Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)
Teknik olarak :ilk çalışma anı hemen hemen 1-2 saniye kadar 6-7 amper çekiyor,sonra 4 amper ile çalışmaya devam ediyor,dolap soğudukça 3,5 amper ile 3,2 amper arasında çalışıp duruyor.
Pratik olarak:Hikmet arkadaşımızın 135 amper jel aküsü var dolabı yaklaşık 3gün çalışıyor.
Tabiki hava şartları ,kullanım sıklığı,vs bu süreyi uzatır veya azaltır.
Ben kendi dolabımı geçici bir akü ile çalıştırıyorum,dolayısı ile sağlıklı ölçüm yapamam.Sağlıklı bir ölçüm yaparsam ayrıntılı olarak bildiririm.
İlk izlenim olarak:buz yapması iyi,sessizlik çok iyi
Selamlar.
Bekir kardeşim,teşekkürler.Gece kontrol ettim rahatsız edici bir ışık degilTA2RX' Alıntı:Ben de meraklanmaya başlamıştım: Rıfat kardeşimizin epeydir sesi, soluğu çıkmıyor; acep nerelerdedir diye... 1000. mesajıyla dönüş hazırlığındaymış
Güle güle kullanın... da o kadar parlak ışık, gecenin bir vakti uykudan uyandırmaz mı? ;D ;D ;D
Haşmet kardeşim bu motorun aynısını hikmet arkadaşımız taktırmıştı performansını onun kullanımında görmüştüm.Ayrıca çalışırken çektiği akımı ölçmüştüm.drares' Alıntı:Rıfat abi 1000. mesajla dalya derken, boş oturmadığını da ortaya koymuşsun. Danfoss motorunun performansını denedin mi? benim karavanda da danfoss motorlu beko buzdolabı kullanılacak, açıkçası performansını merak ediyorum :
Teknik olarak :ilk çalışma anı hemen hemen 1-2 saniye kadar 6-7 amper çekiyor,sonra 4 amper ile çalışmaya devam ediyor,dolap soğudukça 3,5 amper ile 3,2 amper arasında çalışıp duruyor.
Pratik olarak:Hikmet arkadaşımızın 135 amper jel aküsü var dolabı yaklaşık 3gün çalışıyor.
Tabiki hava şartları ,kullanım sıklığı,vs bu süreyi uzatır veya azaltır.
Ben kendi dolabımı geçici bir akü ile çalıştırıyorum,dolayısı ile sağlıklı ölçüm yapamam.Sağlıklı bir ölçüm yaparsam ayrıntılı olarak bildiririm.
İlk izlenim olarak:buz yapması iyi,sessizlik çok iyi
Selamlar.