Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 346,457
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Sayın züğürt gezençi evet dediğiniz üründen bayağı sıkı tutuyor ama şimdilik ama sonrası için nasıl olur bilemiyorum,dediğiniz ürünü biliyorum mantıklı bugün yarın tekrer gideceğim ikitelliye bir bakayım bizim sisteme oyarsa almak lazım tabi aslında ben hidrolk sistem düşünüyordum kapandıktan sonrada kapağı tutma özelliği var ama bana çok sert geldi kapağı açıp kapatırken menteşelere çok yük biner diye düşündüm,sizin söylediğiniz daha güvenli onu inceleyeceğim.

İlginiz için teşekkürler

Etiketler

Abiler bugün işten geldim ikili ocak sparişi vermiştik gelmedi yarına kaldı yemekten sonra ağırlık çöktü kendime izin verdim uyudum ;D

selamlar sayın (yaybek) yusuf aybek başarılı giden emek ürününüz moto karavanınız için tekrar bol şans ve duygusallık kazancı dilerim. ;D bitiminde ismini koyup güzel bir kurdalye kesme merasimi yapmanızı dilerim. gezi anıllarınızı fotoğraflıyarak yayımlamanızı sabırsızlıkla bekliyorum. saygılarımla kemal orhun

kemal orhun' Alıntı:
selamlar sayın (yaybek) yusuf aybek başarılı giden emek ürününüz moto karavanınız için tekrar bol şans ve duygusallık kazancı dilerim. ;D bitiminde ismini koyup güzel bir kurdalye kesme merasimi yapmanızı dilerim. gezi anıllarınızı fotoğraflıyarak yayımlamanızı sabırsızlıkla bekliyorum. saygılarımla kemal orhun
Kemal bey ismini KAMERAVAN koyacağım bir arkadaş söyledi hoşuma gitti

Güzel dilekleriniz için teşekkürler kurdela kesmeye tüm dostları çağıracağım ;D

sayın (yaybek) yusuf aybek şimdiden teşekkür ederim.isimde yakışmış saygılarımla kemal orhun :D

Yusuf kardeş sana renk tavsiyesi,ama önce bunu ayrı bir parçada dene . ceviz pinotex çek üzerine dolgu verniği ardından son kat verniğinide mat kullan

Levent abi tavanı açık renk yanları ve mobilyaları fındık kapakları ise senin dediğin gibi ceviz yada benzeri koyu ton düşünüyorum bakalım nasıl olacak şu mutfak işini yarın çözersek sonrasında macun ve renk uygulamasına başlayacağız.

İlgilendiğin için teşekkürler.

arabayı gördüğüm den beri sana renk bakıyorum, kayın-oküme kaplamada en iyi renk bu geldi bana tabiki renkler ve zevkler tartışılmaz benimki sadece öneri

buralpdi' Alıntı:
arabayı gördüğüm den beri sana renk bakıyorum, kayın-oküme kaplamada en iyi renk bu geldi bana tabiki renkler ve zevkler tartışılmaz benimki sadece öneri

Levent abi senin bu konudaki bilgi birikimini bildiğim için önerin benim için emirdir tüm samimiyetimle söylüyorum,yanlız acaba çok koyu olursa ışıklandırma da sıkıntı yaşarmıyız diye düşündüm ve bende kendi düşüncemi sana olurmu diye sundum tercihimin sebebi içeriyi aydınlatabilmek içindi yoksa ceviz ahşap mobilyada cilayı en güzel gösteren renklerden ve benim çok sevdiğim bir renktir.

İlgin için tekrar tekrar teşekkürler.

aslında içerisinin koyu olmasını bende istemiyorum fakat zemindeki renk kayın-oküme rengi olunca ve ahşap görüntüsünü bozmak istemediğimden fazla seçenek kalmıyor. araştırmaya devam ediyorum şu an için en iyi seçenek bu görünüyor. zaten cila işlerine başlamadan önce mutlaka gelip görmek isterim işin düzgün çıkması açısından.

Herzaman beklerim benim içinde iyi olur tabi öneri ve tavsiyelere ihtiyacım var ben çok işle uğraştığım için bazı yerlerde atlayabilirim sonra dönülmez akşamın ufku olmasın ;D sadece endişem sizin ta oralardan kalkıp buraya kadar yorulmanız yoksa herzaman beklerim başımın üstünde yeriniz var.

Hani taş olsaydım dersiniz ya işte öyle,karavanım olmadığı için midir yoksa baya bir zamandır yanlız genel sohbet(orsa nın dediği gibi)bölümüne baktığım içinmidir nedir ben yusufun yaptıklarını 2 saat önce gördüm yusuf gerçekten kusura bakma.İyi bir yanı ise yanlızca yüzde 20 sini okudum ve bütün fotolara baktım (okumayı sonraya bıraktım) başta notlar alıyordum ama araç okadar ilerlediki notları söylemeye gerek kalmadı,zaten kabaca baktığımda benim düşündüğümü arkadaşlarda düşünmüş ve güzel bir hikayeyi hızlı bir şekilde geçmiş olmanın keyfi ile bunları yazıyoyorum,Yusuf gerçekten tebrik ederim söyleyecek söz bulamıyorum.Konuşmalarıma dini vurgular katmayı sevmem pek inancım da kuvvetli değildir ama allah kazadan beladan saklasın :smiley: demek geçti içimden...Benim destek olacağım bir yer olursa (okuduktan sonra) desteğimi esirgemem..tekrar kolay gelsin

Benim mutfak ikili ocak işini bugün çözdük şükür cumartesi verdiğim spariş pazartesi gelecekti olmadı salı gelir dedik 2 kere aradım belirsizlik var dediler çözmeye çalışıyoruz lafından sonra ICF ocak için 3 ayrı telefondan sonra şirinevler'de bulduk telefonda buyrun gelin dediler eşimle birlikte orada trafik yoğun diyerek otobüsle gittik,mağazaya vardık adamlar yanlışlık oldu o ocakları Kastamonu'ya göndermiştik biz size yarın getirtelim dediler bende istemiyorum ya bana hemen bulursunuz yada vazgeçtim başka marka bakacağım dedim onlarda Bahçelievler'de başka bir firmaya gönderdiler orada olabilir dediler gittiğimiz yer toptan satış firması imiş derdimi anlatınca acıdılar sanırım bir tane verdiler 45 dak.bekledik Başakşehirdeki depodan getirdiler o arada boş durmadım tabi adamlara netteki forumumuzdan karavanlardan ve fotolardan bahsettim açtım gezenbilir'i yaptıklarımızı anlattım bayıldılar bizde size sponsor olalım dediler bakalım konuşacağız arabaya reklam alırım dedim ocak ve evye konusunda gelenlere yardımcı oluruz dediler bakalım çok iyi karşıladılar neyse velhasıl :D geçde olsa eve geldik yemekten sonra başladık işe tezgahın kabasını yaptık evye ve ocağı koyduk çokda güzel oldu tam sabitlemedik ama yarın iyice toparladıktan sonra fotolarını çekip paylaşacağım.Birde adı geçen firmanın yeni getirdikleri bir ürün var gemilerde teknelerde kullanılıyormuş aşağıda fotosu olan ürün çok güzeldi fiyat konusunda yardım ederiz dediler şu anki fiyatı 250-300 lira gibi.
http://www.wilson.com.tr/

tara.jpg

bu ocaklı evyeler güzelmiş, ellerinde varmı ?

buralpdi' Alıntı:
bu ocaklı evyeler güzelmiş, ellerinde varmı ?

Levent abi yeni ürün bir tır dolusu getirmişler hatta modüler olarak ek parçalarıda varmış onunla ilgili çok konuşmadım ama gerektiğinde bilgi alırız telefonları var.

Diğer parçaları almamış olsa idim bunun gibi tek bir ürünle işi bitirirdim çok hoşuma gitti yalnız 100x60cm---120x60cm olanları varmış ellerinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,534
Kaydolan Son Üyemiz
1997 ZJ

SON KONULAR

Geri