Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 348,765
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

yusuf paylaşımını şimdi okudum...karavanın her zaman soyle veya boyle olur...ama ev kolay klay olmuyor, yaşınız genc, borcdan korkmayın..evin şimdiden hayırlı olsun...iyi günlerde otur...

Yusuf kardeş kararına çok sevindim hayırlısı olsun. Senin maşallah el becerin var. Karavanı yeniden ve daha güzelini bile yapabilirsin ama ev sana ve ailene maddi manevi büyük destek olacaktır. Allah, gönlün gibi en güzelini nasip eder inşallah.

Yusuf abi madem kararini verdin. Nerden nasil bir ev aradigini ve ne kadara kadar bir ev aradigini burayada yazarsan belki goren duyan birleri olur, bulman kolaylasir.

cuneytulu' Alıntı:
Yusuf kardeş kararına çok sevindim hayırlısı olsun. Senin maşallah el becerin var. Karavanı yeniden ve daha güzelini bile yapabilirsin ama ev sana ve ailene maddi manevi büyük destek olacaktır. Allah, gönlün gibi en güzelini nasip eder inşallah.

Çok teşekkürler Cüneyt bey sağolun evet ev konusu herkes için güzel birşey Allahım her olmayanada versin.
Karavan gerçekten kanımıza işlemiş durumda arabaya çok alıştım sürekli kafam meşkul oluyor acaba satınca ne yapacağız diye gittiğimiz her yerde eş dost merak edip bakıyor ve bunu nasıl kıyıp satacaksın diyorlar,ama mecbur olunca yapacak birşey yok,ileride imkan dahilinde mutlaka yaparız bir şekil.

melihbozkurt' Alıntı:
Yusuf abi madem kararini verdin. Nerden nasil bir ev aradigini ve ne kadara kadar bir ev aradigini burayada yazarsan belki goren duyan birleri olur, bulman kolaylasir.

Melih kardeşim ilgin için teşekkürler bugün Beylikdüzü tarafına bir bakmaya gittik inanın her tarafta yeni binalar,siteler,residence'lar ve hepsi 4x4 lük kalitede ve hepsi çok estetik çevre düzenlemesi ile güvenliği ayrı bir dünya bolca satılık var,ben hemen taşınıp içinde oturabilecek bir yer düşünüyorum 1 sene 2 sene sonra teslimli işler bana göre değil krediye uygun olması lazım,bugün Marmara mahallesinde oturan 2 ayrı arkadaşa ziyarete gittik evler gerçekten güzel bakalım hesabımıza uygun bir yer bulabilirsek değerlendireceğiz.bugünkü gezmemizden sonra heyecanım bir kat daha arttı ve iyice niyetine girdim bir aksilik olmaz ise bayram sonrası arabayı satılık sitesinde yayınlayacağım satışdan sonrada hemen ilk adımı atacağım.

Abi eger Beylikduzu taraflarinda oturmak sana is ve ulasim acisindan ters degilse orada bolca yeni bina var temiz guzel site icerisinde bir yer Insallah bulursun. Bir kac sene once orada bir firma icin duzenleme yapmistik. Ben o zamanlar goztepede oturdugum ve sirketim Kurtkoyde oldugundan hergun Kurtkoyden Esenyurt a gidiyordum. gercek su ki ben hayatimda ben oyle isgence cekmedim sabah aksam trafikte hergun santiyeye gidip geliyordum. sabah 5.30 da cikip 6 gibi kurtkoyde sirkette oluyordum, 7 gibi sirketten cikip sabah trafiginde anca 10 gibi Ihlas marmaraya variyordum. Aksam da 5.30 da cikip anca 8 gibi Kurtkoy sonra ben anca 9-9.30 gibi evde oluyodum. Bu yuzden anilarim pek parlak degil bolge ile ilgili. :smiley: Bunun icin ulasimi sordum yoksa oralari az cok biliyorum bu yuzden Esenyurt, beylikduzu ve ihlas marmara evlerinin oldugu yerlerdeki yeni binalar ve siteler (dikkat ihlas marmara evleri degil cevresindeki daha yeni siteler) uygun fiyatlidir. Dedigim gibi is ve ulasim acisindan sana uygunsa cok sanslisin cunku fiyatlar ekonomik evler guzel o bolgede. Bir cok insan icin ulasim acisindan ters geldigi icin belkide fiyatlar daha uygun.

Melih kardeş sağolasın bizim şirket zeytinburnunda ve ulaşım konusunda şirketimizin servis imkanları çok iyi zaten sabah 05.30 da işe gidip öğleden sonra 15.00 gibi işim bitiyor ve o saatler trafiğin sakin olduğu saatler ve özel araçlarla 3 kişi servis yapıldığı için çok zor olmuyor ayrıca önümüzdeki 2011 de o güzergaha metrobüs yolu tamamlanıyor bu sebeple çok sorun olmayacak diye düşünüyorum.

Hayırlısı olsun Yusuf. Mantıklı bir karar almışsın. Herşey gönlünce olsun. Aracın ederini de sahibinden.com daki arçalarla, yaptığın karavanı karşılaştırarak en iyi kendin belirlersin. Zaten alıcı kişiler aracı gördükten sonra ederini verirler.

Teşekkürler Hakan abi ben iyi ticaret adamı olamam bana sorsalar arabada anormal birşey varmı diye inanın aldatmadan korktuğum için görünmeyen yerdeki ufak tefek hataları bile söylerim ;D oysa galericiler satarken 0 km.araç kadar temiz diye satarlar alırkende hurdaymış mantığıyla yaklaşırlar sizin araca ;D bakalım herhalde gelen arkadaşa siz belirleyin fiyatı kaç para eder beğendiyseniz alın gidin derim bende ;D

Yusuf,aracını satma konusuyla ilgili fikrimi yazdığımda da belirtmiştim;son söz senin. Gelen arkadaş senin belirleyeceğin fiyat üzerinden (eğer gerekirse) seninle pazarlığa girecektir.Şimdiye dek izlediğimiz kadarıyla seninle ilgili epey bilgi sahibi olduk,aracınla ilgili ''doğruları çekinmeden
söyleme'' konusu da tanıdığımız ''Yusuf'a'' yakışan bir özellik olur ancak.

Acizane fikrim,o aracı bu hale getirirken neler yaptığını,ne zorluklarla bu hale getirdiğini unutma, ederini de ona göre belirle.Kendinle ilgili en doğru kararı yine kendin vermelisin.

Selamlar, sevgiler,kolaylıklar diliyorum.

Sami abi teşekkürler,zaten aksi bir durum takınmam mümkün değil benim için vicdan önde gelir insanları kandırmak hataları saklamak doğayı,dostluğu ve insanı seven birine yakışmaz,bizim yaptıklarımızın kanıtı burada bu forumda kare kare var eğrisiyle doğrusuyla araç ortada biz kendimizce bir fiyat belirleriz alacak olan arkadaş da fiyatını söyler ortasını bulur annlaşırız hesabımıza uyarsa tamam deriz.

Sahibinden.com sitesinde ilanı verdim gün içinde yayınlanacak bakalım hayırlısı olsun alanada satanada.ilan linki aşağıda.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-2004-model-ducato-karavan-31205399/detay

Yusuf,İlanını gördüm.Hayırlısı olsun.İnşallah kısa zamanda satılır ve sen hayaline kavuşursun.Araban gerçekten çok güzel alan kişinin çok memnun kalacağını biliyorum.Herşey gönlüne göre olsun..

Şeref

Teşekkürler Şeref abi benim arabadan kazancımdan önemli alacak kişinin memnuniyetidir,alan kişi Allah razı olsun demesi benim için daha değerli umarım kıymetini bilen biri alırda hayrını görür bizede dua eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri