Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rtulun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,000
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 145,800
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

armes' Alıntı:
Hayırlı olsun;iyi günlerde ,güzel gezilerde kullanmanız dileğimle...
Arif bey güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Etiketler

Arta kalanlardan bize de bir isim düşer belki diye hevesleniyorum. Her şeyi açık ettirmeyin
grin.gif
grin.gif
grin.gif
Olurmu Bekir abi izniniz,le sizinkine,de maydonoz olacaz tabiki her ne kadar ben rifat abinin karavanına rifat abiden izinsiz isim koyalım ( Abiler, arkadaşlar ) dedimsede sanırım levent kardeşimin fikri daha güzel bencede siz isimleri belirleyin bizler oylayalım. sonra siz atama yapın ha bu arada seyfettin hocamın,kiyle birlikde bikac arkadaş daha var sırada Of işimiz cok zor siz uğraşın cabalayın biz bi tuşla isim verelim valla cok yorucu olacak bizlere

Yanlışmı yaptık yoksa yaa

Buzdolabı kompresör soğutmasını yan duvarlardan yaptığını farkettim ,hava sirkilasyonunu daha rahat yapması için sağ ve sol duvara biraz delik açtım.

SAM_3819.JPG

SAM_3818.JPG

Eksikleri tamamlamaya devam.
2 * 105 =210 A jel akü aldım.

SAM_4176.JPG

2*140= 280 w güneş paneli aldım.
Abim montajda bana yardım ediyor.

SAM_4167.JPG

Panellerin mekanik montajı bitti.Yarın sıcak hava müsaade ederse kablo işlerine başlayacağım.
İnternetten solar şarj regülatörünü sipariş ettim.Birkaçgün sonra elime ulaşınca enerji sorunumuz kalmayacak.

rtulun' Alıntı:
Panellerin mekanik montajı bitti.Yarın sıcak hava müsaade ederse kablo işlerine başlayacağım.
İnternetten solar şarj regülatörünü sipariş ettim.Birkaçgün sonra elime ulaşınca enerji sorunumuz kalmayacak.
El emeği, çok titiz çalışıyorsunuz.
Allah kolaylık versin.
Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR