Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rtulun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,000
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 145,795
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

TA2RX' Alıntı:
Ben de meraklanmaya başlamıştım: Rıfat kardeşimizin epeydir sesi, soluğu çıkmıyor; acep nerelerdedir diye... 1000. mesajıyla dönüş hazırlığındaymış :D

Güle güle kullanın... da o kadar parlak ışık, gecenin bir vakti uykudan uyandırmaz mı? ;D ;D ;D
Bekir kardeşim,teşekkürler.Gece kontrol ettim rahatsız edici bir ışık degil
drares' Alıntı:
Rıfat abi 1000. mesajla dalya derken, boş oturmadığını da ortaya koymuşsun. Danfoss motorunun performansını denedin mi? benim karavanda da danfoss motorlu beko buzdolabı kullanılacak, açıkçası performansını merak ediyorum ::smiley:
Haşmet kardeşim bu motorun aynısını hikmet arkadaşımız taktırmıştı performansını onun kullanımında görmüştüm.Ayrıca çalışırken çektiği akımı ölçmüştüm.
Teknik olarak :ilk çalışma anı hemen hemen 1-2 saniye kadar 6-7 amper çekiyor,sonra 4 amper ile çalışmaya devam ediyor,dolap soğudukça 3,5 amper ile 3,2 amper arasında çalışıp duruyor.
Pratik olarak:Hikmet arkadaşımızın 135 amper jel aküsü var dolabı yaklaşık 3gün çalışıyor.
Tabiki hava şartları ,kullanım sıklığı,vs bu süreyi uzatır veya azaltır.
Ben kendi dolabımı geçici bir akü ile çalıştırıyorum,dolayısı ile sağlıklı ölçüm yapamam.Sağlıklı bir ölçüm yaparsam ayrıntılı olarak bildiririm.
İlk izlenim olarak:buz yapması iyi,sessizlik çok iyi
Selamlar.

Etiketler

abi hayırlı olsun. güle güle kullan.

abolgi' Alıntı:
abi hayırlı olsun. güle güle kullan.
Ahmet kardeşim teşekkürler.Darısı başına olsun.En yakın zamanda karavanına sahip olma dileğimle.
Selamlar.

son yapılanlar

SAM_3787.JPG

Tavan ve duvar birleşim noktalarındaki hoş olmayan görüntüyü kapattım.
1-gerekli ölçüde sac kesildi
2-döşeme kumaşı ile kaplandı
3-köşe takozlar sabitlendi
4-kaplanmış parça montajı tamamlandı.

SAM_3790.JPG

SAM_3792.JPG

Rıfat abi senin bu kırmızı döşemelerine hayranım. Ben de koltuk döşeme rengini bordo-gri ikilisi olarak seçtim. Sanırım güzel bir kombinasyon oldu.
Tavan köşebentlerin dekoru tamamlamış. Eline sağlık, güzel olmuş. :smiley:

drares' Alıntı:
Rıfat abi senin bu kırmızı döşemelerine hayranım. Ben de koltuk döşeme rengini bordo-gri ikilisi olarak seçtim. Sanırım güzel bir kombinasyon oldu.
Tavan köşebentlerin dekoru tamamlamış. Eline sağlık, güzel olmuş. :smiley:
Teşekkürler Haşmet.Karavanına tez zamanda kavuşman dileğimle..
Selamlar.

rtulun' Alıntı:
Tavan ve duvar birleşim noktalarındaki hoş olmayan görüntüyü kapattım.
1-gerekli ölçüde sac kesildi
2-döşeme kumaşı ile kaplandı
3-köşe takozlar sabitlendi
4-kaplanmış parça montajı tamamlandı.

Çok güzel olmuş yahu!

Abi cok güzel oldu güle güle kullan

Beğenilerini sunan karavan dostlarına ayrı ayrı teşekkür ederim.
Selamlar.

Rıfatın karavanını bizzat görme şansım oldu, fotolarda görüldüğü gibi değil, gerçekten çok sevimli ve sıcak, ilk başlarda " kırmızı karavan iyi durmaz " diyordum fakat işçilik ve renk uyumu gerçekten harika..

Abi sayfayı bi kez daha taradık ama karavanın adını bulamadık sonun,da rifat abi bi ad vermiştir muhakkak dedik ama bizim neznimizde rifat abinin karavanı,nın adı ALYAZMALI kaldı saygılarımızla

Dimi halilo11 ama rifat abiden ses cıkmadı sakın kızmasın bize ama kızsanda abi bizde böyle kaldı. be abi ALYAZMALI

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR