Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)
1-sağlam tel veya kablonun ucuna bir pul,irice vida ,tahta parçası veya kalem gibi bir parça bağlıyoruz.
2-somunu tele geçiriyoruz(telin diğer tarafından somun çıkmaması için bir parça bağlamıştık.)
3-somunun takılı olduğu teli bidonun kapağından geçirip rekor deliğinden çıkartıyoruz.
4-somun bidon içine,telin ucu rekor deliğinden dışarıya çıkmış oldu.
5-teli rekora geçiriyoruz,teli çektiğimiz zaman somun bidonun içinde rekor deliğine yapışacak.Somun ile rekoru aynı hizaya getirince rekoru döndürerek somuna tutturuyoruz.bu aşamadan sonra teli ne kadar sıkı çekersek rekoru o derece sıkmış oluruz.
Anlaşılır yazabildimmi bilmiyorum.Selamlar.
Geldiğinizde telefonunuzu bekliyorum.TA2RX' Alıntı:Bu sessiz çalışmanın sırrını öğrenmek isterim. Sizden öğreneceğimiz başka şeyler de olduğu kesin. Ankara'da koltuk işini hallettikten sonra vaktimizolacağını sanıyorum. Haberleşelim, görüşelim.
Teşekkürler coşkun.İmalat aşamasında birçok ayrıntıya doğal olarak giremiyoruz.merak edip soran olursa elden geldiğince yardımcı oluyoruz.Soruna gelince:rekoru somunla-(nipel) sıkıştırıyoruz.gemiadami' Alıntı:rıfat ağbi kolay gelsin.
bidonlara hortum girişi yaptığın rekeorlara bidon içinden bir somun yardımı ile mi tuttturdun el girmezde nasıl sıkıştırdın merak ettim
1-sağlam tel veya kablonun ucuna bir pul,irice vida ,tahta parçası veya kalem gibi bir parça bağlıyoruz.
2-somunu tele geçiriyoruz(telin diğer tarafından somun çıkmaması için bir parça bağlamıştık.)
3-somunun takılı olduğu teli bidonun kapağından geçirip rekor deliğinden çıkartıyoruz.
4-somun bidon içine,telin ucu rekor deliğinden dışarıya çıkmış oldu.
5-teli rekora geçiriyoruz,teli çektiğimiz zaman somun bidonun içinde rekor deliğine yapışacak.Somun ile rekoru aynı hizaya getirince rekoru döndürerek somuna tutturuyoruz.bu aşamadan sonra teli ne kadar sıkı çekersek rekoru o derece sıkmış oluruz.
Anlaşılır yazabildimmi bilmiyorum.Selamlar.