :D :D :D

yaybek' Alıntı:
Abi tabiki oto kumaşcısına bakacağız benim hatam yanlış anlaşılmaya sebep verdiğim için özür.
özürlük birşey yok canım kardeşim, amaç bizden sonraki arkadaşlar okurken yanlış yönlendirmeyelim diye açıklamalı yazdım

bayar28' Alıntı:
İstanbul'da ikamet edenler ıcın kontraplak ikitellide istediginiz cıns ve kalınlıkda bulabılırsınız, kavıslı yerler ıcınde kıvrılabılır kontraplaklarda vardır ıkıtellıde, Kavak hafıfdır, Kayın dayanıklıdır tercıh sızın...
Ikitelli keresteciler sitesinde mi satılır ? bir de bauhaus gibi kesip kesip satan bir yer var mı acaba? O zaman testereye gerek kalmadan ufak tefek işlemlerinizi halledebiliriz.

bartek' Alıntı:
Ikitelli keresteciler sitesinde mi satılır ? bir de bauhaus gibi kesip kesip satan bir yer var mı acaba? O zaman testereye gerek kalmadan ufak tefek işlemlerinizi halledebiliriz.
Sayın Bartek İkitellideki firmalardada kestirebilirsiniz ölçüleriniz mevcutsa elinizde,İkitelli bu işin en çok yapıldığı yer merkezi gibi birşey o sebeple ucuz piyasadan,Bauhaus'dan 72 liraya aldım 85x65cm lik mutfak tezgahının üst tablasını 170x220 su kontrası 95 lira ikitellide aradaki farkı siz kestirin yapı marketlerde 2-3 katına satıyorlar parça ahşapları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri