Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zaloğlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 586
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,027
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

Levent bey önerilerinizi uygulayacağım.
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.
Sağlıklı ve mutlu kalın.

Etiketler

Nihat abi kolay gelsin ,kusura bakmayın ben bu sayfayı görememişim,İşten başımı kaldırıp etrafıma bakınmam lazım ara sıra aslında
Ayrıca su depolarınızda çok güzel,ben kendi yaptığım su deposu ile kelepçeler arasına ,depoları çevreleyen plastik bir conta koymuştum,hem daha iyi sıkıştı hemde darbeleri emerek civatalara fazla hasar vermez diye düşünmüştüm,
çubuklardan imalatını yaptığınız rafınızın aynısından yaparsam bana kızmazsınız umarım :smiley: ,tekrar kolay gelsin

Yusuf bey bende çok kopya çektim ve sitede paylaştım.Yaparsan çok memnun ve mutlu olurum.
Kelepçelerin arasında iç lastikten keserek conta koydum ayrıcana deponunda şaseye gelen tarafında var.
Güzel duyguların için teşekkür ederim.Sağlıklı ve Mutlu kal.

Nihat agabey merhaba ben İstanbuldan Turan Tarabyada sizinle tanışmıştık.Sizi ilgi ile takip ediyorum maşallah çok guzel oluyor,Allah tadını aldırsın.kolay gelsin.

Nihat abi tekrar kolay gelsin,Plastik ufak hazneli olan kapak herhalde kilidini siz takmışsınız,onu su deposuna su aktarmak içinmi kullanıcaksınız? Bende öyle birşey arıyorum nereden temin edebilirim...

zaloğlu' Alıntı:
Yorumlara açık bu hafta yaptıklarım.

İki şeye takıldım:

Buzdolabı üzerine lavabo montajında sifon için yeterli mesafe kalacak mı? Kalırsa aynı yöntemi ben de kopya edeceğim demektir ;)

Tavan dolabının hidroliğini ortadan takmak dolabın kullanımı sırasında sorun çıkartır diye düşünüyorum. Kenardan takmamak için bir sebebiniz olsa gerek.

Waeco'nun üzerine Dometic kombinasyon da yakışır hani!.. :smiley:

Dometic Grup'un Smev ya da Cramer'inin hangi kombinasyonunu kullanacaksınız?
Waeco 12v buzdolabı ile Dometic evye-ocak kombinasyonunu nereden sağladınız?

Kolay gelsin.
Cavid Sezen

zaloğlu' Alıntı:
Bülent bey uyarıların için teşekkür ederim.Kontra somun sıktım,yinede ilaç süreyimmi?
Yaptıklarımın görsellerine devam ediyorum.

Nihat hocam eğer kullanırsan pas oluşumunuda engellemiş olursun ayrıca sıktığından biraz farkla torkla gevşettikten son daha kolay söküm olur.

Yusuf bey teşekkür ederim.Dışarıdan takacağım duş saklama olarak kullanacağım,alalı çok oldu izmir den bir tekne yat malzemesi dükkanı internetten aldım.
Bekir bey dolabın üstünde evyeden sonra birde ince kaşıklık yaptım 11cm. yüksekliğinde,dolabın ortasından yaptığım amartisör yatak kısmında kullandım bir problem yok.Aynı zamanda Amartisörün kapağa vermiş olduğu kuvveti dengeliyor.
Cavit hocam teşekkür ederim.Cramerin kapaklı ikili ocaklı evyesi İstanbuldan Eltesandan aldım .
Bülent bey duyarlılığınız için teşekkür ederim.Uygulayacağım.

Nihat hocam kolay gelsin, emin adımlarla ilerliyorsun, güzel oluyor herşey :smiley:

zaloğlu' Alıntı:
Bekir bey dolabın üstünde evyeden sonra birde ince kaşıklık yaptım 11cm. yüksekliğinde,dolabın ortasından yaptığım amartisör yatak kısmında kullandım bir problem yok.Aynı zamanda Amartisörün kapağa vermiş olduğu kuvveti dengeliyor.

İyice meraklandım şimdi. Evye ve kaşıklığın fotoğraflarını hasretle bekliyorum. :D

Levent yeni model teşekkür ettim geldimi?
Bekir hocam isteğini yerine getireceğim.
Pis su deposunun kalıbı yapıldı Seyfettin hocamın ustasına kaplanması için teslim edildi.

Ne kadar oyuncaklı bir kalıp o öyle! Sonucun güzel olacağına şüphem yok ama vallahi sizde iyi sabır var :eek:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR