Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zaloğlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 586
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,031

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

Hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız, belasız, keyifli gezilerde kullanmanızı diliyorum.

Beraber başladık sayılır ama sizinki doğdu, nüfus kağıdını aldı yürümeye hazır. Biz hala ilerleyecek vakit bulmayı bekliyoruz. Yazın daha rahat çalışırım diye umuyordum. Ama (diğer araçla da olsa) gezmekten yapmaya fırsat olmuyor. ;)

Darısı başımıza...

Nihat bey, yeni ruhsatınız hayırlı olsun. Karavanınızı güle güle kullanın.

Nihat bey ruhsatınız hayırlı uğurlu olsun, görevlilerden çekinmeden istediğiniz gibi seyahat edebilirsiniz artık herhalde
Keşke bizim imal ettiğimiz römorklar içinde bir defaya mahsus bir ücret tahsis edilse seve seve veririm,yok kiloydu yok şuydu buydu derken insan trafiğe çıkmaktan çekinir hale geliyor :smiley: (daha trafiğe çıkmadımya neyse :D)

Hakan bey ,Yusuf bey geciktiğim için özür dilerim .Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.
Bir 10 günlük tatil fırsatını değerlendirdik.
Levent dostumlada güzel bir yakınlaşma sağladım .Tatil çok güzelmiş.

004.JPG

010.JPG

018.JPG

zaloğlu' Alıntı:
Hakan bey ,Yusuf bey geciktiğim için özür dilerim .Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.
Bir 10 günlük tatil fırsatını değerlendirdik.
Levent dostumlada güzel bir yakınlaşma sağladım .Tatil çok güzelmiş.

Yarasın! Darısı bizim karavanın başına...

Levent evlilik yaramış.Tatilde olsa o kadar neşeli ve keyifli bakıyorsunki.Allah bu mutluluğunu daim etsin.

seyyah54' Alıntı:
Levent evlilik yaramış.Tatilde olsa o kadar neşeli ve keyifli bakıyorsunki.Allah bu mutluluğunu daim etsin.

istanbul dışında tatilde olmanın keyfi herhalde ;D
çok teşekkürler :smiley:

Nihat abi merhaba nasılsınız çok oldu yazmayalı neler yaptınız yeni birşeyler varmı,bugün Lınetech'e uğradım geçen beni 1000 watt tam sinüs inverter için aramıştınız onu sordum almışsınız göndermişler,nasıl memnun kaldınızmı cihazı deneme şansınız oldumu.

Yusuf öncelikle sana çok teşekkür ederim.Aldım bugün montajını bitirdim, evin önünde çalışmakta çok hoş oluyormuş.
Senin bu dostluğunlada kış sezonu final çalışmalarımı açmış oldum. Yazı ve resimlerini yaptıkça yayınlayacağım.Selamlar.(Resimlerle beraber seni anacaktım geçiktim kusura bakma.)

Nihat bey invertörünüz hayırlı olsun.Güle güle kullanın.

İnvertörü monte ettim.(Çalışmak çok kolay ve zevkli oldu.İlk yapılması gerekli olan.)
Tüm kablolar lehimlenerek çalışıldı.
Buzdolabına ilave havalandırma ve fan takıldı.

DSC00049.JPG

DSC00048.JPG

DSC00044.JPG

DSC00042.JPG

DSC00043.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR