Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rtulun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,000
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 145,803
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

kolay gelsin rifat bey..sizin calismalariniz takip ettigim kadariyla pratik ve uygun cozumler buldunuz hep simdi enerji ihtiyaciniz icin buldugunuz demeyimde kurdugunuz bu sistemi maliyet olarak soyleyip harciyacaginiz enerji ve bu enerjiyi kurdugunuz bu sistemle ne kadar sure ( yada kac gun) elektrik ihtiyaci duymadan sizi idare edecegi konusunda aydinlatabilirseniz cok sevinirim acemi oldugum enerji ve maliyet konusunda sayenizde kiyas ve hesaplama yapabilecek biraz bilgi edinecegimi dusunuyorum simdiden tesekkur ederim...

Etiketler

edessastelio' Alıntı:
El emeği, çok titiz çalışıyorsunuz.
Allah kolaylık versin.
Selamlar
Teşekkürler Ahmet bey.Yatay olarak montajlanan paneller, ileride yetersiz kalırsa güneşe karşı kalkabilen hareketli birşeyler yapmayı düşünüyorum.
Selamlar.

Rıfat bey kolay gelsin.Panellerinde hayırlı uğurlu olsun.

derkan34' Alıntı:
kolay gelsin rifat bey..sizin calismalariniz takip ettigim kadariyla pratik ve uygun cozumler buldunuz hep simdi enerji ihtiyaciniz icin buldugunuz demeyimde kurdugunuz bu sistemi maliyet olarak soyleyip harciyacaginiz enerji ve bu enerjiyi kurdugunuz bu sistemle ne kadar sure ( yada kac gun) elektrik ihtiyaci duymadan sizi idare edecegi konusunda aydinlatabilirseniz cok sevinirim acemi oldugum enerji ve maliyet konusunda sayenizde kiyas ve hesaplama yapabilecek biraz bilgi edinecegimi dusunuyorum simdiden tesekkur ederim...
Teşekkürler derkan34, kurduğum bu sistem biryerden elektrik almadan beni aylarca idare etmesi lazım(hava şartları çok önemli).sistemi kurup çalıştırayım ayrıntılı bilğileri daha sonra paylaşırım.

Rıfat abi paneller ve aküler hayırlı olsun.

Rıfat çok sevindim.Hayırlı olsun .İnşallah güzel sonuçlar alırsın.Gerçek değerleri şimdi görür ve karşılaştırırız.Selamlar.

Bende kaç gündür bu adamın sesi soluğu çıkmıyor dedim.meğer kendine santral kuruyormuş.hiç haberimiz yok.en büyük problemi çözdün Rıfat abi artık kimse seni tutamaz herhalde.benim karavanda çıkarsa verelim kendimizi artık yollara çok sıkıldım.sistemin hayırlı olsun görüşürüz.

Rıfat ağbi hayırlı olsun, güle güle kullan, selamlar

Yusuf
Ahmet
Nihat hocam
Hikmet
Levent
Seyfettin hocam
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Sağolun varolun.
Selamlar.

Hikmet, Rıfat abi belli etmeden uzun bir yolculuğa hazırlanıyor gibi ne dersin? senin karavanında artık ucu göründü birde bana bulalım artık. Alabalıklar Rıfat abimden, gerisini biz hallederiz. Rıfat abi adına çok sevindim. umarım istediğin verimi alırsında sorunsuz geziler yaparsın.

Rifat Bey'in enerji hamlesi önemli; bir aşama daha geçilmiş oluyor böylece... :smiley: :D

Cavid Sezen

Rıfat, hayırlı olsun hayati bir sorunu halletmek üzeresin, ama biraz erken başlamalıydınki kopya çekelim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR