Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)
içimden geçenleri sansürleyip yayın akışına sunmuşsun
Şaka bir yana senin yaptıklarını bire bir görmeseydim karavanı kendim yapmaya cesaret veya akıl edemezdim.
yinede kulağın garip garip çınlarsa neolur beni hoşgör ;D ;D
Erden bey,teşekkürler.İmkanlar dahilinde ne yapabilirsem.selamlarerdenbay' Alıntı:Rıfat bey, mükemmel bir iş çıkıyor. Çok işlevsel ve şirin bir karavan olacağına eminim.
Kolay gelsin. Selamlar... Erden.
Bekir bey,alt depoyu söküp dağıtmak,toplamak kolay.50-55 litre yetmezse aracın altında bidon ilave edeceğim yerler mevcut.aracı kullanırken ihtiyaçlar veya fazlalıklar kendini gösterecek.TA2RX' Alıntı:Kirli su deposu için sizin bidon fikri (diğer pek çokları gibi) çok hoşuma gitti. Gerçekten pratik ve uygulanması kolay bir çözüm. Yalnız bir konuya takıldım: Doğru tahmin ediyorsam bidonların biri 30 diğeri 15 ya da 20 litrelik. Yanlış görmediysem bunları taşiyacak olan profil raf da 1 tane. Dolayısıyla kirli su deposu hacmi 50 litre gibi algılıyorum. Yetecek mi?
Levent,herzaman olduğu gibi çok naziksinburalpdi' Alıntı:
içimden geçenleri sansürleyip yayın akışına sunmuşsun
Şaka bir yana senin yaptıklarını bire bir görmeseydim karavanı kendim yapmaya cesaret veya akıl edemezdim.
yinede kulağın garip garip çınlarsa neolur beni hoşgör ;D ;D
Hocam bu yorgunlu kaplıca paklarairboat' Alıntı:Bu kadar yorgunluğu ılık bir dş giderir.