Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rtulun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,000
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 145,847
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

Rifat bey;

Benim aklima gelen buzdolabinin kapi yonu degismiyor mu? Eger degisiyorsa sagdan sola acilir yaparsaniz hareket halinda frenlerde acilma ihtimali iyice azalir.

Etiketler

melihbozkurt' Alıntı:
Rifat bey;

Benim aklima gelen buzdolabinin kapi yonu degismiyor mu? Eger degisiyorsa sagdan sola acilir yaparsaniz hareket halinda frenlerde acilma ihtimali iyice azalir.
Melih bey,söylediğiniz mantıklı.Ancak hareket halinde kilit devrede olacağı için kapının sağa veya sola açılmasının önemi kalmıyor.Yinede ince bir detay teşekkürler. ;)

Buradan L demirin ne kadar siki oldugunu anlayamadigim icin soyledim. Eger hareket esnasinda kasisli bir yolda l demir titresimden asagi donerse, kapak acilabilir. Ama kapagi ters cevirirseniz demir acilsada kapak zor acilir.

Kilidin montaj pozisyonundan dolayı titreşimden aşağıya düşmez.
kapı kilitsiz pozisyonda.

SAM_2311.JPG

Oturma gurubunun tavanına tavan lambası aldım (dokunmatik)

SAM_2320.JPG

SAM_2326.JPG

Banyo için lavabo aldım,montaj sırasını beklemekte.22.5*41cm 50 tl

SAM_2324.JPG

Arka kapıya izolasyon perde ve şoför mahallini yaşam alanından ayıracak perde çalışmalarıda bir yandan devam ediyor.
Çırak işbaşında. ;)

SAM_2328.JPG

Rıfat ağabey en sonunda önemli iki sorunu halletmişsin hayırlı olsun .geleyimde yarın yakından göreyim aldıklarını. görüşürüz iyi geceler...

Banyoda çalışmaya devam ediyoruz.

SAM_2329.JPG

SAM_2331.JPG

SAM_2332.JPG

yaybek' Alıntı:
Usta kolay gelsin.ellerine sağlık lavabo çok şık olmuş.
Yusuf kardeşim,çok teşekkürler.
airboat' Alıntı:
Kolay gelsin Rifat'cığım.
Usta'nın hali bir başkadır!Ustalık beş duyuya hitabet sanatıdır.
Eline,beynine sağlık.
Kolay gelsin.
Seyfettin hocam,iltifatınıza çok teşekkürler.Olanaklarım dahilinde ne yapabilirsem :smiley:

lavabo çalışmalarını sonlandırdık.

SAM_2337.JPG

SAM_2336.jpg

SAM_2339.JPG

Elektrik kontrol bölümünde biraz derleme toparlama yaptım.

SAM_2340.JPG

SAM_2341.JPG

Kolay gelsin Rifat...Lavabon çok şık fakat çalışma prensibinin hataları senide rahatsız ediyordur sanırım, musluğun biraz fazla açılmasında su akışı lavaboya isabet edemeyecek sanırım, su kısık açıldığında da duş başlığının dibinden süzülerek yine lavaboya isabet edemeyecek hatta suyun altına elini bile sokamayacaksın, ellerin ıslakken musluğu kapatmak için elini lavabonon dışına çıkarıp musluğu kapatırken yerlere damlayan suyu görebiliyorum..Bu konuda senin kullanım yorumlarına ihtiyacımız var....

atiladi' Alıntı:
Kolay gelsin Rifat...Lavabon çok şık fakat çalışma prensibinin hataları senide rahatsız ediyordur sanırım, musluğun biraz fazla açılmasında su akışı lavaboya isabet edemeyecek sanırım, su kısık açıldığında da duş başlığının dibinden süzülerek yine lavaboya isabet edemeyecek hatta suyun altına elini bile sokamayacaksın, ellerin ıslakken musluğu kapatmak için elini lavabonon dışına çıkarıp musluğu kapatırken yerlere damlayan suyu görebiliyorum..Bu konuda senin kullanım yorumlarına ihtiyacımız var....
Teşekkürler Atilla.Suyu hızlıda açsam lavabo dışına çıkmıyor eğer lavabo dışına taşsaydı karşı duvara başlık durdurcu takacaktım gerek kalmadı.ayrıca başlık üç kademeli,musluk kademesi daha uygun,ben elimi duş kademesinde yıkadım.Özetle,iyi oldu.
--elimi yıkadıktan sonra suyu kapatırken duş teknesine elimden su damlaları dökülüyor,bukadar kadı kızındada olur diyeceğiz artık ;)

su testinden bir görüntü

SAM_2338.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR