Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rtulun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,000
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 147,262
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

Yatak ve oturma gurubunun süngerlerini,kumaşını aldım.Dikiş işleri bitti.Aynı kumaştan ön koltuklara kılıf dikildi.Araç içindeki çalışmalar bitince takılacaklar.

SAM_2050.JPG

Etiketler

Altyapı testleri geçerse düzenleme yapılacak.

SAM_2051.JPG

Kumaş kaplı minderler gelince görüntü nasıl bir anda değişiyor? Çok şık görünüyor. Darısı başımıza...

TA2RX' Alıntı:
Kumaş kaplı minderler gelince görüntü nasıl bir anda değişiyor? Çok şık görünüyor. Darısı başımıza...
Kısa sürede bitirmenizi diliyorum.

Rıfat abi fotoğraf yanıltırda sormak istedim şoför koltuğu her konumda masaya rahatça dönebiliyormu yoksa ileri çekmekmi gerekiyor.

çeşmeden su akıyorsa aygazdan alev çıkıyorsa araç gezmeye hazır demektir ;D
koltukların güzel olmuş, kıskandım :D, bende sonradan sürücü koltukları ile beraber takım yaptıracağım sütlü kahve veya krem renginde,
kolay gelsin :smiley:

grjet' Alıntı:
Rıfat abi fotoğraf yanıltırda sormak istedim şoför koltuğu her konumda masaya rahatça dönebiliyormu yoksa ileri çekmekmi gerekiyor.
Ramazan dönüşlerde sorun yok,bazı konumlarda köşeler ufak dokunsada ileri geri küçük hareketlerle sorun çözülüyor.
buralpdi' Alıntı:
çeşmeden su akıyorsa aygazdan alev çıkıyorsa araç gezmeye hazır demektir ;D
koltukların güzel olmuş, kıskandım :D, bende sonradan sürücü koltukları ile beraber takım yaptıracağım sütlü kahve veya krem renginde,
kolay gelsin :smiley:
Çeşmeden suyu geçici bağlantı ile çalıştırdık ama ocaktan henüz alev görmedik ;)
Koltuk iltifatın için teşekkürler.Daha iyisi senin olsun.
sanada kolay gelsin.
berkcantp' Alıntı:
Rıfat bey, güzel gidiyor, eline sağlık. yengeye ve yardımcılara selam ederim.
İlhan bey teşekkürler .Selamlar bizden

Koltuklar çok şık durmuş Rıfat ellerinize sağlık. E tesisatta bitti bitiyor bir şey kalmadı maşallah.

yaybek' Alıntı:
Rıfat abi koltukların minderlerini bende beğendim sıcak renkleri severim ellerinize sağlık her geçen gün hedefe biraz daha yaklaşıyorsunuz kolay gelsin.
Sağolasın Yusuf.yakında bürokratik işlerle uğraşmaya başlarım.
centilmen' Alıntı:
Koltuklar çok şık durmuş Rıfat ellerinize sağlık. E tesisatta bitti bitiyor bir şey kalmadı maşallah.
Sağol Ümit,görüntüde bitti gibi ama o kadar çok işi varki :smiley:

eksikleri tamamlamaya devam ediyoruz.
Şoför koltuğuna kadar yer döşemesi bitti.

SAM_2056.JPG

Elektrik sistemi baza içinde olacağı için havalandırma ızgaraları yapıldı.

SAM_2057.JPG

Araca rahat çıkabilmek için basamak yapımına başladım.( imalat devam etmekte)

SAM_2061.JPG

SAM_2063.JPG

SAM_2064.JPG

Ya Rıfat abi bu işte bir yanlışlık yok demi biz Antalyada yağmurdan gözümüzü açamıyoruz Maşallah sen Ankarada Günlük güneşlik :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR