Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rtulun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,000
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 153,514
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

Rıfat Abi, Tenteniz hayırlı olsun ve iyi günlerde kullanmanız dileğimle..

Etiketler

Benim gibi kopyacılarada kıyaslayıp uygulamak düşecek.Ellerinize sağlık Ustalarım.

Eline sağlık Rifat, işte yeni bir bağlama çeşidi daha, çeşit dediğin bu hangisini beğendiysen onu kopyala.....

Bugün tentelerin günü Rıfat bey, kolay gelsin ve iyi günlerde kullanın.
Selamlar.

Rıfat abi sen de tente ayağı üzerine çalışmışsın, güzel de olmuş. Biz karavana civata takamamışken sizler tenteleri bitiriyorsunuz. Kıskanmadım desem yalan olur, karavan yapmadan önce tente mi yapsam acaba?

Mehmet bey teşekkürler.
Siz bana göre çok şanslısınız,zira benim atölyem kaldırım. Levent senininde ellerine sağlık.Çeşitlilikte fayda vardır.Ayrıca benimki emekli işi. ;D
yugun' Alıntı:
Rıfat Abi, Tenteniz hayırlı olsun ve iyi günlerde kullanmanız dileğimle..
Teşekkürler Yücel.
zaloğlu' Alıntı:
Benim gibi kopyacılarada kıyaslayıp uygulamak düşecek.Ellerinize sağlık Ustalarım.
Teşekkürler Nihat hocam.
atiladi' Alıntı:
Eline sağlık Rifat, işte yeni bir bağlama çeşidi daha, çeşit dediğin bu hangisini beğendiysen onu kopyala.....
Atilla teşekkürler.Arkadaşlara faydamız oluyorsa ne mutlu.
güngör' Alıntı:
Bugün tentelerin günü Rıfat bey, kolay gelsin ve iyi günlerde kullanın.
Selamlar.
Levent bey teşekkürler.
airboat' Alıntı:
Rıfat'cığım
Çok güzel oluşmuş,şimdi yazın güneşiyle birlikde sıcağını beklemek.Oda gelir inşallah!
Kolay gelsin.
Seyfettin hocam teşekkürler.Umarım yağmurlarda da kullanırım. Haşmet teşekkürler.Nereden başlarsan başla yeterki başla. Çok zor olmadığını göreceksin.

Rıfat bey ellerinize sağlık . şimdi sıra tenteyi sarıldığında içine alacak, yağmurdan yaştan, kardan kıştan koruyacak, isi pası önleyecek muhtemelen aliminyumdan bir kutu ( tam karşılığını bulamadım) yapmaya geldi. hatta kutunun üst iç tarafına fırça koyularak kuş pisliği gibi yabancı maddeleri sararken temizlemişte olursunuz. telefonumda sorun vardı yenisini aldım eskisindeki numaraları tim de aktaramadılar eski modelmiş , biraz işlerin yoğunluğu biraz üşengeçlik birazda hava muhalefetinin olumsuz etkisi ile dün gece bitirebildim numara aktarım işini. en kısa zamanda tanışmak görüşmek dileği ile.

Ahmet bey teşekkürler.Şu anda tentenin sadece üst kısmını çatı şeklinde kapatmayı düşünüyorum(tente ile karavan arasından yağmur suyunun inmesini önlemek için)
Yağmurdan,güneşten sakınmama gerek yok kullandığım tır brandasıdır.Yıllarca kullanabilirim.
Selamlar.

dur abi hemen pes yok daha motor takacağız sistemi komle içine alacak c şeklinde bir kılıf şık olurdu. biyerlerde gözüme uygun malzeme ilişirse konuyu bidaha hatırlatırım size.

abolgi' Alıntı:
dur abi hemen pes yok daha motor takacağız sistemi komle içine alacak c şeklinde bir kılıf şık olurdu. biyerlerde gözüme uygun malzeme ilişirse konuyu bidaha hatırlatırım size.
İ
yaybek' Alıntı:
Rıfat abi tenteniz hayırlı olsun.
lgine teşekkürler Ahmet.Zaman içersinde şık duracak birşeyler karşıma çıkarsa elbette yaparım.

Teşekkürler Yusuf.Daha iyisi,ğüzelini sen karavanına yaparsın inşallah.

Yakışıklı bir çalışma, not edilmiştir..

Abi süper olmuş eline koluna sağlık...

Rifat bey ellerinize sağlık çok güzel olmuş...İyi günlerde kullanın...