Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 346,632
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

anladım, eğer renk birikmeleri oluyorsa fırça ile yap diyecektim, kolay gelsin

Etiketler

buralpdi' Alıntı:
anladım, eğer renk birikmeleri oluyorsa fırça ile yap diyecektim, kolay gelsin
parçaları duvara dayayıp biraz daha geriden atmayı dene birde bence birikme olmaz

Ahmet bey (arı),

Metal parçanın alüminyum olduğunu tahmin ediyorum. Kaynaktan ziyade Yusuf'un yaptığı gibi yapıştırıcı ile birlikte vidalarsanız bağlantılardan patlatmaz.

yaybek' Alıntı:
Bağlantı için mutlaka sunta vidası yeteri boyda ve yapıştırıcı kullanılmalı ben Pattex 6000 marka kullandım parçaları birbirine adeta kaynatıyor biraz pahalı ama çok güçlü ben praktikerden 12 liraya aldım tanesini.

Ayrıca lastiğin çevresi düşünüldüğünde sadece tek bir noktaya baskı olmayacak ağırlık dağılacaktır. (zannediyorum metal kısmı bu sebepten diğerlerinden kısa yapmışlar)

kyaz75' Alıntı:
parçaları duvara dayayıp biraz daha geriden atmayı dene birde bence birikme olmaz

Bizdeki şanssızlığa bakınız hep işten anlayan dostlar uzaklarada ne olurdu yakınımızda işi bilen birkaç arkadaş olsaydı ;) :D

Bugün sayın Arı ziyaretimize geldi kendisine teşekkürler ediyorum sağolsun gelirken bir tane nazar boncuğu almış incelik göstermişler nazarlık neyimiz var ;) :D

Bugün ayrıca kapakların dolgusunu attık daha zımparalamadık deneme amaçlı bir tanesini zımparaladım çok güzel oldu kaymak gibi oldu son katı vurunca bayağı gösterişli olacak sanırım.

Bugün 1 tane next 1508D Lcd tv aldım
http://www.next.com.tr/default.asp?git=9&urun=154

ayrıca brandacıya gittim fiyat almak için 3.5x3 metrebranda yaptıracağım arabanın üst yanlarda 4 tane bağlantı elemanı var eşit aralıkta çok kolay bir şekilde o elemanlara gelen kısma halka yaptıracağım kenarlarını dikecekler ve ip bağlama halkaları olacak ön iki ucada eklemeli çubuklar olacak ve onlarıda çapraz 2 iple kazığa bağlayıp sabitleyeceğim bu şekilde 60-70 lira gibi bir maliyeti olacak işim bitince katlayıp arabaya koyacağım katlanınca bayağı küçük bir hal alıyor.

334.jpg

19052009391.jpg

kyaz75' Alıntı:
kenarlarda toplanmasının sebebi tamamen malzemeden(renkli vernik) kaynaklanan bir problem

o nazar boncuğu kesinlikle gerekiyordu karavana :smiley: günlerdir takip ediyorum. adım adım gelişmeleri izliyor yaptıklarınızı heyecanla izliyorum. emeğinize sağlık çok güzel gidiyor. iyi günlerde sağlık ve keyifle kullanmak nasip olsun inşallah :smiley:

Yusuf kardeş tv hayırlı olsun kaça mal oldu 12v ile çalışıyor değilmi

buralpdi' Alıntı:
kenarlarda toplanmasının sebebi tamamen malzemeden(renkli vernik) kaynaklanan bir problem
Levent abi genel durumdan memnunum bana göre fena olmuyor bazı detayları görmezden geliyorum ;D ;) usta çırak durumu söz konusu senin adın geçince ellerim titriyor itiraf edeyim :-[
Plazma çok donanımlı ekstra bir dvd vs.vs.almaya gerek kalmadı tv.12 volt ayrıca 220 adaptörü var 12 v'a çeviren

• DVD / CD / DIVX / HD-DVD
• USB / SD Kart okuyabilme
• MP3 /JPEG Formatı Desteği, JPEG Resimleri Slayt olarak oynatma özelliği
• PC Monitörü olarak kullanabilme
• OSD Türkçe ve Seçilebilir 5 Dil Menü Desteği
• Ekran genişliği 15"
• Ekran Modeli TFT LCD
• 1024 x 768 Max. Ekran Çözünürlüğü
• TV sistemi PAL/SECAM
• Video giriş formatı PAL/NTSC
• 3Wx2 Audio Çıkışı
• Video / S-Video / PC / Audio Girişleri

ve fiyaı 418 lira 10 ay bonusa yaptılar taksit olursa 390 lira

eftaLYa' Alıntı:
o nazar boncuğu kesinlikle gerekiyordu karavana :smiley: günlerdir takip ediyorum. adım adım gelişmeleri izliyor yaptıklarınızı heyecanla izliyorum. emeğinize sağlık çok güzel gidiyor. iyi günlerde sağlık ve keyifle kullanmak nasip olsun inşallah :smiley:

Sayın Eftalya güzel dikleriniz için teşekkrler Ahmet Arı abiye tekrar teşekkürler yaptıkları güzellik için

Bu arada bugün tentenin sparişini verdim akşama kısmetse alacağım daha önce bahsettiğim manuel sistem fotosunu çeker yayınlarım buradan.kalın sağlıcakla.

Yusuf abi sen bitirmişsin olayı karavanın hayırlı olsun inşallah bizlerde bir gün senin gibi hayallerimizi gerçekleştirme fırsatı buluruz.

Sayın Sr.85 daha eksilerimiz çok asıl zamanı ince işler alıyor ama sona yaklaşıyoruzdostların verdği destekle ilgin için teşekkürler.

ellerin titremesin :D :D çok iyi gidiyor, problem yok, bas gaza ;D ;D

tv'nin montajını yaparken, hırsızın kolayca götüremeyeceği şekilde planlanırsa iyi olur. onlar uğraşmayı pek sevmezler, en kısa süre içinde işini bitirip çıkmak isterler. münkün olduğunca işlerini zorlaştırmak lazım.

Yusufcuğum,

Sen artık biz karavanseverlerin Michael Schumacher'isin. Kim tutar seni... :D

resim çok güzel, inşaallah Yusuf kardeş böyle gaza gelmez :D :D :D :D :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri