Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rtulun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,000
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 147,259
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

tv montajı yapılacak koridora ve şoför arkasındaki bazaya priz çalışmaları yapıldı.

SAM_2079.JPG

SAM_2081.JPG

Etiketler

Yukarıdaki resim Seyfettin Hocamızın işyerindeki atölyede çekildi.Hayri usta benim istediğim şekilde masa ayağı yapmakta.Ustamıza teşekkür ediyorum.
Seyfettin hocamızın gösterdiği ilgi ve yakınlık için ayrıca çok çok teşekkürler.

Yatak altındaki deponun önüne sürgülü kapak yaptım.Bu kapaklar 4mm kontradan yapıldı .

SAM_2170.JPG

SAM_2171.JPG

Yavaş yavaş kirli su deposuna başladım.

SAM_2172.JPG

SAM_2174.JPG

Şık görünüyor ama sürgülü kapak çok ses yapar diye korkarım.

yaybek' Alıntı:
Abi kolay gelsin.
Sağol Yusuf kardeşim.
TA2RX' Alıntı:
Şık görünüyor ama sürgülü kapak çok ses yapar diye korkarım.
"çok ses yapar" dediğiniz kapaklar "mutlak sessiz" çalışmakta.
Ankaraya yakın zamanda geleceğinizi okumuştum,arzu ederseniz kahvemizi -çayımızı içmenizden mutlu oluruz,tanışmış oluruz.Bu vesile ile birikimlerimizi aktarma olanağı buluruz.
Selamlar

Kirli su deposuna devam.

SAM_2177.JPG

SAM_2178.JPG

SAM_2179.JPG

Masa ayağı bitti.üst tablası için yarın araştırma yapacağım.

SAM_2176.JPG

SAM_2175.JPG

hazır verzalit tablalar sitelerde var rıfat ağabey

"çok ses yapar" dediğiniz kapaklar "mutlak sessiz" çalışmakta.
Ankaraya yakın zamanda geleceğinizi okumuştum,arzu ederseniz kahvemizi -çayımızı içmenizden mutlu oluruz,tanışmış oluruz.Bu vesile ile birikimlerimizi aktarma olanağı buluruz.

Bu sessiz çalışmanın sırrını öğrenmek isterim. Sizden öğreneceğimiz başka şeyler de olduğu kesin. Ankara'da koltuk işini hallettikten sonra vaktimizolacağını sanıyorum. Haberleşelim, görüşelim.

rıfat ağbi kolay gelsin.
bidonlara hortum girişi yaptığın rekeorlara bidon içinden bir somun yardımı ile mi tuttturdun el girmezde nasıl sıkıştırdın merak ettim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR