Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 346,643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Yusuf,ne oldu, senin satış ilanında ''bu ilan yayında değildir'' diye birşey var. Merak ettim.

s a.yusuf abi.üzülsekmi sevinsekmi arada kaldık ama.bence de ev ağır basar ve ev derim.

Yusuf ev araştırıyormusun

derindeniz1' Alıntı:
Yusuf,ne oldu, senin satış ilanında ''bu ilan yayında değildir'' diye birşey var. Merak ettim.

Sami abi bu sabah ilanı güncelledim ama onay geç geldi sonrasında onaylandı ve ilanınız yayında demesine rağmen sayfada bu ilan yayında değil yazısı çıkıyor,sitenin müşteri temsilcisini aradım durumun teknik bir arıza olduğunu ilanın güncel olduğunu üst tarafdaki ilan yayında değil yazısının halledileceğini söylediler,ilan şu an güncel alıcıları beklemeye devam.

engines' Alıntı:
s a.yusuf abi.üzülsekmi sevinsekmi arada kaldık ama.bence de ev ağır basar ve ev derim.

A.s Engin kardeş inan satıyor olmama üzülüyorum o kadar emek ve sıkıntıdan sonra ama hayatta ev daha önemli evi herzaman alamayız ama karavanı biraz daha kolay yapabiliriz ileride tabi öncelik ev ilgin için teşekkürler.

buralpdi' Alıntı:
Yusuf ev araştırıyormusun

Levent abi evlere bakıyoruz netten hatta Beylikdüzü tarafına 2 ziyaretimizde oldu ama sadece yüzeysel bir yoklama çekmek için araba satıldıktan sonra tam teşekküllü bakacağız şimdi bulursak alamayız diyeüzülürüz.

Yusuf kardeşim karavanını satma kararına üzüldüm emeğinle senin evladın gibi olmuştu ama öncelik ev gelir senin ve ailen için hayırlı olsun selamlar

kurtadam' Alıntı:
Yusuf kardeşim karavanını satma kararına üzüldüm emeğinle senin evladın gibi olmuştu ama öncelik ev gelir senin ve ailen için hayırlı olsun selamlar

Teşekkürler Cengiz abi evet satmak kolay olmuyor ama mecbur olunca yapacak birşey yok ilerde yaparız yine bir tane daha o zamana kadar emeklilikte yaklaşmış olur özgürce gezeriz. ;)

derindeniz1' Alıntı:
Sami bey şimdi ise SATILDI etiketi asılmış. ;)
Yani eski Yusuf kardeşimin KAMERAVAN isimli karavanı şimdilerde Asuman hanımın MAVİSU isimli karavanına dönüşüyor,mutlu son mutlu bir başlangıçla devam ediyor.
Her iki tarafada hayırlı olsun.

Hayirli olsun yusuf abi. Insallah en kisa zamanda gonlunden gecen eve ve yeni bir karavana kavusursun. :smiley:

seyyah-34' Alıntı:
Sami bey şimdi ise SATILDI etiketi asılmış. ;)Yani eski Yusuf kardeşimin KAMERAVAN isimli karavanı şimdilerde Asuman hanımın MAVİSU isimli karavanına dönüşüyor,mutlu son mutlu bir başlangıçla devam ediyor.Her iki tarafada hayırlı olsun.

Teşekkürler Kemal abi Mavisu ismi karavana çok güzel yakışacak güle güle kullansınlar.

Teşekkürler Melih kardeşim Karavan alma yada yapma işine uzunca bir zaman ara vermem gerekecek :'( istediğim değerde bir ev alabilirsem ama olsun çokca abilerimiz arkadaşlarımız var karavan sahibi senede bir iki hafta sonu bir tur rica eder içimizdeki karavan ateşini söndürmeyiz,ayrıca elimde çadır karavancılığı ile alakalı çokca malzeme var yükleriz bir el arabasına ;D ineriz deniz kenarına.

Forumdaki satılık ilanlarında dolaşırken karavanın satıldığını gördüm.
Yusuf hayırlısı olsun İnşallah en kısa zamanda ev işinide halledersin.Zaten evi hallettinmi borcunuda azıcik kolayladınmı eminimki rahat duramazsın yine bir karavan yaparsın. Her şey gönlüne göre olsun.

Çok teşekkürler İlker evet sattık dedik ama daha teslim edemedik Asuman hanım bir aksilik olmaz ise ay başı Antalya'dan gelip alacak aracı,bizde bu aralar ev arayışına devam ediyoruz hayırlısı bakalım.

abi hayırlı olsun.İnşaallah düşündüğün bir eve kavuşur tez zamanda borçlarını bitirirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR