Yusuf geç kaldın,sac zemine sıfır çıkıyor üstüne herhangi birşey montajlayamam.
Aslında basamak aliminyumdan olacaktı fakat hırsızın daha çok hoşuna gitmişki aliinyum plakaları özelleştirmiş >:
basamağı hafif olması adına ileride aliminyuma dönüştüreceğim.
buralpdi' Alıntı:
Rıfat ağbi elindeki malzemeden güzel bir basamak çıkmış, güle güle kullan
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)
Eline sağlık Rifat, basamak güzel oldu, koyduğun stoper de basit ve işlevsel oldu, sadece basamağın çalışma sıkılığını bilmediğimiz için herhalde sola virajlarda basamak kendi kendine açılacak kadar gevşek deyildir....
atiladi' Alıntı:
Eline sağlık Rifat, basamak güzel oldu, koyduğun stoper de basit ve işlevsel oldu, sadece basamağın çalışma sıkılığını bilmediğimiz için herhalde sola virajlarda basamak kendi kendine açılacak kadar gevşek deyildir....
Atilla teşekkürler,basamak çok rahat girip çıkıyor.seyahat esnasında yerinden çıkmasın diye stop pimi koydum.basamağın siyahlı bitmiş resminde sacın sağ orta kısmında bir delik var,stop pimi oraya giriyor
http://www.dinamik-izmir.com/index.php?option=com_content&view=article&id=81&Itemid=1
Arkadaşlar bu adresi inceleyip izolasyon hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz
Rıfat abi, basamak güzel olmuş ama ben arkadaşların aksine kırmızı olacağını düşünmüştüm
Eee, ne yapayım alıştırdın bizi kırmızıya, hatta karavanın adını bile "kırmızı karavan" koyabiliriz ;D ;D ;D
Şaka bir tarafa, eline sağlık iyi gidiyor
drares' Alıntı:
Rıfat abi, basamak güzel olmuş ama ben arkadaşların aksine kırmızı olacağını düşünmüştüm
Eee, ne yapayım alıştırdın bizi kırmızıya, hatta karavanın adını bile "kırmızı karavan" koyabiliriz ;D ;D ;D
Şaka bir tarafa, eline sağlık iyi gidiyor