Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zaloğlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 586
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,028
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

dayanismanin ve yardimlasmanin onunde hicbir problem duramaz zaten sizleri ayakta alkisliyorum...

Etiketler

Dün heyecanlı günümdü proje hazırlıkları için müracaat ettik,Rıfat 'ta yanımdaydı.
11 haziran aracımın 5 yılının doldurduğu gün sonrası onaylanmaya gidecek.
Öğleden sonra atık su tankı araca monte edildi.
Hidrofora kutu yapıldı.

001.JPG

004.JPG

005.JPG

006.JPG

007.JPG

Çok güzel gidiyor, elinize sağlık :smiley:

Camlar çok güzel görünüyor,açılan kanadıda var herhalde,
Nihat bey acaba tek taraf camın ölçü ve ağırlıkları hakkında bilginiz varmı,maliyetinide belirtebilirmisiniz

yusuf3070' Alıntı:
Camlar çok güzel görünüyor,açılan kanadıda var herhalde,
Nihat bey acaba tek taraf camın ölçü ve ağırlıkları hakkında bilginiz varmı,maliyetinide belirtebilirmisiniz
Yusuf bey Açılan kanadı resimde var.
Orjinal dukato minübüs camı ,çiftini her şey dahil 700 tl takdırdım.Şu an İzmire yolcuyum bu kadarına cevap verebildim.

nihat abi avatarındaki semaverden çay ısmarlada ıkı muhabbetedelım ;D ;D çok özledım ne zamandır görüşemiyoruz yapalım bir organızasyon artık.bu arada araçda çok guzel olmuş tam kendını bulmuş allah nazardan saklasın ;D ;D ;D

Nihat bey kolay gelsin,Evet bu karavanın yapım aşamasında,da gecerli dimi ATATÜRKÜN söyledikleri konu üzerinde bilgilerini esirgeyenler sucludur sonucdan ama bizim bu ailemizde kimse yoktur,ki bilgisini tecrübesini saklıcak dimi o durumdan dolayı şanslıyız. ha gayret kardeşim

Tente güzel tente, bu gibi tenteleri gördükçe aaah ah ediyorum, bizim buradaki tenteciler bahçe şemsiyesinden başka bişey tanımıyorlar. hele saçaklıktan haberleri bile yok.

Aka' Alıntı:
Tente güzel tente, bu gibi tenteleri gördükçe aaah ah ediyorum, bizim buradaki tenteciler bahçe şemsiyesinden başka bişey tanımıyorlar. hele saçaklıktan haberleri bile yok.
Bende tenteyi leventin yardımları ile İstanbuldan getirtim çok memnunum çok kibar.selamlar.
TUGAY58' Alıntı:
Nihat bey kolay gelsin,Evet bu karavanın yapım aşamasında,da gecerli dimi ATATÜRKÜN söyledikleri konu üzerinde bilgilerini esirgeyenler sucludur sonucdan ama bizim bu ailemizde kimse yoktur,ki bilgisini tecrübesini saklıcak dimi o durumdan dolayı şanslıyız. ha gayret kardeşim
Tugay bey çok teşekkür ederim destekleriniz için ,selamlar.
mserdemir' Alıntı:
nihat abi avatarındaki semaverden çay ısmarlada ıkı muhabbetedelım ;D ;D çok özledım ne zamandır görüşemiyoruz yapalım bir organızasyon artık.bu arada araçda çok guzel olmuş tam kendını bulmuş allah nazardan saklasın ;D ;D ;D
Selim bir haftadır siteyle ilgilenemiyordum,her zaman çayımız çorbamız olur,bu aralar kızımın ikizleri ile zamananımız geçiyor.
Fırsat bulursak neden olmasın bende çok özledim.Selamlar.

Nihat bey çalışmaları aksatmayalım lütfen Ama torunda başka bide ikiz Allah annelerine babalarına bağışlasın tabi biz dedeleredeeee.kolay gelsin saygılar

TUGAY58' Alıntı:
Nihat bey çalışmaları aksatmayalım lütfen Ama torunda başka bide ikiz Allah annelerine babalarına bağışlasın tabi biz dedeleredeeee.kolay gelsin saygılar
Tugay bey güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Tüm torunlara sağlıklar diliyorum selam ve sevgiler.

Güneş enerjisi, tente, camlar herşey nefis gözüküyor, kolay gelsin, İnbükü' nden selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR