Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 347,131
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Yusuf kardes bence zor olan ızalasyon kısmını guzel bır sekılde bıtırdın, Gerıkalan mobılya kısmınıda en kısa zamanda guzel bır sekılde bıtırecegıne emınım, Ama en onemlı kısmı ve zor olanı elektrık ıslerı cok ıyı etut etmelısın gerekırse bu ıslerde uzman olan kısılere danısmalısın,
Ben calısmanı en basından berı harfıyen ızlıyorum cok guzel gıdıyor, Basaracaksın.....

Etiketler

yaybek' Alıntı:
Kadir kardeş pek değil ama arada bir kendi işim için geçerim makina başına ben bu işi prof.yapandan yanayım ama geri pek birşey kalmadı fiyat araştırmasıda yapmadım ama bir mutfak tezgahı bir duş kabini birde 2 adet dolap lazım malzeme benden hazır sadece işcilik buna ne kadar isterler acaba eğer çok para isterlerse onuda kendim yapacağım mecburen.
hazır mutfak tezgahı satan yerlere bak dolap kısmını sen halldersin bence şu ana kadar yaptıkların becerebileceğini gösteriyor ankarada olsa gel 1 günde çizimleri getir yapalım diyeceğim ama mutfak tezgahı ev için olanı metresi yaklaşık 150 ytl ye yapılıyor diye biliyorum (alt ve üst tezgah dahil) dudullu taraflarında birçok dolap yapan yer görmüştüm bana kalırsa kendin mdflamdan yapabilirsin bir nalbura gitsen aksamlar ve menteşeler konusunda birçok fikir verebilir diye düşünüyorum

Abiler kusura bakmayın sabahtan beri araba ile uğraşıyordum malzeme alımı hesap kitap kesme biçme derken bugünü de bitirdik ancak toparladım ve geldim.Bayağı yol aldık.
bayar28' Alıntı:
Yusuf kardes bence zor olan ızalasyon kısmını guzel bır sekılde bıtırdın, Gerıkalan mobılya kısmınıda en kısa zamanda guzel bır sekılde bıtırecegıne emınım, Ama en onemlı kısmı ve zor olanı elektrık ıslerı cok ıyı etut etmelısın gerekırse bu ıslerde uzman olan kısılere danısmalısın,
Ben calısmanı en basından berı harfıyen ızlıyorum cok guzel gıdıyor, Basaracaksın.....
Sayın Bayar28 ilginiz için teşekkürler inanın sizlerin takip edip yorum yapmalarınız nasihatlarda bulunmanız benim için karavanımı yapmak kadar mutluluk verici bir olay tüm samimiyetimle söylüyorum.Bugün duş kabini ve dolaplardan birini bitirdik sayılır kapıları hariç gönderdiğim fotolara eklemeler yapıldı onları işin başında çekmiştim,inanın ben bile bu kadarını beklemiyordum şimdilik iyi gidiyoruz sağolsun amcaoğlu yardım ediyor.bayağı keyif almaya başladım çünki umduğumdan iyi iş çıkartıyoruz inşallah böyle sorunsuz devam eder.
ykamas' Alıntı:
yusuf Bey,
WC,hidrofor nerden kaça alalım?Selamlar.
Sayın Ykamas nasılsınız çok oldu görüşmeyeli biliyorumki bu forumda ki tüm dostlar ve abiler en az benim kadar karavanıma kavuşmamı istiyor bunlardan biride sizsiniz sizlerin desteği beni dahada iştahlandırıyor hepinize ayrı ayrı teşekkürler.
Sayın Ykamas ben Wc konusunu porta poti ile çözme niyetindeyim hidrofor olarak JABSCO marka bir cihaz aldık İst.Taksimde bir firmadan spariş verdik kargo ile gönderdiler dakikada 7 litre basıyor musluk olarakl elektirikliye gerek yok belli bir basınçla çalışıyor ev hidroforları mantığı musluk açılınca cihaz devreye giriyor.Piyasada 200-250 lira arası fiyatı var biz 160 liraya aldık Arkın arkadaşımız bulmuş sağolsun

kyaz75' Alıntı:
hazır mutfak tezgahı satan yerlere bak dolap kısmını sen halldersin bence şu ana kadar yaptıkların becerebileceğini gösteriyor ankarada olsa gel 1 günde çizimleri getir yapalım diyeceğim ama mutfak tezgahı ev için olanı metresi yaklaşık 150 ytl ye yapılıyor diye biliyorum (alt ve üst tezgah dahil) dudullu taraflarında birçok dolap yapan yer görmüştüm bana kalırsa kendin mdflamdan yapabilirsin bir nalbura gitsen aksamlar ve menteşeler konusunda birçok fikir verebilir diye düşünüyorum

Kardeş sağolasın bugün mobilyayada başladım senin gazından sonra :D sadece dolap ve duş kapılarını güzel gösterişli mobilya olsun diye ustasına belki verebilirim bakalım becerebilecekmiyiz.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

IMG_8447.jpg

IMG_8448.jpg

IMG_8449.jpg

IMG_8452.jpg

valla resimlerde gördüğüm kadarı ile işçilik mükemmel, temiz iş çıkıyor, ellerinize sağlık

Sevgili Yusuf, karavanın ortaya çıkmış artık. Süper oluyor.

Yusuf bey banyo bölümüne bir havalandırma şart, herhalde gözünüzden kaçtı. hem koku hemde rutubet yapmaması için. ya tavana yada yan duvara ufak bir pencere iş görür. yan duvara pencere koyarsanız aydınlatmayada yardımcı olur. banyo kapısının alt kısmınada havalandırma ızgarası takılırsa(hazır plastik olanlardan) içerinin havalandırması çok iyi olur, kapı altından giriş yapan hava pencereden çıkacaktır böylece wc-banyo kullanımında koku-buhar hemen dışarı atılmış olur içeriyi rahatsız etmeden.

buralpdi' Alıntı:
valla resimlerde gördüğüm kadarı ile işçilik mükemmel, temiz iş çıkıyor, ellerinize sağlık
Sayın Buralpdi çok teşekürler işçilik konusunda elimden geldiğince titiz davranıyorum acele etmiyorum atalar ne demiş kırk ölç bir biç bende metre kalem elde ölçüp çiziyorum havalandırma konusu gözden kaçmadı da banyo kısmı tam orta kaideye denk geliyor küçük açılır bir cam olması gerekiyor oraya göre bulamadım sonra açarım dedim hele bu proje onaylansın hallederiz nasıl olsa diye düşündüm.

aslanahmet' Alıntı:
Sevgili Yusuf, karavanın ortaya çıkmış artık. Süper oluyor.
Ahmet abi çok teşekkürler Allah sizlere'de nasip eylesin bu duyguyu vallaha çocuk gibi seviniyorum ufak tefek hatalar var ama benimde içime çok siniyor bende beklemiyordum kendimden bu performansı meğer bende ne cevher varmış ;D.

Diyelim valla. Super.

Çok teşekkürler abiler verdiğiniz destekler için insan bu kadar alkışlanınca yapamayacağı iş yoktur ;D

Teşekkürler ilginiz alakanız için.

Sevgili Yusuf, Arkın Bey de sen de su kontplağını, üzerinde hiç bir kaplama malzemesi olmadan kullanıyorsunuz gördüğüm kadarı ile. Bunların üzerine farklı malzeme ile çalışmak için bir ana yapı oluşturmasını mı planlıyorsunuz. Üzerine bir kaplama, döşeme, boya falan mı yapacaksınız? Yoksa böylece bırakacak mısınız?

Kolay gelmeye devam etsin.

Sevgiler.

ykamas' Alıntı:
Yusuf kardeş,
Kolay gelsin.Duş yerini ben kapı girişi sol tarafa koydum.Şoförün arkasında pencere önünde geniş hareket alanım oldu.
Yusuf abi fena gitmiyor mutfak kısmı biraz küçük olacak onun haricinde sıkıntım yok zaten yatak kısmını bayağı yüksek koydun enini baş taraf 125cm,ayak tarafı 100cm koydum nasıl olsa ayaklar sığar diye çünkü projede yatakla mutfak tezgahının arasında bir tanede dolap var 40x40cm 80cm tezgah kapının giriş ferah olsun istedim.
afro' Alıntı:
Sevgili Yusuf, Arkın Bey de sen de su kontplağını, üzerinde hiç bir kaplama malzemesi olmadan kullanıyorsunuz gördüğüm kadarı ile. Bunların üzerine farklı malzeme ile çalışmak için bir ana yapı oluşturmasını mı planlıyorsunuz. Üzerine bir kaplama, döşeme, boya falan mı yapacaksınız? Yoksa böylece bırakacak mısınız?

Kolay gelmeye devam etsin.

Sevgiler.
Sayın Afro Kontraplağın üzeri çok temiz kaplama gibi güzel bir vernik cila uygulayıp öğlece bırakmayı planlıyorum bakalım hele kabasını bitireli tam fotoları gönderip tüm dostlara soracağım ne yaparsak daha uygun olur diye.

gezmen' Alıntı:
Yusuf ve Arkın Beyler, iyi gidiyorlar. Cesaret+gençlik+el becerisi bir araya gelince, "helva güzel oluyor."

Cavid Sezen
Sayın Gezmen o helvayı tatlı niyetine hep beraber yemek dileğiyle kalın sağlıcakla.

Bugün sadece yatak yerini yaptık işten sonra yorucu oluyor.biraz yüksek tuttum 2 tane güzel bidon var onları değerlendirmek adına ve bolca malzeme olacağı için ortalıkta hiçbirşey istemiyorum hepsini yatak altı bazaya dolduracağım ihtiyaç halinde çıkaracağım.

[attachment=1]

[attachment=2]

IMG_8461.jpg

IMG_8462.jpg

Sayın YAYBEK çalışmalar nasıl iyi gidiyormu?Mutlaka güzel yoruluyorsundur.Olsun değecek ve bu tatlı yorgunluklar sana daha daha büyük haz verecektir.Sonrası malum nice nice geziler sevdiklerinle birlikte.Mutluluklar. Sevgiler ve saygılar.

metin0035' Alıntı:
Sayın YAYBEK çalışmalar nasıl iyi gidiyormu?Mutlaka güzel yoruluyorsundur.Olsun değecek ve bu tatlı yorgunluklar sana daha daha büyük haz verecektir.Sonrası malum nice nice geziler sevdiklerinle birlikte.Mutluluklar. Sevgiler ve saygılar.
Sayın Metin0035 çalışmalar işden artan zamanımda devam ediyor bayağı yol aldık yoruluyorum tabi ama çokda keyif alıyorum inanın zaman nasıl geçiyor farkında değilim şu an saat 23.20 ve ben 20 dak.önce eve girdim araba içinde çalışıyorduk yatak,dikine dolaplar duş kabini ve öndeki iki üst dolap tamalandı sayılır öndeki yatak (şöför koltuğunun arkasındaki) ve mutfak tezgahı ve dolapların kapakları kaldı yani kabasını attık şükür :D.Çalışmaktan makinayı alıp çekemiyorum bile birde gece fotolarını sevmiyorum daha doğrusu flaş kullanmayı sevmiyorum gündüz daha detaylı çeker gönderirim ince işleri bayağı zaman alıcak ama zamana yayacağım acelem yok zaten mayıs çıkmadan bende izine çıkamam mayıs sonu kısmetse bayrağı dikeriz.ilginiz için birkez daha teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri