Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 347,899
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Sadece tavan kaldı birde ön ikili koltuğun arkasına gelen dolabın arkası kaldı koltuğu sökmemiz lazım yarın kısmetse onuda hallederim.

21052009416.jpg

21052009420.jpg

21052009425.jpg

21052009426.jpg

21052009429.jpg

Etiketler

Tavan konusunda daha tam ne yapacağımı bilmiyorum beyaz olacak ama nasıl olacak ve ne olacak yine fikirlerinizi bekliyorum bu garibe yadım :D

beyaz boya olabilirmi yada benim asıl aklıma yatan kaliteli silinebilir solmayan hafif desenli açık renk duvar kağıdı nasıl uygulanılabilirmi.

21052009434.jpg

21052009436.jpg

21052009437.jpg

21052009438.jpg

arı' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar.
Yusuf branda da tamam:smiley: :smiley: yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz. Ben de hanıma söyleyeyim de keki ve böreği hazırlamaya başlasın, çayı kuru kuru içecek değiliz ya...

Ahmet abi (Arı) daha bayağı işimiz var bitince kısmetse biryerlerde buluşur hep beraber hakkını veririz,yenge hanıma saygılar kekleri yapacağı zamanda gelecek.

sayın (yaybek) yusuf aybek teşekkür ederim.ayrıca epey güzel bir çalışma.emeklerinize sağlık kolay gelsin.saygılarımla kemal orhan

sayın (yaybek) yusuf aybek tavan için oto tavan döşemesinde kullanılan silinebilir bir kaplama malzemesi pahalımı olur veya uygulanamazmı?bazi araçlarda çok hoş duruyo ama içinde yeri gelecek yemek yapılacak bilmiyorum mahzuru olurmu? üsdatlar yardımcı olacaktır sanırım benimki nacizane bir yorum.saygılarımla kemal orhun

Sayın Kemal Orhun ilginiz için ben teşekkür ederim tavsiyeniz hakkında bende aynı kumaştan yapabilirmiyiz diye düşünüyordum araç içi modifiyelerde kullanılan miflon diye hafif tüylü kumaş var onlar olabilirmi ama dediğiniz içeride yemek piştiğinde nasıl olur onu hiç düşünmemiştim şimdi onu dikkate alarak araştıracağız.

fireman67' Alıntı:
Tebrikler! Buradaki herkese saygı sevgi hürmetler. Bir kaç gündür burayı takip edip okumaktayım. Gıpta ile.
Tanışma bölümünde yazmıştım. Benide böyle bir heves sardı. Şu an sahibi olduğum Mazda bir minibüs var. Ve mevcut arabamı kendim böyle bir gayretin içine girip Karavan olarak değerlendirme isteğim var. Velakin kime sorduysam yeni yasalar, kanunlar prosüdür vs. imkan tanımıyor gibi cevaplar aldım. Kendin hele hiç yapamazsın faturalandırman gerekir gibilerinden değişik cevaplar aldım. Özellikle trafik müşaviri olan bir kaç kişi bana yapılamaz dediler. Bana araştırıp geri döneceğini söyleyen bir mühendislik firmasından da cevap alamadım. Açıkçası kanun ne diyor ne nasıl ne şekilde olur bir türlü çözemedim. İyice kafam karıştı. Hevesim kırılmadı ama biraz endişelenmeye başladım.
Burada olabilirliğini görmek çok güzel.
Yusuf bey sizi tekrar tekrar tebrik ederim. Özellikle bu olayı herkesle paylaşmanız sanırım çok kişiye ışık tutuyor ve tutacaktır.
Sayın Fireman67 öncelikle aramıza hoş geldiniz size önerim Kkf.yön.kurulu üyesi aynı zamanda karavan ve doğa sever olan Makina mühendisi sayın Cevdet Çelikörs beyle görüşmeniz benim ve birkaç arkadaşın proje ve onaay işini kendisi çözdü isterseniz size özel mesaj olarak yelefonunu atarım.

Yusuf Kemal Orhun beyin bahsettiği tavan döşemesi kumaş değil lamine duralit gibi bir madde herhalde.

yusuf kardesım.
yaptıgım dolapları begenmıs olman bır sanatkar gozu be ısı bılen bır kısı olarak senden duymus olmaktan memnun oldum. demek kı yaptıklarım oluyor kanaatı olustu yuregımde.cok sagol.
sen de harıkalar yaratıyorsun . dogrusu ben cıla ısını goze alamadıgım ıcın mdf yapıyorum. tabı bu malzemenın dayanıklılık dırencını de hıc aklımdan cıkarmadıgım ıcın onemlı bırlesım yerlerınde mutlaka gurgen masıfle takvıye edıyorum.
ıslerınde kolaylık dılerım.
mehmet.

Oooo Abiler siz işi epey ilerletmişiniz.
Yusufun karavanını ziyaret ettim. Gerçekten profesyonellere taş çıkartacak beceriye sahip. Eline sağlık.
Mehmet Beyin resimlerini görünce onunda profesyonelce çalıştığını anladık. Bakalım bizler ne yapacağız Allah yardımcımız olsun.

Ahmet Arı abi hiç stres yapmayın sizin gibi aynı duyguları bende yaşadım acaba dedim durdum hiç korkmayın inanın bir parçadan başladınızmı gerisi geliyor hepsini aynı anda düşünürseniz işin içinden çıkamazsınız sıkıntı yaşarsınız her parçayı tek tek düşünün onu yaparken diğerleri ile ilgili zaten fikirler üretiliyor başladıktan sonra göreceksinizki bizim karavandan daha iyisini yapacaksınız ve bize hak vereceksiniz bizde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

Sağolasın Yusuf.
Önce Allahın yardımı, sonrada Gezenbilir den dostların sayesinde başaracağıma inanıyorum.

valla tebrik ederim yusuf kardeş, ellerine sağlık en doğrusunu yaptın. yarın bir bak ellerini gezdir cila üstünde eğerki sana dolgunluk,kayganlık hissi vermiyorsa, eline pütür geliyorsa hafifden bir zımpara(220 no) yap, kağıtlarını sökmeden bir kat daha at ( şimdi sende fazla oldun ağbi deme sakın ;D ;D ;D ;D) bak nasıl duracak mobilyaların

atacağın sonkatı biraz sulu atabilirsin geniş açı püskürterek

Levent abi ben biliyorumki buradaki tüm dostlar benim yada herkesin iyiliğini düşündüğü için tavsiyeler ve öneriler bizlerin menfaati için yine biliyorumki benim karavana benden daha çok önem veriyorsun sağolasın bu sebeple hiç rahatsızlık duyma burası paylaşma platformu yapılan işlerle ilgili olumlu olumsuz eleştiriler olacakki hatalar düzeltilsin dostlar birbirinin menfaatini kollamak zorunda ben yanlış yapıyor ve imkan dahilinde düzeltilebilecekken uyarılmıyorsam o zaman ilişkilerde kopma var,iyiki varsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri