Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)
Aka' Alıntı:
Rıfatın karavanını bizzat görme şansım oldu, fotolarda görüldüğü gibi değil, gerçekten çok sevimli ve sıcak, ilk başlarda " kırmızı karavan iyi durmaz " diyordum fakat işçilik ve renk uyumu gerçekten harika..
Teşekkürler Kemal abi.Olanakların dahilinde ne yapabildiysek.
Selamlar.
TUGAY58' Alıntı:
Abi sayfayı bi kez daha taradık ama karavanın adını bulamadık sonun,da rifat abi bi ad vermiştir muhakkak dedik ama bizim neznimizde rifat abinin karavanı,nın adı ALYAZMALI kaldı saygılarımızla
Sizden önce haşmet kardeşimizde "kırmızı karavan" olsun demişti.Dostların gönlünden isim koymak geçiyorsa ben bundan onur duyarım.Çevremdende birkaç isim teklifleri var .Karavanımın bir iki büyük eksiği var onlarıda tamamlayınca yavrunun adını hepberaber seçeriz.
Selamlar.
Abi bu konun,da takipcisiyiz eksikler bitince burdan bi kampanya ile yavrunun adını belirleyelim ne dersiniz arkaşlar .....rıfat abinin karavanın adı sizce ne olsun.....
rtulun' Alıntı:
Dostların gönlünden isim koymak geçiyorsa ben bundan onur duyarım.Çevremdende birkaç isim teklifleri var .Karavanımın bir iki büyük eksiği var onlarıda tamamlayınca yavrunun adını hepberaber seçeriz.
Forumdan ve kendi çevrenizden ad önerilerinin olması, sizin adınıza çok büyük bir hoşluk; herkese nasip olmaz Rifat Bey!...
Bir anket yapılabilir mi sözgelimi? Siz önerileri yazıp, forumda yayınlarsınız; arkadaşlar beğendiklerini yazarlar örneğin. Yanılmıyorsam, böyle bir durum yaşanmadı karavan bölümünde. :-\
gezmen' Alıntı:
Forumdan ve kendi çevrenizden ad önerilerinin olması, sizin adınıza çok büyük bir hoşluk; herkese nasip olmaz Rifat Bey!...
Bir anket yapılabilir mi sözgelimi? Siz önerileri yazıp, forumda yayınlarsınız; arkadaşlar beğendiklerini yazarlar örneğin. Yanılmıyorsam, böyle bir durum yaşanmadı karavan bölümünde. :-\
"" Teşekkürler Kemal abi.Olanakların dahilinde ne yapabildiysek.
Selamlar. ""
Rıfat, buradaki hitap şeklin hiç hoş değil, yakışmıyo yani, sanki yaşını küçük göstermeye çalışıyormuşsun gibi bir hava algıladım, ben o gün uzun ve tozlu yollardan geçtiğimden olacak, o gördüğün beyazlar tozdur toz..
Bunuda yapılacaklara not ettim .
Hocam, halihazırda Haşmet ve Tugay Bey'den iki öneri, ayrıca Rifat Bey'in kendi arkadaşlarından da birkaç öneri var(mış); buna dayanarak yazdım. : Sizin öneriniz de güzel...
Aka' Alıntı:
"" Teşekkürler Kemal abi.Olanakların dahilinde ne yapabildiysek.
Selamlar. ""
Rıfat, buradaki hitap şeklin hiç hoş değil, yakışmıyo yani, sanki yaşını küçük göstermeye çalışıyormuşsun gibi bir hava algıladım, ben o gün uzun ve tozlu yollardan geçtiğimden olacak, o gördüğün beyazlar tozdur toz..
Bunuda yapılacaklara not ettim .
gezmen' Alıntı:
Hocam, halihazırda Haşmet ve Tugay Bey'den iki öneri, ayrıca Rifat Bey'in kendi arkadaşlarından da birkaç öneri var(mış); buna dayanarak yazdım. : Sizin öneriniz de güzel...
gezmen' Alıntı: