Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 347,828
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Sayın yaybek aku ıcın cok para vermeye gerek yok İncinin 100 anperlik bakım gerektırmeyen akusu var enaz 5 sene kullanırsın fıyatıda yanılmıyorsam 185 TL gıbıydı bu ısını gorur sanırım..

Etiketler

Yusuf kardeş yazılan yorumları okuyunca, normal tam bakımsız kuru akü işimizi görecek. 105 amper yeterli gözüküyor

Yusuf bey, bölümünü kirletmiyorum umarım ama belki benim gibi test yapan başka biri çıkar diye yazıyorum. Daha önce şunu yazmıştım;
Daha sistemi test aşamasındayım. 3 konumlu şalteri 2 aküyü birleştir deyince röle her zaman çekili kaldı.
Daha doğrusu çekili kaldı diye rölenin iki ucu arasındaki direnç sıfır çıktığı için öyle söylüyordum. Sonunda nerde yanıldığımı buldum. 2 ayrı akünün + sını (akü şaseleri bağlı kalması şart ile) ohmmetre ile direnc testi yaparsanız aralarında sanki kısa devre varmış gibi direnc 0 çıkıyor. Sanırım 2 aküde dolu olduğu için ohmmetre yanılıyor.

Sayın Bayar28,sayın Buralpdi söylediklerinizi dikkate alacağım burada kim ne yazarsa yazsın boşa gittiğini düşünmüyorum amaç kendi aramızda beyin jimnastiği yapıyoruz bizden sonrada bakanlar sorularına cevap bulmaları açısından bildiklerimizi yazarsak herkese faydamız olur çünkü belgesel niteliği taşıyor sanırım.

Sayın Bartek yorumlarınız yazdıklarınız beni mutlu ediyor bu sebeple hiç sakınmanıza gerek yok istediğiniz kadar yazabilirsiniz siz sistemi çözerseniz tam şemasını burada yayınlarız ihtiyacı olan alır benim aklım çok ermez o kadar detaya :-[ :D

Evet sayın dostlar bugünüde akşam ettik,szinde forumdan tanıdığınız sayın Vehbi42 bey bugün ziyaretimize geldi aslında kendileri Bursa'da ikamet ediyor fakat bir iş için İstanbul'a gelmiş fırsat bulunca beni aradı gelip görmek istediğini söyledi bende memnuniyetle dedim adresi verdim geldiler birkaç arkadaşı ile birlikte biraz sohbet ettik çay ikramda bulunduk iyi dileklerle ayrıldılar geldikleri için onur duyduk kendilerine bir daha teşekkür ederim.

Ayrıca bugün dolabım geldi ama deneme fırsatım olmadı gerçi yan yana olan iki ayrı dolabın sağ tarafta olan kutu kola bölmeli olanını göndermişler ben özellikle diğerini istemişdim yarı ararım acaba bilinçli olarakmı gönderdiler.

gelelim konumuza bugün öndeki yatak aynı zamanda altı baza olan bölümün açılır kapağını yaptık bayağı şık olduğu kanısındayım sizlerle paylaşıp yorumlarınızı almak isterim kalın sağlıcakla.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

IMG_8545.jpg

IMG_8546.jpg

IMG_8548.jpg

IMG_8549.jpg

IMG_8551.jpg

Süper olmuş. bundan iyisi şamda kayısı.

Yusuf kardeş ellerine sağlık, çok güzel olmuş. sistemde süper, senin Ahmet orada rahatca yatar

Vallaha abiler ortaya çıkan ürün güzel olunca fotolarını çokca koydum hani gururlanıyor insan beyenmeniz beni hem mutlu ediyor hemde şımartıyor.

Levent abi Ahmetle başedemiyoruz eminim oraya saklambaç oynarken girecektir. :mad:

Bence sen isi birak moto karavanci ol.

fsirin' Alıntı:
Açılır koltuk çok güzel duruyor. Boyutları nasıl?
Ferhat abi şu an aklımda deyil akşama detaylarını yazaım.Beyenmenize sevindim

mebus' Alıntı:
Bence sen isi birak moto karavanci ol.

Abi bu iş zor bayağı yordu beni hiç sanmıyorum işi ehline bırakmak lazım aslında.

Sayın Klorr çok teşekkürler beyendiğiniz için sizler bunu yazınca çok mutlu oluyorum buda cesaretimi artırıyor.

Yusuf Bey, sen yapmasan bile laf anlayan, işini güzel yapmaya çalışan, hemen olmaz abi demeyen mobilya ustaları tanıyorsundur. Ufak tefek dolap vs yaptıran olabilir. Bilmiyorsan bile bizim için araştırıp bulsan iyi olur ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri