Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rtulun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,000
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 147,228

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

buralpdi' Alıntı:
valla Rıfat ağbi ''yiğidi öldür hakkını yeme ''demişler, seninki benim yaptığımdan daha pratik olmuş, ellerine sağlık, çözüm..... müthiş derecede pratik ucuz ve kullanışlı olmuş,
güle güle kullan, selamlar :smiley:
Benim gibi kopyacılarada kıyaslayıp uygulamak düşecek.Ellerinize sağlık Ustalarım.

Eline sağlık Rifat, işte yeni bir bağlama çeşidi daha, çeşit dediğin bu hangisini beğendiysen onu kopyala.....

Bugün tentelerin günü Rıfat bey, kolay gelsin ve iyi günlerde kullanın.
Selamlar.

Rıfat abi sen de tente ayağı üzerine çalışmışsın, güzel de olmuş. Biz karavana civata takamamışken sizler tenteleri bitiriyorsunuz. Kıskanmadım desem yalan olur, karavan yapmadan önce tente mi yapsam acaba?
:D :D :D

mehmet_mtrs' Alıntı:
Rıfat bey
Çok güzel oluyor , hem de pratik.
Ellerine saglık.

Atelyesınden evin içlerine taşan sadece kendım sanıyor ve birileri geldiginde de oldukca sıkıntıya düşüyordum.
İçim baya bir rahatladı valla. :D ;D
Mehmet bey teşekkürler.
Siz bana göre çok şanslısınız,zira benim atölyem kaldırım. :D
buralpdi' Alıntı:
valla Rıfat ağbi ''yiğidi öldür hakkını yeme ''demişler, seninki benim yaptığımdan daha pratik olmuş, ellerine sağlık, çözüm..... müthiş derecede pratik ucuz ve kullanışlı olmuş,
güle güle kullan, selamlar :smiley:
Levent senininde ellerine sağlık.Çeşitlilikte fayda vardır.Ayrıca benimki emekli işi. ;D
yugun' Alıntı:
Rıfat Abi, Tenteniz hayırlı olsun ve iyi günlerde kullanmanız dileğimle..
Teşekkürler Yücel.
zaloğlu' Alıntı:
Benim gibi kopyacılarada kıyaslayıp uygulamak düşecek.Ellerinize sağlık Ustalarım.
Teşekkürler Nihat hocam.
atiladi' Alıntı:
Eline sağlık Rifat, işte yeni bir bağlama çeşidi daha, çeşit dediğin bu hangisini beğendiysen onu kopyala.....
Atilla teşekkürler.Arkadaşlara faydamız oluyorsa ne mutlu.
güngör' Alıntı:
Bugün tentelerin günü Rıfat bey, kolay gelsin ve iyi günlerde kullanın.
Selamlar.
Levent bey teşekkürler.
airboat' Alıntı:
Rıfat'cığım
Çok güzel oluşmuş,şimdi yazın güneşiyle birlikde sıcağını beklemek.Oda gelir inşallah!
Kolay gelsin.
Seyfettin hocam teşekkürler.Umarım yağmurlarda da kullanırım. :D
drares' Alıntı:
Rıfat abi sen de tente ayağı üzerine çalışmışsın, güzel de olmuş. Biz karavana civata takamamışken sizler tenteleri bitiriyorsunuz. Kıskanmadım desem yalan olur, karavan yapmadan önce tente mi yapsam acaba?
:D :D :D
Haşmet teşekkürler.Nereden başlarsan başla yeterki başla. Çok zor olmadığını göreceksin. :D :D

Rıfat bey ellerinize sağlık . şimdi sıra tenteyi sarıldığında içine alacak, yağmurdan yaştan, kardan kıştan koruyacak, isi pası önleyecek muhtemelen aliminyumdan bir kutu ( tam karşılığını bulamadım) yapmaya geldi. hatta kutunun üst iç tarafına fırça koyularak kuş pisliği gibi yabancı maddeleri sararken temizlemişte olursunuz. telefonumda sorun vardı yenisini aldım eskisindeki numaraları tim de aktaramadılar eski modelmiş , biraz işlerin yoğunluğu biraz üşengeçlik birazda hava muhalefetinin olumsuz etkisi ile dün gece bitirebildim numara aktarım işini. en kısa zamanda tanışmak görüşmek dileği ile.

abolgi' Alıntı:
Rıfat bey ellerinize sağlık . şimdi sıra tenteyi sarıldığında içine alacak, yağmurdan yaştan, kardan kıştan koruyacak, isi pası önleyecek muhtemelen aliminyumdan bir kutu ( tam karşılığını bulamadım) yapmaya geldi. hatta kutunun üst iç tarafına fırça koyularak kuş pisliği gibi yabancı maddeleri sararken temizlemişte olursunuz. telefonumda sorun vardı yenisini aldım eskisindeki numaraları tim de aktaramadılar eski modelmiş , biraz işlerin yoğunluğu biraz üşengeçlik birazda hava muhalefetinin olumsuz etkisi ile dün gece bitirebildim numara aktarım işini. en kısa zamanda tanışmak görüşmek dileği ile.
Ahmet bey teşekkürler.Şu anda tentenin sadece üst kısmını çatı şeklinde kapatmayı düşünüyorum(tente ile karavan arasından yağmur suyunun inmesini önlemek için)
Yağmurdan,güneşten sakınmama gerek yok kullandığım tır brandasıdır.Yıllarca kullanabilirim.
Selamlar.

dur abi hemen pes yok daha motor takacağız :smiley: sistemi komle içine alacak c şeklinde bir kılıf şık olurdu. biyerlerde gözüme uygun malzeme ilişirse konuyu bidaha hatırlatırım size.

abolgi' Alıntı:
dur abi hemen pes yok daha motor takacağız :smiley: sistemi komle içine alacak c şeklinde bir kılıf şık olurdu. biyerlerde gözüme uygun malzeme ilişirse konuyu bidaha hatırlatırım size.
İ
yaybek' Alıntı:
Rıfat abi tenteniz hayırlı olsun.
lgine teşekkürler Ahmet.Zaman içersinde şık duracak birşeyler karşıma çıkarsa elbette yaparım.

Teşekkürler Yusuf.Daha iyisi,ğüzelini sen karavanına yaparsın inşallah.

Yakışıklı bir çalışma, not edilmiştir..

Abi süper olmuş eline koluna sağlık...

Rifat bey ellerinize sağlık çok güzel olmuş...İyi günlerde kullanın...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,787
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

SON KONULAR

Geri