Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zaloğlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 586
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,033
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

Adil bey sineklikler İstanbul dan geldi yanılmıyorsam storsan,fiyatı ikiyan cama ve havalandırmaya 3 adet 350 ytl.
Ayna aksesuarcılarda çifti 100 ytl.
Kolay gelsin,selamlar.

Etiketler

zaloğlu' Alıntı:
Adil bey sineklikler İstanbul dan geldi yanılmıyorsam storsan,fiyatı ikiyan cama ve havalandırmaya 3 adet 350 ytl.
Ayna aksesuarcılarda çifti 100 ytl.
Kolay gelsin,selamlar.

Nihat hocam karavan yakışıklı oluyor, makyaj işlerine başlamışsın ;)
yengeme selam,
kolay gelsin :smiley:

Niihat Bey;
EL emeği, göz nuru, ince işçilik ve emeklerle ürettiğiniz
karavanınızı sevdiklerinizle ve torunlarınızla beraber iyi ve sağlıklı günlerde kullanın.

a.yilmaz' Alıntı:
Niihat Bey;
EL emeği, göz nuru, ince işçilik ve emeklerle ürettiğiniz
karavanınızı sevdiklerinizle ve torunlarınızla beraber iyi ve sağlıklı günlerde kullanın.
Ali bey çok teşekkür ederim.Yoğun şekilde torunlarla ilgilendiğimden siteyi çok okuyamıyorum,cevap yazamıyorum.
Sizinde tez zamanda gönlünüze göre olur inşallah.Kolay gelsin ,selamlar.

Nihayet karavanımın duşakabin kapısını geçici monte ettim.

010.JPG

011.JPG

012.JPG

013.JPG

014.JPG

Çok şık olmuş. Ellerinize sağlık.

Kullandığınız kenar çıtası kaçlık ve nereden aldınız. (Ben 15mm kontraya uygun bir kenar dönme çıtası bulamadım.)

TA2RX' Alıntı:
Çok şık olmuş. Ellerinize sağlık.

Kullandığınız kenar çıtası kaçlık ve nereden aldınız. (Ben 15mm kontraya uygun bir kenar dönme çıtası bulamadım.)
Bekir bey aliminyum profil 18 mm vinleksle kaplanırsa tam ölçüye geliyor. Selamlar.

006.JPG

007.JPG

zaloğlu' Alıntı:
Sineklik ve perde takıldı.
Zaloğlu ,herşey güzel gidiyor.Kolay gelsin.Banyonun tabanından kablomu geçiyor.Ayrıca klozetiniz dıştan kasetli gibi.Helezon borunun iki ucuda gömülü gibi.O kısmı bir daha fotoğraflayabilirmisin?bende aynı işlemi yapmak zorundayım.Selamlar.

torunlardan vakit çalmış koca usta :D
kolay gelsin, selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR