Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 346,457
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Yusuf Abi karavanı kesip biçen ve bunları foruma aktaran allerine sağlık.
Bakıyorum artık reklamlara başlamışsın ;)
Şaka bi yana, aslında bu firmanın sana sponsor olması gibi bi durum çok güzel olurdu. Türkiye'nin karavancılıkla ilgili en göz önünde mecrasındaki en göz önünde "karavan inşa eden kişisi" olmanın da bazı avantajları olsun artık dimi :D
Bu arada Yusuf Abi karavanın ne gibi eksikleri var. Yani ufak tefek bütçem yettiğince bi EV hediyesi almak istiyorum :smiley:
Ama elinde olan bişeyi de almayayım.

Etiketler

Volkan kardeş iltifat dolu mesajın için teşekkürler eksik konusunda daha bayağı yapılacak iş var bunu beklentim olduğu için yazmıyorum hediye vermekte almakta güzel şey dostlukları pekiştirir düşünmen bile yeter sağolasın sizlerin bana verdiği en güzel hediye mesajlarınızla verdiğiniz desteklerdir,desteğini esirgemeyen tüm dostlara ayrı ayrı teşekkürler.

Sponsor meselesi şahsıma değil tüm karavan formu içindi ilerleyen tarihlerde bunu konuşup ne kadar ciddi olduklarını anlarız belki karşılıklı faydalar olur hepimiz için güzel olur.

Yusuf kardeş 100x60 benim ölçülere uyuyor, 250-300ytl fiyat da uyuyor, daha ne olsun... ;) :smiley: :D peki bir adet alabilirmiyiz, verirlermi ? olmazsa seni götürürüm, senin nasıl olsa bir muhabbetin olmuş ;D ;D ;D

gerçi daha arabayı alamadık :smiley:

buralpdi' Alıntı:
gerçi daha arabayı alamadık :smiley:
Abi niyet olduktan sonra gerisi gelir hele araba işini çözelim gerisi çorap söküyü gibi gelecek.

Bugün mutfak dolabını sabitledik üst dolabın kabasını hallettik ince işleri kaldı duş,yandaki büyük dolap ve mutfak dolaplarının kapaklarını kesdik hazırladık yarın sıkıntı olma ise onları tamamlarız.

06052009337.jpg

"kabasını hallettik" derken karavan bitti farkındanısın !!!
selamlar,

lavabonun etrafını su için çok iyi izalasyon yap, iğne deliği kadar bir yerden dahi nem almaya başladınmı, giderek büyür. zamanla koku yapar.
(bizde amma titizlik yapıyoruz çok çok ne olur bozulunca değiştirirsin) :D
tezgah çok güzel gözüküyor, ellerine sağlık

selsun' Alıntı:
"kabasını hallettik" derken karavan bitti farkındanısın !!!
selamlar,
Selçuk abi asıl incesi gözümü korkutuyor bayağı iş var tabi ama bu hafta sonu herhalde macun ve zımpara biter cilaya geçiş yaparız belki.
İlginiz için teşekkürler.

buralpdi' Alıntı:
lavabonun etrafını su için çok iyi izalasyon yap, iğne deliği kadar bir yerden dahi nem almaya başladınmı, giderek büyür. zamanla koku yapar.
(bizde amma titizlik yapıyoruz çok çok ne olur bozulunca değiştirirsin) :D
tezgah çok güzel gözüküyor, ellerine sağlık
Levent abi Su için bende bayağı düşündüm lavabonun etrafına kendi contasına güvenmediğim için mastik çekeceğim zaten üst kısım kolay değişecek şekilde montaj yaptık dediğin gibi olursa Wilson'dan o hem evye hem ocak olandan alırız bahanemiz olur.

Çok şık durmuş evye- ocak. Belki bir gezide karşılaşırsak bize de orada demlenecek bir bardak çay nasip olur. Ben su bardağında içmem ama peşinen söyleyeyim :D

orsaalabanda' Alıntı:
Çok şık durmuş evye- ocak. Belki bir gezide karşılaşırsak bize de orada demlenecek bir bardak çay nasip olur. Ben su bardağında içmem ama peşinen söyleyeyim :D

Çayı cam kupada(bardakta) isterim; tercihan ince belli...

Cavid Sezen

Ha gayret Yusuf kardeşim. Çoğu bitti azı kaldı. Ellerine kollarına sağlık. Ben de ilgi, hayranlık, gıpta vs. ne gibi kelime varsa hepsi ile ağzı açık şekilde takip ediyorum. Tek kelimeyle helal olsun sana... Tamamlandığında açılış için bizleri de davet edersen sevincini paylaşırız. Kolay gelsin... Ahmet Arı

Yusuf lavabonun etrafını mastik döneceksin ama mastik seçimini iyi yap yapışma kuvveti yüksek seçersen ilerde bakım onarımda çok zorluk çekersin,elastik ve sızdırmazlık için kullanılan bir mastik kullan.Kolay gelsin.

orsaalabanda' Alıntı:
Cem çok teşekkürler beyenmenize sevindim,denemek için tüpü koydum yerini ayarlamak için ama boşdu keşke dolu olsaydı ilk çayımızı demleseydik dedim :D
Dostlara demlenecek herzaman çayımız vardır bardak konusunda gelecek misafirler için çeşitli bardaklar alacağım aklımda rakı bardağı hariç ;)
Cavid abi çok teşekkürler.bardağınızı hazırlıyorum ince belli ve kulplu.
Sayın Ahmet Arı çok teşekkürler beğenmeniz ve takip etmeniz benim farkında olmadan ne kadar güzel bir iş yaptığımın kanıtı hepinize ayrı ayrı teşekkürler.

mayıstosböce' Alıntı:
Yusuf lavabonun etrafını mastik döneceksin ama mastik seçimini iyi yap yapışma kuvveti yüksek seçersen ilerde bakım onarımda çok zorluk çekersin,elastik ve sızdırmazlık için kullanılan bir mastik kullan.Kolay gelsin.
sayın mayıstosböce tavsiyeniz için teşekkürler.

Yusuf'cuğum,çok güzel görünüyor ellerine sağlık.Bu arada senin asıl mesleğinin,marangozluk veya mobilyacılık olduğunu,kameraman diyerek bizi avladığını düşünmeye başladım valla.Bu işleri ilk kez yapan birinin bu kadar güzel iş çıkarması hayret verici.Benim baba mesleğimin foto muhabirliği olduğu halde,ilk ağızda mesleğin sorusuna TIR'cı demem gibi bir şey oluyor.Arkadaşların önerisi boşuna değil,sen seri üretime geçsen bu işi bayağı kıvıracaksın, sevgi ile öpüyorum seni..

Abdi abi övgü dolu sözleriniz için teşekkürler,abi marangozluk hiç yapmadım sadece çocukluğumdan beri teknik olan her dala merakım var bu sebeple elimden geldiğince alet edavat konusunda bayağı birikim yaptım hatunun yinemi makina aldın fırçalamalarına tırsıyormuş gibi görünüp devam ettim ;D ;) benim yaptıklarım aslında o aletlerin marifeti Atalar ne demiş ALET İŞLER EL ÖVÜNÜR.
Bu arada bizim şef beni arkadaşlar arasında aşağılamak için tabi sevdiğinden Yusuf'un elinden her iş gelir birde kameramanlığı iyi olsa vazgeçilmez olacak der ;D
Abi seri üretim yapan memleketimizde değerli karavan firmaları var ben işi ehline bırakmadan yanayım her zaman.Tekrar teşekürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,534
Kaydolan Son Üyemiz
1997 ZJ

SON KONULAR

Geri