Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)
Yusuf tenteyi görelim
Yusuf tenteyi görelim
yasiko' Alıntı:Yusufcuğum,
Sen artık biz karavanseverlerin Michael Schumacher'isin. Kim tutar seni...
Kardeş tenteyi bugün aldım ama az büyük sanırım ama daha tam kurmadım denemek için pencere demirlerine bağlayıp nasıl duruyor diye bakayım dedim ve foto çektim ilerleyen günlerde kendi direkleriyle tam kurup fotosunu çekeceğim tentenin boyu 3.50+yan farbela ile 4.50x3.20 tırlarda kullanılan pvc branda ince fakat çok dayanıklı,daha öncede yazmıştım benim arabanın üzerinde orjinal brandayı takacak aparatlar var oraya taktım ön tarafada 2 adet direk ve bu direklerin arasına yatay bir çubuk takacağım bunlar birbirlerine geçme parçalardan oluşacak katlayıp arabaya uygun yerde muhafaza edeceğim ve 80 liraya mal oldudagciark28' Alıntı:Yusuf tenteyi görelim
Ahmet abi artık yapmazsak ayıp olacak bitin abilerin dostların ortak görüşü arabanın açılışını yapmak nasıl olacak bilmiyorum ama dediğiniz gibi bir piknik alanında bir araya gelmek lazım bende içte odunun yanmasıyla çalışan bir semaver var kazanıda büyük tenteyide açar altında bolca çay içeriz.aslanahmet' Alıntı:Sonuna yaklaşmışsın artık Yusuf. Bitince hep beraber bir piknik yerinde buluşalım. Karavanın da çay demlersin.Çay partisi yapıp kutlarız. İnce bellisini ve kurabiyesini alan gelsin.
Sayın Metin0035 tv.15 15 inçh olanından bu bile acaba büyükmü oldu diye düşünüyordum ama siz 19 inçh olanını almışsınız güle güle kullanın ama o büyük değilmi.metin0035' Alıntı:Sayın Yusuf kardeşim hayırlı olsun işi kolayladın.LCD TV 15 mi 19 mu Next marka değilmi? Ben 19 unu aldım 12 Volt akü den bağlantı için nasıl bir ara kablo gerekiyor? Nasıl araçta çalıştırabilirim .Fikir verirsen ve uygulamalı gösterirsen memnun olurum.Sevgi ve saygılar.
yasiko' Alıntı:Yusufcuğum,
Karavanını bitirme konusundaki hızın sebebiyle öyle bir benzetme yapmıştım. Bizlerin süratle işi olmaz tabiiki.
Hem karar verip uygulamaya geçişin, hem de çok kısa bir sürede sonuca ulaşman hepimize örnek oldu.
Kolaylıklar dilerim...