Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 346,644
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Yusuf,Şeref Bey gibi ben de ilanı gördüm,artık bu noktaya geldiğine göre yapacak bir şey yok. İlanında ....''- ev alacak parayı bulursam satmam '' ifadesine de takılmadım değil hani. Tüm kalbimle öyle olmasını diliyorum.

Etiketler

Yusuf, Hayırlısı ne ise o olsun. İnşallah gönlunden geçen olur.

Yusuf kardeşim, hayırlısı olsun, İnşallah kısa zamanda satılır sen hayaline ,alan kişininde hayrını göreceğine inanıyorum.

Hayırlısı olsun abi ev alma niyetin bence de mantıklı, ben de ocakta 5 yıllık kredi çekip ev almıştım ve şuan 9. ayı ödüyorum... karavanında işallah değerini bilecek birine gider...

Yusuf hayırlısı olur inşaallah

gokeri06' Alıntı:
Hayırlısı olsun abi ev alma niyetin bence de mantıklı, ben de ocakta 5 yıllık kredi çekip ev almıştım ve şuan 9. ayı ödüyorum... karavanında işallah değerini bilecek birine gider...

Gökan kardeş seninde evin hayırlı olsun güle güle otur.

Levent abi sağolasın evet hayırlısı olsun acele etmeyeceğim,bugün bir bey geldi baktı çok beğendi ama elinde bir tane binek araç varmış takas düşünürmüsün dedi bende ev için nakit lazım dedim o zaman bakalım aracı bir şekil yapıp satalım hanımlada konuşalım bakarız bir hal çaresine.

yaybek' Alıntı:
Sahibinden.com sitesinde ilanı verdim gün içinde yayınlanacak bakalım hayırlısı olsun alanada satanada.ilan linki aşağıda.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-2004-model-ducato-karavan-31205399/detay
Hayırlı ve bereketli olsun Yusufçuğum.
Yanlız vereceğim dediğin yapım aşaması ile ilgili linki sitemi kabul etmedi yoksa senin dikkatindenmi kaçtı ,söz konusu linki göremedim.

Teşekkürler Kemal abi,evet linki önce ekledim sandım ama unutmuşum sonradan onay aşamasında sistem kabul etmedi bugün gece tekrar güncelleyip hem yataklı bir fotoğraf koyacağım hemde yapım aşamasının linkini ekleyeceğim.

Yusuf,
Karavan ilanını göremedim. Ne oldu Satıldımı,yoksa gerimi çektin ilanı. Merak ettim.

Kenan abi güncelleme yaptım onay bekliyor satılmadı ama bayağı ilgi var hatta dün bir bey gece 2 saat telefonda konuştu satma cumaya geliyorum alamaya diyor ;D bende gelin aracı yakından görün öyle karar verin dedim bugün tekrar arayacak hemde istediğim paraya çok yakın fiyatı hemen veriyor ;) zaten ben satılsın diye uygun fiyat yazdım sanırım çok sürmeyecek 12 kişide takibe almış.hayırlısı olsun bakalım.

Yusuf,
Herşeyin hayırlısı olsun. Gönlünce olsun. Gönlüm isterki bizden biri alsın. Herşey maddiyat meslesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR