Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 346,639
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Hayırlı olsun çok ferah görünüyor,güle güle sağlık ve mutlulukla oturun.İleride karavan da olur inşaallah.Allah kuvvet versin,sizin adınıza bende mutlu oldum.

Etiketler

gezmen' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle oturun...Cavid Sezen

Cavid abi çok teşekkürler.

ilker 72' Alıntı:
İşte güzel haber, Yusuf güle güle otur.Eeee karavana ne zaman başlıyoruz :D.

İlker kardeşim çok teşekkürler,karavan işi gönlümüzde yaşayacak bir müddet manuel takılacağız.

selsun' Alıntı:
Yusuf, Çok sevindim, sağlıkla, iyi günlerde oturmanı dilerim. Borç bir şekilde ödeniyor.
Selamlar,Selçuk SÜNETCİ

Selçuk abi çok teşekkürler evet büyük bir borca girdik inşallah kazasız belesız ödemek nasip olur.

salihcal' Alıntı:
Hayırlı olsun çok ferah görünüyor,güle güle sağlık ve mutlulukla oturun.İleride karavan da olur inşaallah.Allah kuvvet versin,sizin adınıza bende mutlu oldum.

Salih bey çok teşekkürler dostların dualarıyla aldık inşallah aynı kolaylıkla öderiz.

Hayırlı uğurlu olsun sağlık sıhhat mutlulukla oturun inşallah.
Barbeküsüde varmış ne güzel inşallah kullanılıyordur pek yakılmış gibi görmediinadam ama. Genelde saksı olarak ya da dekor olarak duruyor köşede.
Bizim binada kullanıyoruz çok da iyi oluyor inanki. Başkası yakınca biraz tütüyor ama ne demişler gülü seven.....

centilmen' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun sağlık sıhhat mutlulukla oturun inşallah.
Barbeküsüde varmış ne güzel inşallah kullanılıyordur pek yakılmış gibi görmediinadam ama. Genelde saksı olarak ya da dekor olarak duruyor köşede.
Bizim binada kullanıyoruz çok da iyi oluyor inanki. Başkası yakınca biraz tütüyor ama ne demişler gülü seven.....

Ümit abi çok teşekkürler evet barbekü var hemde salonda 1 tane şömine var ;) fotoğrafta görünmüyor ama bayağı güzel hayalimizdeki bir ev modeliydi balkon zaten bir oda kadar mutfak deseniz tüm işinizi orada görebilirsiniz köşe oturma gurubu masası televizyonu ne diyelim Allah tüm isteyenlere versin.

yaybek' Alıntı:
Allah herkesin gönlüne göre versin atalar ne demiş niyet hayr akibet hayr.

yaybek' Alıntı:
Arkadaşlarım abilerim; uğruna karavanımı sattığım evi bu akşam sonlandırdık Allahım ödeme kolaylığı versin ve tüm dostlara benzer duyguyu yaşamayı nasip eylesin.

Amin.
Yusufçuğum hayırlı ve uğurlu olsun.
Acilen ev adresini bana mesaj atmanı bekliyorum,çünkü muhtelemen o barbekü de beni bekliyor diye tahmin ediyorum.Umarım resimleri yayınladığına pişman olmassın. ;) :D :D

"ZAMAN VE SABIR HER DERDE DEVADIR"

Yusuf abi hayirli ugurlu olsun. Bu kadar kolay ev karavani satip ev bulacagini beklemiyorduk. Gercekten sok olduk ama senin icin cok sevindik. Evin gercekten cok guzel. Gule gule otur. Esimde yanimda Insallah tez zamanda karavani olur diyor. :smiley:

Eveeeet!

Binbir gece masalları gibi süren,
en heyecanlı yerinde kesilip ertesi gün kaldığı yerden başlayan,
hayalle başlayan, ümitle süregiden,
bazen güldüren, bazen üzen, bazen de kızdıran,

ama mutlu sonla biten bu masalın da sonuna geldiiiiiik... :smiley:

Konu "evi de satıp tarla, tapan, fabrika arazisi, otel inşaatı alma" işlerine varmadan önce (Yusuf bir şeyler yazmak istediğinde açılmak üzere) topiğin kilitlenmesinin zamanı geliyor demektir. :smiley:

Son kutlamaları da alalım, ve daha fazla konunun dağılmasına izin vermeden bu güzel masalı vitrinin baş köşesinde korumaya alalım derim.

Güle güle otur Yusuf... :smiley:

seyyah-34' Alıntı:
Amin.
Yusufçuğum hayırlı ve uğurlu olsun.
Acilen ev adresini bana mesaj atmanı bekliyorum,çünkü muhtelemen o barbekü de beni bekliyor diye tahmin ediyorum.Umarım resimleri yayınladığına pişman olmassın. ;) :D :D
"ZAMAN VE SABIR HER DERDE DEVADIR"

Kemal abi çok teşekkürler,zaman ve sabırla o barbeküde mangal borcumuz olsun ;) evi aldığımız arkadaşlar kendi evlerine taşınıncaya kadar müsade ettik çocukların okulu sebebiyle sömestir tatilinde evi boşaltacaklar o zamana kadar biz eski yerimizde oturacağız,bugüne kadar bekledik 3-5 ay daha sabrderiz artık.

melihbozkurt' Alıntı:
Yusuf abi hayirli ugurlu olsun. Bu kadar kolay ev karavani satip ev bulacagini beklemiyorduk. Gercekten sok olduk ama senin icin cok sevindik. Evin gercekten cok guzel. Gule gule otur. Esimde yanimda Insallah tez zamanda karavani olur diyor. :smiley:
Melih kardeşim sağolasın,evet ben heyecanı seven biriyim bir iş kafama yatarsa onu kovalar imkan dahilinde sonuca varmaya çalışır anı yaşarım aslında içinde bulunduğumuz durum bana çok uymasada bu seferlik adeti bozacağız,ben mağazalara gidip bir eşya aldığımda arabama yükleyip getirmeyi severim yoksa siz gidin biz yarın göndeririz 2 gün sonra gönderirizi hiç sevmem heyecanı anında yaşamayı severim olmuyorsa olmuyor der çıkarım ısmarlamayı sevmiyorum.
güzel dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim eşinizede saygılar umarım en kısa zamanda sizde bizde karavanlarımıza kavuşur kaldığımız yerden devam ederiz.

orsaalabanda' Alıntı:
Eveeeet!

Binbir gece masalları gibi süren,
en heyecanlı yerinde kesilip ertesi gün kaldığı yerden başlayan,
hayalle başlayan, ümitle süregiden,
bazen güldüren, bazen üzen, bazen de kızdıran,

ama mutlu sonla biten bu masalın da sonuna geldiiiiiik... :smiley:

Konu "evi de satıp tarla, tapan, fabrika arazisi, otel inşaatı alma" işlerine varmadan önce (Yusuf bir şeyler yazmak istediğinde açılmak üzere) topiğin kilitlenmesinin zamanı geliyor demektir. :smiley:

Son kutlamaları da alalım, ve daha fazla konunun dağılmasına izin vermeden bu güzel masalı vitrinin baş köşesinde korumaya alalım derim.

Güle güle otur Yusuf... :smiley:

Çok teşekkürler Cem kardeş sağolasınız varolasınız evet forumda şu an olan olmayan çokca arkadaşın katkısıyla yaptığımız karavanımız ev alma sebebiyle satıldı ama gönlümüz hala kamp ve karavan sevdasıyla dolu teknik bir bekleme molasından sonra tekrar güzel bir karavan imalatında beraber beyin jimnastiği yaparız,yapım aşamasında gerek ziyaret ederek gerek telefon ve forumdan yazarak yönlendiren nasihat eden bilgi veren tüm dostlara teşekkür ederim Allahım tüm dostlara bu gibi duyguları yaşamayı nasip eylesin.

Sadece yapım aşamasının kalacağı şekilde bir müddet sonra selam kelam kısmını tabiki silebiliriz bizden sonra benzer bir araç yapmak isteyen arkadaşların kafası karışmadan buradaki yazılanlardan faydalanabilmesi için.

Ben bütünüyle muhafaza etmek taraftarıyım, çünkü başlı başına bir hikaye bu... Son yazılacaklar da yazılsın, dilersen sen de güzel bir kapanış yazısı eklersin ve (yine yazmak istediğinde açılmak üzere) kilitleriz topiği. ;)

Yusuf,
Evin çok güzelmiş gerçekten, Güle güle, mutlulukla otur.
İnşallah en kısa zamanda yine bir karavan yaparsın kendine.
Selamlar,

Yusuf Kardeş,evini almışsın. Allah'tan mutluluk içinde oturmanı dilerim.

Şeref

Yusuf,
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle otur. Herşey gönlünce olsun.

Yusuf Bey hayırlı olsun huzur eksik olmasın. Sevindim.

abi hayırlı uğurlu olsun.neşeyle oturmanız nasip olsun.

Yusuf kardeşim eviniz hayırlı uğurlu olsun, Allah ağız tadı ile oturmak nasip etsin

her şey o kadar hızlı gelişti ki nazar değmesin

bu hızla önümüzdeki ay yeni karavanın yapımına başlarsın diye düşünüyorum :smiley:

tekrar hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri