Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 346,450
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Yusuf kardeş , ocağın arkasına ve yanına ocaktan yaklaşık 15cm yükseklikte bir ahşapla dön, sebeb kapı açıkken rüzgardan etkilenmesin, ocak sönmesin diye, böylelikle ocak daha iyi performans sağlar.

Etiketler

Biz ona karşı kapı tarafına koyduk lavaboyu üzerine sıpralli musluk taktık. Aracın kapı önünde duş bile almak mümkün. Ocak içte kalıyor kapıda gelen rüzgarı kesiyor.
buralpdi' Alıntı:
Yusuf kardeş , ocağın arkasına ve yanına ocaktan yaklaşık 15cm yükseklikte bir ahşapla dön, sebeb kapı açıkken rüzgardan etkilenmesin, ocak sönmesin diye, böylelikle ocak daha iyi performans sağlar.

senin spiralli muslukta iyi fikir çok işe yarar

Ben Yusuf'u karavanci ilan ediyorum. Ne derse desin ilerde ona siparis bile verebilirim. Daha iyisini mi bulacagim. :smiley:
Sevgili Yusuf nacizane tavsiyem kesinlikle acik renkleri sec ic mobilyalari renklendirirken. Kara ve karanlik renkler karavanda bir kasvetlik yaratiyor. Sevgiler.

buralpdi' Alıntı:
Levent abi ocağın arkasına birtane 7 cm kadar bir parça koydum yetermi bilmiyorum o kolay iş hele diyer terleri halledelim,tavsiyen için teşekkürler.

mebus' Alıntı:
Ben Yusuf'u karavanci ilan ediyorum. Ne derse desin ilerde ona siparis bile verebilirim. Daha iyisini mi bulacagim. :smiley:
Sevgili Yusuf nacizane tavsiyem kesinlikle acik renkleri sec ic mobilyalari renklendirirken. Kara ve karanlik renkler karavanda bir kasvetlik yaratiyor. Sevgiler.
İnsel abi beni onura ediyorsun karavanda daha 1 gece bile kalmamış biri bu işin inceliklerini ne kadar bilir ???
Abi renk konusunda bende açık renk düşünüyorum nedeni sizin dediğiniz gibi karanlık olmasın ferah olsun diye fakat cilayıda en iyi koyu renk gösteriyor,cila işine başlamadan uyguladığımız ahşaba deneme yapacağım hangi renk daha iyi duruyor benim aklımdan tavana açık meşe,yanlara ve mobilyaya fındık rengi.

Renk konusunda diğer dostların da fikirlerini bekliyorum.

Bugün mutfak tezgahının alt kapağını tezgah üstü dolabın tamamını tezgahın yanındaki büyük dolabın kapağını bitirdik montajını yaptık yine freze ile kanal açtık ama kapaklar büyük olduğu için çift kanal açtık ortayada göbek koyduk daha güzel durdu,bir tek duşun kapısının montajı ve yatak altı bazanın iç kapağı kaldı gerisi detaylar sonra macun ve cila işi bakalım bu hafta sonu bayağı yol alırız cilaya doğru.

Çok iyi gidiyor seninde ellerine sağlık.Yinede ALLAH KOLAYLIK VERSİN. Biz bakalım idealimiz olan motokaravana kavuşabilecekmiyiz?Tekrar kutluyorum Girişimciliğini,tecrübeni,hırsını,azmini ve medeni cesaretini.Ayrıca saygıda duyuyorum.Bizlere örnek olman ve rehber olman çok iyi oldu.Çalışmalarında BAŞARILAR.

Metin abi iyi dileklerin için teşekkürler,abi kendim için sevindiğim kadar diğer dostlarada faydam olduğu için seviniyorum.karavan ve karavanda yaşam hakkında hiç tecrübem yok sizlerin tavsiyeleri ve yönlendirmeleri ile bu forumlarda okuduklarım sayesinde birşeyler yapmaya çalışıyorum iyi örnek olmakda beni ziyadesiyle mutlu ediyor.

bugünki iş

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

_MG_8627.jpg

_MG_8629.jpg

_MG_8630.jpg

IMG_8624.jpg

devamı,çalışma sırasında çekmeye fırsat olmuyor ancak işi bıraktıktan sonra birkaç kare çekebiliyorum aslında gündüz daha net çıkar fotolar.

[attachment=1]

[attachment=2]

IMG_8632.jpg

IMG_8633.jpg

Sayın Yusuf bey ben detaylı bir maliyet listesi ve aldığın her marka beyaz eşya markasınıda belirtirsen memnun olurum.Liste ve karşısı TL olarak .İmalat aşamasında tek tek .Sevgi ve saygılar.

ellerine sağlık çok güzel oldu.. ha gayret az kaldı...

Yusuf kesin liste tutuyordur :smiley: biz işin ucunu kacırdık . Acele ettik bitirelim günümüz kısıtlı diye. Maliyette ona göre tırmandı.
metin0035' Alıntı:
Sayın Yusuf bey ben detaylı bir maliyet listesi ve aldığın her marka beyaz eşya markasınıda belirtirsen memnun olurum.Liste ve karşısı TL olarak .İmalat aşamasında tek tek .Sevgi ve saygılar.

Yusuf Bey hesapları tutuyordu bakalım masraf ne çıkacak

Bitti gibi.
Elinize Sağlık. Görünüşüyle, işçiliğiyle gayet güzel duruyor.
Minderler kaldı galiba.

Yusuf ellerine sağlık,
Oldukça başarılı bir iş çıktı ortaya. Yatak planda 120 idi 50 cm de dolap olunca geriye mutfak tezgahına ne kaldı merak ettim. Bir de şöför arkası yatağın ölçüsü ?
Yurtdışı,yurtiçi sitelerde gördüğün çalışmaları çok iyi özümseyip hepsinden birşeyler almanın da başarına katkısı olduğu düşüncesindeyim.
Tebrkler tekrar.
Oğuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri