Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 346,467
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

dün karaköyde karavansat uydu antenini inceledim kdv dahil 1650ytl fiyat verdiler. 15'' tv de yaklaşık 400ytl zahmetsiz ve randımanlı bir tv sistemi yaklaşık 2000ytl maliyet oluşturdu......

Etiketler

buralpdi' Alıntı:
dün karaköyde karavansat uydu antenini inceledim kdv dahil 1650ytl fiyat verdiler. 15'' tv de yaklaşık 400ytl zahmetsiz ve randımanlı bir tv sistemi yaklaşık 2000ytl maliyet oluşturdu......
Valla imaj karavan 2000 liraya tesisat, montaj ve tv dahil herseyi takiyor. Ayrica Haldun Agabey kendisi takti. 1500 lira civarindaydi. Karakoy kazik anlasilan.

Kis kampinda gerekli tv. Hele cocuk varsa... Bizim evde tv yoktu. Oglum 5 yasina gelince almak zorunda kaldik. Simdi halimize bakin. Karavana dusunuyorum. Direnebilecegim kadar direnecegim.

GSM firmalarının internet kartı (connect card) alınıp, internetle idare edilebilir. Haberler internetten takip edilebilir. Diziler de yayınlandıktan 1 saat sonra internette.

İki gözlü gömme ocak sparişini vermiştik kısmetse yarın gelecek bu sebeple tezgah konusunu beklemeye aldık ocağın durumuna göre şekillenecek bu arada dolap kapaklarını taktık, bu kapakların içeriden çıtçıt denilen kapanınca açılmamasını sağlayan stoperlerini taktık kenarlara mobilyaların bağlantı noktalarına ince bombeli çıtalar çaktık aslında kenarlar iyi olduda menteşe üzerine gelen kısım biraz rahatsız etti beni bakalım başka türlü çözebilirmiyiz yoksa renk atınca o görüntü değişirmi.Kapakları alıştırmak için taktık vernik atılırken sökeceğiz bu sebeple kulplarını daha takmadık.yorum sizin ???

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

IMG_8559.jpg

IMG_8560.jpg

IMG_8565.jpg

IMG_8566.jpg

Vernikten önce çok iş var daha bolca macunlama ve zımpara işi var şu mutfak işini çözersem tamamlanıyor kabası.

[attachment=1]

[attachment=2]

IMG_8567.jpg

IMG_8571.jpg

yusuf kardesım
dokturmussun, harıkalar yaratmıssın. masaallah cok becerıklısın. ıstedıgın kadar gururlanmak hakkındır bunu unutma . dusunsene kendı emegın ve alınterınle yaptıgın karavanla yollarda .
kasılabıldıgın kadar kasıl hakkettın sevgılım kardesım.

ellerine sağlık, güzel oldu :smiley: :smiley:

Şu İngiliz İnternet siteleri var ya. Kendi karavanını kendi yapanlar resimlerini aşama aşama yayınlıyorlar. Oradakiler senin yanında amiyane tabirle halt etmişler. Hepsine on basarsın. Keşke fırsatın olsa da bu resimleri orada yayınlayabilsen.

Abiler yine şımartıyorsunuz beni hepinize ayrı ayrı teşekkürler elimden geldiğince yavaş ve özenle yapmaya çalışıyorum bakalım sonunda ne çıkacak ortaya.

ortaya çıkan şey güzel olacak merak etme :smiley: :smiley: :smiley:

Biteceği günü sabırsızlıkla bekliyorum bazen keşke sabah uyandığımda bitmiş olsa diyorum çok uzun bir süreç gibi geldi bana, sanki yıllardır karavanın imalatı sürüyor artık bitsin diyorum. :D

Günaydın Yusuf, artık bitsin derken bir an önce yola çıkmak için sabırsızlığını belirtiyorsun değil mi.... :smiley:

selsun' Alıntı:
Günaydın Yusuf, artık bitsin derken bir an önce yola çıkmak için sabırsızlığını belirtiyorsun değil mi.... :smiley:

Evet Selçuk abi çocuklar gibiyim,hele birde değerli karavancı abilerin hafta sonu gezilerini yazmaları iyice sabırsızlandırıyor beni.

Yusuf bey,
dolap kapaklarını yapmışsın güzel de olmuş,eline sağlık.kafama takılan bir şey var,hatırlatmadan duramadım.stoper çıt çıt ları taktım diyorsun.onlar normal mutfak ve mobilyalarda kullanılan çıt çıt lar ise pek güvenli olmaz diye düşünüyorum.içerdeki eşyalar kasislere falan girince tekme tokat dışarı çıkmak istiyor.karavanlar da kullanılan basınca kilitlenip tekrar basınca açılan düğme kilitleri inceledinmi bilmiyorum.tecrübeli arkadaşlardan da tavsiyelerini bekliyelim derim.saygılar,kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri