Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zaloğlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 586
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,028
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

Bunları ve Rıfat bey'in yaptıklarını gördükçe Ankara'da yaşayasım geldi :D

Etiketler

Tentede bitti,sona doğru adım adım gidiliyor,kolay gelsin.

Nihat abi çok hızlısın,iyi günlerde kullan.
Tenteni en az 25 cm öne almanı öneririm,özellikle tente açıkken yağışlı havalarda kapıyı açtığında içeri sepken
girmesini engellemiş olursun. Selamlar.

airboat' Alıntı:
Zaloğlu arkadaşıma,Modelini kendisinin ürettiği; Atıksu deposunun son provasını birlikde yaptık.Yorulan o oldu.Gözlemci ben.
İzninizle dostum ürün sizin,üretim bizim.
Görselleri ekde.
Selamlar.

Zaloğlu arkadaşımdan bu gün özür diledim.Aynı görselleri tekrarladığım için.
Düzeltiyorum.

güngör' Alıntı:
Nihat abi çok hızlısın,iyi günlerde kullan.
Tenteni en az 25 cm öne almanı öneririm,özellikle tente açıkken yağışlı havalarda kapıyı açtığında içeri sepken
girmesini engellemiş olursun. Selamlar.
Levent bey öneriniz için çok teşekkür ederim.Çok haklısınız.Öne doğru çıkıntılı olmasını istemedim,görüntü açısından,fakat çözmem lazım.Sağlıklı ve mutlu geziler dilerim.Sitemde yanlışlıkla çift ve açılmayan resimler var düzeltirseniz sevinirim.(sayfa 28-29)

Ocak tüp arası gaz borusu bakırdan yaptırıldı.
Duşa kabin oluşturulmaya başlandı.
Oturma gurubu çercevesi monte edildi.

İmalat süreciniz ders notu gibi olmuş. Başlığın ilk sayfasından itibaren bir kaç kez okuyup fotoğraflarınızı inceledim ve notlarımı aldım. Tebrik ediyorum, gurur duymalısınız harika bir iş çıkartmışsınız. Teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız ve bilgi seviyemizi arttırdığınız için. Güle güle kullanın, sağlıkla.. :smiley:

endurado' Alıntı:
İmalat süreciniz ders notu gibi olmuş. Başlığın ilk sayfasından itibaren bir kaç kez okuyup fotoğraflarınızı inceledim ve notlarımı aldım. Tebrik ediyorum, gurur duymalısınız harika bir iş çıkartmışsınız. Teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız ve bilgi seviyemizi arttırdığınız için. Güle güle kullanın, sağlıkla.. :smiley:
Adnan bey güzel duygularınız için çok teşekkür ederim.Bende çok faydalandım arkadaşlardan.Sitemizin güzelliğide bu.
Açılmayan fotoğraflarımı tekrar yüklüyorum.

dukato 004.JPG

dukato 005.JPG

dukato 006.JPG

dukato 007.JPG

dukato 003.JPG

Sayfam düzelmiş teşekkür ederim Levent bey.
Panel şarzı dolabın içine alındı.
Aküler ve sigortalar oturma gurubunun içine alındı.
Temiz su bağlantılarına başlandı, hidroforun yeri tespit edildi.
Rıfata ayrıcana çok teşekkür ederim çok yardımı oldu.
Hep imdadıma yetişen oldu ,sağol Rıfat.

004.JPG

005.JPG

006.JPG

007.JPG

008.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR