aslanahmet
Zirve
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle otur.
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle otur.
yugun' Alıntı:Yusuf,Evin çok güzelmiş gerçekten, Güle güle, mutlulukla otur.İnşallah en kısa zamanda yine bir karavan yaparsın kendine.Selamlar,
mseref' Alıntı:Yusuf Kardeş,evini almışsın. Allah'tan mutluluk içinde oturmanı dilerim.Şeref
kenan akca' Alıntı:Yusuf,Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle otur. Herşey gönlünce olsun.
Gökhan kardeş çok teşekkürler Allah sizlerede neşe sağlık sıhhat versin.toffy' Alıntı:Yusuf Bey hayırlı olsun huzur eksik olmasın. Sevindim.
Engin kardeş teşekkürler darısı başınıza.engines' Alıntı:abi hayırlı uğurlu olsun.neşeyle oturmanız nasip olsun.
Çok teşekkürler sağolun varolun.ogi' Alıntı:Yusuf kardeşim eviniz hayırlı uğurlu olsun, Allah ağız tadı ile oturmak nasip etsin
her şey o kadar hızlı gelişti ki nazar değmesinbu hızla önümüzdeki ay yeni karavanın yapımına başlarsın diye düşünüyorum tekrar hayırlı olsun
Hakan abi Çok teşekkürler.aslanahmet' Alıntı:Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle otur.
Teşekkürler Haldun hocam Allah tüm dostlara nasip eylesin.taiga' Alıntı:Yusuf,
Yeni gördüm resimleri inan çok sevindim...Hakikaten evin çok güzelmiş...Güle güle oturun...
züğürt gezençi' Alıntı:Hayırlı olsun Yusuf Usta. Şimdi yeni evde de yapılacak bazı değişiklikler vardır,sen de bir müddet onlarla idare edersin artık.Bir araba alana kadar. ;D ;D
Metin abi güzel dilekleriniz için teşekkürler kısmet olursa bu hafta işi sonlandıracağız Allah ödeme kolaylığı versin tüm borçlulara.metin0035' Alıntı:Yusuf kardeşim ve değerli ailesine yeni eviniz ve rüyalarınız hayırlı ve uğurlu olsun.ALLAH gönlünüze göre versin.Kamp ve karavancılık içinizde oldukça mutlaka hayallerinizi gerçekleştirirsiniz.SEVGİ ve SAYGILAR.
Çok teşekkürler Sami abi evet bu ev çok heyecanlandırdı bizi ne diyeyim herkese aynı duygular nasip olur.derindeniz1' Alıntı:Yusuf,26 yıl önce İzmir'de ilk evimizi aldığım günler geldi aklıma, dahası ilk taşındığımız anlar.( Duygularımı anlatmam çok zordu, ancak o anı yaşamak gerekirdi.) Şimdi, aynı şeyleri evini aldığını okuduğumda yeniden yaşadım, sanki İstanbul'da ben ev almışım gibi oldu.Sağlıkla ve gönlünce güzel günlerde oturmanı tüm kalbimle diliyorum. Karavanı da, eminim koşulların uygun olmaya başladığı andan itibaren yeniden düşünüp,(sanırım aklından da çıkmıyordur ya)hayata geçirmeyi planlamaya başlarsın.Yeni evinde ailenle daha nice mutluluklar, İzmir'den selamlar,sevgiler.
Mehmet abi önümüzde daha kısmetse çocukların üniversite yıllarına kadar hayli zaman var bu arada ancak ev işini aradan çıkarabiliriz sonrası zor olur,ama karavan ile alakalı düşünce ve fikrimizi etkilemeyecek bu karar imkan dahilinde yine en kısa zamanda bakacağız çaresine.teşekkürler güzel dilekleriniz için.orbay74' Alıntı:Gordunuz mu...Gezgın ruhlu ınsanların sadece " hoptiri kuşım bu dur ışım " degılmış demek kı . Ve ya ben boyle anlamışım. ;D ;DŞaka sı bır yana . Ne guzel degıl mı. Kendımce dıyorum kı , gezgınlık ruhu ınsanların kafasının daha ıyı calısmasına ve daha ıyı kararlar verebılmesı acısından da katkıda bulunabılıyormuş . Tabi ben burada o kadar zekı olbılecegımı zannetmıyorum. Hele bır karavanım olsun , satmak mı . . . Bu fikrin bana uyum saglayacagını pek sanmıyorum da.Sevgılı yusuf kardesım. Gercekten hayırlı ugurlu olsun . Aılen ıle bırlıkte omur boyu mutluluk ve saglık dılerım.
Erden abi teşekkürler sömestir tatiline kadar müsade istediler bizde mecburen tamam dedik.sizlerede sağlık sıhhat huzur diliyorum.erdenbay' Alıntı:Yusuf, kendini kiradan kurtardın ya, bundan sonrası kolay. Sağlıklı ve mutlu günlerde güle güle oturun.Evin hayırlı olsun.
Yusuf abi sizinde eviniz hayırlı olsun güle güle oturun.ykamas' Alıntı:Yusuf Kardeşim,İnşaat işlerinden pek takip edemedim.Evin hayırlı olsun.Mutluluk kaynağınız olsun.Ne kadar sevindiğimi söylememe gerek yok sanırım.Sevgiler
Ömer abi teşekkürler ileride imkanımız olursa kendimize göre bir araç dizayn ederiz artık.osak' Alıntı:Yusuf hayırlı olsun, en doğru kararı verdin ve uyguladın...Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin..pek yakında yeni bir bolum acarsın "Kendi Karavanını Yapmak İsteyenlere - Benim Karavanım - Yusuf Aybek (yaybek) -2-" diye bir bölüm....
serkanguranc' Alıntı:Yeni evin hayırlı uğurlu olsun....Karavan ise her zaman sahip olabileceğin ve yapabileceğin bir şey ... inşallah oda yakında olur..Çekme karavancı olup bizede katılabilirsin
buralpdi' Alıntı:Yusuf şimdi gördüm, ev resimlerde şahane, arabayı boşuna satmamış oldun bence, geniş ve rahat bir evde oturmaktan dolayı bence kamp yapmak istemeyeceksin , hele balkondan içeri girmezsin herhalde, mutfak yengemizin rahat edeceği büyüklükte,
Allah borçlarını ödemeyi nasip etsin, güle güle otur,hikayede mutlu son çok sevindim...